28.06.2017

Holland&Barrett Ruslara Satılıyor



Avrupa'nın en büyük ve önemli Perakende zinciri olan Holland&Barrett'in Ruslara satılacağı Kulis'i gittikçe kuvvetlenmeye başladı.Buna göre zincir perakende devinin,LetterOne holding şirketinin bir kolu olan L1 Retail tarafından 2.3 milyar dolara satılmasın da sone gelindi.

Avrupa'nın en büyük gıda ve sağlık ürünleri zinciri Holland&Barrett, Rus milyarder Mikhail Fridman'ın sahibi olduğu LetterOne holding şirketinin bir kolu olan L1 Retail tarafından 2.3 milyar dolara satın alınıyor. L1 Retail'den yapılan açıklamada, ABD'li yatırım fonu şirketi Carlyle Group tarafından işletilen Nature's Bounty şirketi ile Holland & Barrett'ın satışı konusunda anlaşmaya varıldığı belirtildi.
L1 Retail Genel Müdürü Stephan DuCharme, müşteri programına 10 milyon kişinin kayıtlı olduğu Holland & Barrett'ın dünya pazarlarında büyüme şansının bulunduğu belirtilerek, 12.7 milyar dolarlık sağlıklı yaşam sektöründe iddialı hale gelecekleri belirtildi. 1870 yılında kurulan Holland & Barrett'ın 1150'den fazla şubesinde yaklaşık 4200 kişi çalışıyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda