10.10.2016

Real den Bir Kapatma Daha



Yakın zaman da Antalya da bulunan mağazasını kapatan ve hemen ardından Ankara Bilkent de bulunan diğer mağazasını devreden Beğendik Grubunun işlettiği Real Ankara'nın Etlik semtin de bulunan,bir mağazasını daha kapattı.
09.10.2016 tarihin de tamamen hizmete kapanan mağazanın kapanması aslın da beklenen bir durum.Zira kulisler de dolaşan söylentiler,bir nevi bu mağazanın giderlerini karşılamadığı yönündeydi. 

Kulisler de dolaşan bir diğer söylenti ise,yakın zaman da Real'in İstanbul da bulunan mağazalarını da kapatabileceği yönünde.

14 yorum :

  1. Vaybe yığınla para verip aldılar Real'i şimdide tek tek kapatıyorlar.

    YanıtlaSil
  2. Personel ne olacak bu konu da bilginiz var mı???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sendikal haklara sahip olan personelin,endişelenmesine gerek yok zannımca.

      Sil
  3. Beğendik te durumlar nasıl peki ? Orada da kapatmalar gelecek mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük bir olasılık zarar eden mağazaları kapatacaklardır.Tarih vermek zor olsa da,2017 başın da zarar eden mağazalardan kurtulmuş olabilirler.

      Sil
  4. Real Çalışanı11 Ekim 2016 11:29

    Bütün ürünler bilkent de bulunan mağazaya sevk edildi. Çalışan personel de şu an için o mağaza devam ediyor, ama ne olacak en ufak bir fikrimiz yok. Ne bir açıklama ne bir bilgilendirme hiç bir şey yapılmıyor...

    YanıtlaSil
  5. yakın zaman da topu dikerler...

    YanıtlaSil
  6. 2016 tüm perakende için sıkıntılıydı ,en çok yaşayan ise real ve begendik oldu belli ki ,Real zarar eden mağazaları kapatma yolunu tercih ederek doğru şekilde ilerliyor benim fikrim,zaman zaman verimsiz ve zarar eden mağazaları kapatmak yeni mağaza açmakdan daha mantıklı özellikle bu dönemde ,tedarikçi firmalar destek oluyorlar real de son 6 aydır düzenli ödeme yapıyor, 2017 real için daha guzel olacak gibi gorunuyor..

    YanıtlaSil
  7. Cok kisinin hakkini yediler ve hala yiyorlar personeline 50 TL zam vermekten kacinirken,mudurlerine 10bin TL maas veren ve simdi akli basina gelip o mudurleri bir bir isten cikaran bir sirketten bahsediyoruz...

    Duzelmez bence daha da beter olur...

    YanıtlaSil
  8. Real de mağaza kapatılıyor verimsiz diye peki neden beğendik te mağaza kapatilmiyor. Diyelim ki bütün mağazalar kar yapıyor o zaman niçin ödemeler zamaninda yapılmıyor. Eğer elinizde kar etmeyen mağaza varsa kapatın ki kimse zarar görmesin. Çalışan zarar görüyor tedarikçi zarar görüyor mağaza sahipleri zarar görüyor bankalar zarar görüyor. Bu kısır dönguden bir an evvel cikilmali

    YanıtlaSil
  9. mantıklı yorumlar yapılmış bunun yanı sıra mağaza kapatmak denilen olay da sağlam maliyetli bir iş , kapanan mağaza çalışanlarına ödenecek birikmiş yuklu tazminatlar içinde finans gucu gereklii

    YanıtlaSil
  10. ümraniye mağazası kapanmış...genel müdürlüktü hatta orası yanlış bilmiyorsam..bende iş başvurusu yapmıştım çok yazık oldu..

    YanıtlaSil
  11. beylikdüzü market 10 günde aniden kapattilar. bir anlam veremedik. bu nasil iş.

    YanıtlaSil
  12. izmit real ne zaman kapanıyor biri bir şey söylesin

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda