28.07.2016

Zorlu Center'e Anlamlı Ödül



Zorlu Center, mücevher, saat, aksesuar ve tasarım alanında dünyaca ünkü lüks markaları bir araya getiren Raffles Arcade’e özel çalışmaları ile dünyanın en prestijli ödülleri arasında gösterilen ve halkla ilişkiler sektörünün oscarları olarak kabul edilen IPRA ödüllerinden Business to Business (kurumlar arası) kategorisinde ödüle layık görüldü.

Zorlu Center’daki lüks deneyimine vurgu yapmak için Mayıs 2015’te başlanan Raffles Arcade’e özel
pazarlama ve iletişim çalışmaları kapsamında yayın işbirlikleri, özel olarak çekilen reklam filmleri, çizgi üstü ve altı reklam çalışmaları, özel kampanyalar ön plana çıktı. Golden World Awards ödül töreni 5 Kasım Cumartesi gecesi Katar’ın, Doha kentinde gerçekleştirilecek.
Zorlu 35’i aşkın ödülün sahibi
2015 yılında başarılı bir seneyi geride bırakan ve 2016 yılında iyi bir çıkış yakalayan Zorlu Center, dünyada en başarılı kurum ve projelerin değerlendirildiği Stevie International Business Awards’dan 2 altın, 2 gümüş olmak üzere toplam 4 ödül ile döndü. Dünyanın sayılı pazarlama ve iletişim programlarından biri olarak kabul edilen Marcom Ödülleri’nde de 6 altın 4 platin olmak üzere, toplam 10 ödüle layık görülen Zorlu Center tüm bu ödüllerin pazarlama iletişimi alanında da dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Hermes Creative Awards’tan 2015 yılında 7, 2016 yılında 6 olmak üzere toplam 13 ödül kazandı.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen ve dünyanın farklı yerlerinden 22 sanatçının 23 eserinin yer aldığı İstanbul Light Festival de Zorlu Center’ı uluslararası başarılara taşıdı. İstanbul Light Festival’le Sabre Awards, ICSC Solal Marketing Awards, IPRA gibi yarışmalarda finalist olarak boy gösteren Zorlu Center, Türkiye’nin halkla ilişkiler alanında en prestijli ödülü olan Altın Pusula’da “Pazarlama İletişimi ve Bütünleşik Pazarlama” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Son olarak Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ve Avrupa’da alışveriş merkezlerine verilen en prestijli ödül olarak kabul edilen ICSC European Shopping Centre Awards'ta kendi dalında Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi Ödülü’ne layık görülen Zorlu Center kazandığı bu ödülle birlikte şimdiye kadar 35’i aşkın ödül almış oldu.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda