2.06.2016

Sgk'dan Bim'e 3 Ödül Birden



Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında düzenlenen Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) 10’unu Yılı Ödül Töreni’nde işverenlere çeşitli dallarda ödüller verildi.  Perakende sektörünün lideri BİM, SGK tarafından 2015 yılı için “En Çok İstihdam Sağlayan İşveren”, “En çok Kadın İstihdamı Sağlayan İşveren” ve “En çok Engelli İstihdamı Sağlayan İşveren” ödüllerine layık görüldü.
Törenin açılış konuşmasını yapan SGK Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı, sosyal güvenlik alanında çok ciddi reformlar yapıldığını söyleyerek, SGK’nın 78 milyonu içine alan, Türkiye’nin her vatandaşına hitap eden bir kurum olduğunu; işçisiyle işvereniyle, sigortalısıyla hatta sigortasızıyla bir aile olduklarını vurguladı. Bağlı’nın konuşmasından sonra, “En Çok Prim Ödeyen İşveren”, “En Çok İstihdam Sağlayan İşveren”, “En çok Kadın İstihdamı Sağlayan İşveren” ve “En çok Engelli İstihdamı Sağlayan İşveren” dallarında ödül kazanan işverenlere plaketleri verildi.

4 ödülden üçünü kazanan BİM’in İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç ise şunları söyledi: “31 Mayıs 2016 itibarı ile Türkiye’nin dört bir yanında faaliyette olan 5 bin 300 mağazamız ve binlerce çalışanımızla Türkiye için değer üretmeye devam ediyoruz. Tüketicilere yüksek kaliteli ürünleri ucuz fiyatlarla sunduğumuz gibi, tedarikçimiz olarak faaliyet gösteren yüzlerce KOBİ’nin de ürünlerini tüketici ile buluşturmasını sağlıyoruz. Çalışmalarımızın takdir edilmiş olması ve SGK’nın verdiği ödül plaketleri bizi çok mutlu etti ve motivasyonumuzu daha da artırdı. Perakende sektörünün lideri BİM olarak Türkiye’ye hizmete devam edeceğiz.”

Sosyal Güvenlik konusunda farkındalık ve kamuoyu oluşturulması amacıyla 2009 yılından bu yana Mayıs ayının ikinci haftası Sosyal Güvenlik haftası olarak kutlanıyor. Bu yıl SGK’nın kuruluşunun 10’uncu yılı olduğu için bir dizi özel etkinlik ve ödül organizasyonu gerçekleştirildi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda