16.08.2016

6 Satış Mağazası Birden



Under Armour, büyüme stratejisi çerçevesinde açtığı İstanbul Akasya AVM, İstinye Park AVMve İzmir Point Bornova AVM’deki mağazalarının ardından, 2016 Ekim ayının ortasına kadar İstanbul ve Ankara’da toplam 6 mağaza açarak Türkiye yatırımını büyütüyor.

Kadın, erkek ve genç atletlere yönelik spor giyim ürünleri, ayakkabılar ve ekipmanlar sunan marka, üst düzey teknolojiyle üretilen ürünlerini Türkiye’deki yatırımları ile istihdam yaratmaya devam ediyor. Under Armour, 2016 Ekim ayının ortasına kadar İstanbul’da Zorlu AVM, Kanyon AVM ve ViaPort mağazalarını; Ankara’da ise Kent Park AVM, Armada AVM ve Next Level AVM mağazalarını açarak mağaza sayısını 9’a çıkarıyor.
Antrenman, koşu, basketbol, golf ve birçok spora yönelik geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan marka, inovatif üretim anlayışıyla sporculara kendilerini daha iyi hissettirmeyi ve performanslarını arttırmayı hedefliyor.

Under Armour Uluslararası Yeni Pazarlar Kıdemli Yöneticisi Carlos Maza, Türkiye pazarına girişleri ile ilgili olarak: “Doğuş Perakende Grubu’nun ortaklığında Türkiye’deki varlığımızı genişletmeyi planlıyoruz. Bizim için en az mağaza sayısı kadar önemli olan Türkiye’de olup, burada sporcuların gücüne güç katmak… Buradaki sporcuları yeni tasarlanmış sporcu giysileriyle güçlendireceğiz.” dedi.

Türkiye’deki perakende ortağı Doğuş Perakende Grubu’ndaUnder Armour Ülke Genel Müdürü görevini üstlenen Aydın Kanatlı, söz konusu yatırımlar ile ilgili olarak: “Under Armour, uluslararası pazarlara açılmaya odaklanmış durumda. Biz de bu hedef dahilinde 2016 yılı sonuna kadar 9 mağaza açıyoruz ve her sene ortalama 10 mağaza ile yatırımlarımıza devam etmeyi hedefliyoruz.Under Armour Türkiye olarak müşterilerimize benzersiz ürünler vefarklı bir alışveriş deneyimi sunacağımız için oldukça heyecanlıyız.” açıklamasını yapıyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda