22.06.2017

Bayram Sürprizi Mado'dan



Aileleri, dostları buluşturacak bayram ziyaretlerinin tatlı alternatifi Mado’dan. Özel ambalajıyla 72 saat ilk günkü tazeliğini koruyan Maraş’ın meşhur kesme dondurması, Mado kalitesi ve güvencesiyle bayram hediyesi seçenekleri arasında yer alıyor.


11 ayın sultanı Ramazan’ı uğurladığımız bugünlerde, bayram hazırlıkları çoktan başladı. Dondurmada adı lezzetle özdeşleşen Mado, kavuşturup, birleştiren, hasret giderilen geleneksel bayram sofralarında tatlı bir sürprizle yerini alıyor. 167 yıldır doğal ve katkısız keçi sütünden dondurmalar hazırlayan Mado’nun Maraş dondurması 72 saat tazeliğini koruyan özel ambalajıyla en tatlı bayram hediyesi alternatifleri arasında öne çıkıyor. Bayramda Mado’nun meşhur kesme Maraş dondurmasıyla sofralarını tatlandırmak isteyenler, özel ambalajıyla ilk günkü tazeliğini muhafaza eden Mado dondurmayı tercih edebilir.

Tepsi tepsi tatlılar, Mado’yla kapıda
Türkiye’yi ve Dünya’yı lezzetli Maraş dondurmasıyla buluşturan Mado’da ayrıca Ramazan Bayramı için birbirinden lezzetli ürünler hazırlandı. Mado’nun geleneksel yöntemlerle hazırladığı şerbetli tatlılar, özel misafirlerini bekliyor. Fıstıklı ve cevizli baklava, fıstıklı dolama, fıstıklı dilberdudağı, fıstıklı Maraş sarma, gelin boğça, şöbiyet, havuç dilimi, kadayıf, fıstıklı kıvrım ve fıstıklı dolangir tepsi halinde Mado sıcak hizmet şubelerinden temin edilebiliyor. Mado’nun sıcak hizmet şubelerinden sipariş veren müşteriler, tepside şerbetli tatlı ve böreklere zaman kaybetmeden ulaşabiliyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda