19.06.2017

LC Waikiki Çalışma Şartları/Maaşları 2017



Lc Waikiki,şüphesiz ülkemiz de hizmet veren en büyük giyim perakendecilerinden biridir.Bir çok ilimiz de yüzlerce satış mağazası bulunmaktadır.Her bütçeye uyum sağlayan fiyat anlayışıyla büyüyen bir yapıya sahip olan firma,aynı zaman da istihdama da olumlu mana da katkı sağlamaktadır.2017 Lc Waikiki Çalışma şartları/saatleri aşağıdaki gibidir.
LC WAİKİKİ ÇALIŞMA ŞARTLARI/MAAŞLARI

Firma da günlük çalışma saati 8 saat olarak belirlenmiştir,çay ve yemek molalarınız bu saatlere dahildir.Hafta bir gün izin ve yılınızı doldurmanız durumun da 14+2 gün şeklin de,yıllık izin kullanma hakkına sahip olursunuz.Personel sabahçı/akşamcı şeklin de ikiye bölünmüş,vardiyalı olarak çalışmaktadır.Bu vardiya her hafta periyodik olarak değişmektedir.

LC WAİKİKİ MAAŞLARI

Lc Waikiki,genel de personellerinin çoğunluğu asgari ücret almaktadır.Firma da ücretleri doğrudan etkileyen faktör Prim sistemidir.Zira asgari ücret ile çalışan birisi,mağazasına verilen hedefin aşılması durumun da maaşının yarısı kadar prim alabilir.Tecrübeli ve firma da uzun dönem çalışan ve yöneticilerin hem maaşları,hem de primleri normal personellerden farklıdır.Firma her ay düzenli olarak personele yemek ücretlerini ödemektedir.Firma yol parası adı altında bir ödeme yapmamaktadır.Bu ödeme multinet kartına yapılıyor.Firma da resmi tatiller de çalışmanız durumun da,mesai ödemesi alırsınız.

Kısaca özetlemek gerekirse: MAAŞ + PRİM + YEMEK ÜCRETİ şeklin de bir tablo çıkmaktadır karşımıza.

LC WAİKİKİ PART TİME ÇALIŞMA ŞARTLARI /MAAŞLARI

Haftada 30 saat çalışırlar.Genelde bu haftada 4 güne tekabül eder.Çalışma saatleri üniversitedeki ders programına göre de belirlenebilir.Sabahçı veya akşamcı olurlar.sabahçı olurlarAkşamcı 22:30'da sabahı ise 17:00'da çıkar.Tabi bu ders programına-boş gün ve saatlere vb...duruma göre değişiklik gösterebilir. Mesai saatleri hariç 1 saat yemek,yarım saatte dinlenme molaları yani toplamda 1.5 saatte molaları vardır.Maaş ise,asgari ücretin yarısı kadardır.

66 yorum :

  1. Beni aradılar çeyrek personel olarak haftada 2 gün çalışacağım maaşim ne kadar olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 400 TL gibi bir rakam olması gerekiyor.

      Sil
    2. Çeyrek patlar 800 e yakın alıyor yarım günden sigorta yapılıyor ayrıca yemek kartı verilir bu kart marketlerde gecerli

      Sil
  2. ben üniversite öğrencisiyim sadece haftasonu calismak için eleman aliyorlarmi mi? aliyorlarsa maasi ne kadar olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş dönemlerde sizin söylediğiniz şekiller de personeller çalışıyordu.Fakat şimdi aynı şekilde bir uygulama var mı tam olarak bilmiyorum.Dilerseniz başvurunuzu yapıp öğrenebilirsiniz.Ki benim şahsi kanaatim hala çalışanların olduğu yönünde.

      Sil
  3. Özellikle cumartesi pazar çalışan var çeyrek part olarak alıyorlar

    YanıtlaSil
  4. Ben part time olarak çalışmak istiyorum. çalışmak için nasıl başvuru yapabilirim , Çalışma şartları nasıl , neler yaptırıyorlar ve son olarak akşam çalışanı olursam servisleri var mı ? varsa evimize bırakıyorlar mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Servis imkanı çok uzak mağazalar dışında pek kullanılmıyor.Part time çalışanlar haftada 30 saat ve yaklaşık 800 TL gibi bir maaş alıyor.

      Genel de ürünleri düzeltmeniz ve müşteri ile ilgilenmeniz isteniyor.

      Sil
  5. admin merhaba ben üniversite öğrencisiyim ve part time depo elemanı olarak başvurdum internetten 1 gün oldu henüz aramadılar .. başvuruda haftasonları diyor fakat ben çeyrek eleman değil part time eleman olmak için başvurdum . sizce doğru ilana mı başvuu yapmışım ? ayrıca depo elemanları ne yapar görevleri nedir ?

    YanıtlaSil
  6. Okuduğum kadarı ile yanlış ilana başvurmuşsunuz,zira bunun için bile aramayabilirler.Lakin geri dönüşler genel de 15 günü bulabiliyor.Biraz bekledikten sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Admin başvurduğum ilan bu part time deģilmi yani bu http://m.kariyer.net/is-ilani/lcwaikiki-depo-elemani-part-time-1769507

      Sil
  7. Doğru başvuru yapmışsınız.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, ben üniversite öğrencisiyim part time çalışmak istiyorum. Çarşamba, cumartesi ve pazar günlerim boş. Bu günlerde 10'ar saat çalışabilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belirttiğiniz şekilde çalışma şansınız çok yüksek.Başvurunuzu yapın.

      Sil
  9. Tamamdır, çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  10. admin kariyer net üzerinden 5 gün önce part time başvuru yaptım 2 gün önce mesaj atmışlar başvurunuz değerlendirmeye alındı diye fakat henüz aramadılar sizce ne zaman ararlar ? bu arada üniversite öğrencisiyim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acele etmeyin bazen dönüş yapmaları 20-30 günü bile bulabiliyor.

      Sil
  11. Ben geçen yıl waikikide bayramda destek eleman olarak çalışdım MFA diye bir şirlwt üzerinden kayıt yapıyorlar ve işw başlamadan istifa dilekçesi imzalatıyor
    Destek elemanlar sadece çok ypgun zamanlarda işe çağrılır
    Buda yılda en fazla 15 gün eder tabi çağırırlarsa
    Neyse ben lc de kadrolu olarak işe girmek için çok çaba sarfetdim ama olmuyor boşuna gidip cv bıralmayın bir işe yaramıyor tanıdığınız olmadığı sürece
    Ben lc de çalışanlarla aram çok iyi halen çalışanlarla görüşüyorum ama dedigim gibi işe giremedim bütün magazalara bir çok kez cv verdim ne arayan var nede soran
    Biraz daha bilgi vereyim
    Normalde magazada genç dinamik insanlar çalışması lazım demi?
    Ama bir destel eleman olarak çalışdığım zaman magazaya gitdim bazı teyzeler ayakda zor duruyor ama lc tişörtü giyiyor peki neden mi malatyalı
    Bir magazda 33 kişi çalışıyor 22 si malatya patronun hemşerisi yani dedigim gibi torpilin yoksa hiç ugraşmayın zaman kaybı ben tam 1.5 yıl yıl ugraştım sadece magazanın bor şubesine 7 ay içinde 28 kez cv bıraktım 1 kezde magaz müdürüyle konuşdum artık gerisini siz düşünün
    Gerçekler acı....

    Admin olayı tüm gerçekleriyle anlatdım senin yorumun ne merak etdim yazarsan sevinirim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hak veriyorum sizi,ne yazık ki her sektörde olduğu gibi perakendede de böyle şeyler var.

      Sil
  12. Ben acikogretimde bir bolum okuyorum. Part time calismak istiyorum ama belirli bir egitim kriteri var mi? Basvursam ise alinabilir miyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde lise mezunu almaya özen gösteriyorlar lakin,kesin olarak eğitim şartı yok.

      Sil
  13. Merhaba . Ben kısmi olarak haftada 2 gün çalışıyorum 38 TL para yattı günlük olarak. Ayda 8 gün çalıştım yani 385 yattı az değil mi?
    Birde ayda 8 gün çalışan birisi için multinete kaç lira para yatıyor ve ayın kaçında

    YanıtlaSil
  14. Net bir fikir sahibi olmak için,bir aylık bir çalışma süresinden sonra maaş hesabı yapmanızı tavsiye ederim.Lakin bir fikir belirtmem gerekirse size yatan ücret normal yani bir eksiklik yok gibi.Yemek ücreti olarak muhtemelen 80-100 TL gibi bir rakam yatması gerekiyor.

    YanıtlaSil
  15. Admin beni dün davet ettiler mesaj atmışlar part time için görüşmeye okul olduğu için gidemedim şimdi ne yapmam gerekir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizi tekrar aramalarını beklemelisiniz.Zira aramamaları durumunda,siz ilgili birimi arayıp mazeret belirterek görüşme talep edebilirsiniz.

      Sil
  16. Mesela ben sadece gündüz 08:00-17:00 çalışmak istiyorum desem kabul ederlermi

    YanıtlaSil
  17. 17 yaşında olan lise mezunları part time çalışabiliyorlarmı?

    YanıtlaSil
  18. Yarın lcw ye başlıyorum ama bana söyle bisey söylendi multinet kartı vermediler ve gelmesi 1-2 ayi buluscakmis ve ben cepten yemek zorunda kalicam böyle bişey var mıdır gerçekten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar üzün sürmez.Zira geç gelse bile size hak ettiğiniz derecede ücreti ödenir.

      Sil
  19. Kariyer.net de lc waikiki ilanlarının hepsi tam zamanlı olarak geçiyor. Ben yarı zamanlı olarak çalışmak istiyorum. Yine de başvursam görüşmeye gittiğimde bunu belirtsem olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel de açık pozisyonlar o sitede listelenir.İsterseniz Lcw'nın kendi sitesi üzerinden de başvuru yapabilirsiniz.

      Sil
  20. Torpil patlatip işe girebilirsiniz

    YanıtlaSil
  21. Merhaba, çeyrek personel olarak sözleşmemiz haftalık mı oluyor aylık, ya da yıllık mı? Yoksa ihtiyaç olunca mı çağrıyorlar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde ihtiyaç olunca sizi haberdar ederler.İş sözleşmesi belirsiz tarih aralığında yapılır.

      Sil
  22. Merhaba ben saat 13.00-18.00 arasında çalışmak istiyorum böyle part time olarak alabilirler mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba evet alabilirler,siz başvurunuzu yapın bir an önce.

      Sil
  23. Merhaba ben 32 yaşındayım.fulltime çalışmak istiyorum.10 yıllık mağaza deneyimim var.başvuru yapsam alirlarmi

    YanıtlaSil
  24. Merhaba ben 40 yaşındayım.m.y.o.mezunuyum.15 yıllık mağaza satış ve yönetici deneyimim var full olarak başvurmak istiyorum.sonuç ne olur acaba

    YanıtlaSil
  25. Başvurularınızı yapın arkadaşlar,şu an personel alımı var.Yaş konusuna pek takılmayın.İşe alınmamanız kadar alınma olasılığınızda var.

    YanıtlaSil
  26. Merhaba ben hafta içi hergün 12:30 ile 17:30 arası çalışmak istiyorum sizce bunu kabul ederlermi başvursammı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde esnek çalışma saatleri sunuyorlar.Uygun bir satış şubesi olursa,işe alınma ihtimaliniz yüksek.Başvurunuzu yapın.

      Sil
  27. Merhaba, yarın iş başvurusunda bulunmayı düşünüyorum. Yanımda götürmem gereken bir şey var mı acaba?

    YanıtlaSil
  28. Merhaba haftada üç gün 12.00 17.00 saatleri arası çalışmada aylık ücret ne olur ve bunu kabul ederler mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba part time olarak başvurmalısınız.Maaş ise yarım asgari ücret.

      Sil
  29. merhaba iyi günler part time çalışanlara da pirim ve yemek ücreti ödeniyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,her iki imkandan da yarım olarak yararlanabiliyor.

      Sil
  30. Merhaba ben ise yeni girdim kısmı olarak yemek kartım henüz verilmedi . Ve normal parta geçmek için napmam lazim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yemek kartınız en kısa sürede elinize gelir.Zira süre uzarsa yöneticinize durumu izah edin.Normal parta geçmeniz şubenizdeki ihtiyaca bağlı.Lakin size tavsiyem bir zaman çalıştıktan sonra,normal parta geçmek istediğinizi söylemenizdir.

      Sil
  31. Ben yeni işe başvurdum. Part time calısmak istiyrm ve kac saat calısıyr part timede bide maaş ne kadr olacak. Yemek kartı veriliyor mı veriliyorsa ne kadarlık bi ücret yemek kartı. Son olarakta prim nasıl alınıyor. Cvplarnz için şimdiden tşk ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Partlar çalışanların asgari ücretten yaklaşık %10 daha fazla bir ücret alır.Yemek kartı her yıl için değişiyor 2017 de 300-350 TL arasındaydı,siz part olduğunuz için bu ücretin yarısını alırsınız.Primler ise verilen kotayı aşmanız durumunda,bir ay sonra size verilir.

      Sil
  32. Merhaba, ben yabanciim.
    Oturma izini var.
    Rusça iyi konuşuyorum.
    Bena çalışma için imkan varmi?
    Beni kabul edecekler mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,çalışma izninizde var ise işe alınmanız mümkün olabilir.Başvurunuzu yapabilirsiniz.

      Sil
  33. merhaba ben rusyada ekonomi okudum. 5 yıl moskova ve diğer şehirlerinde hazır giyim sektöründe pazarlama ve satış danışmanlığı yaptım.Ayrıca antalya mondial&kırcılar deri giyimde rusça satış şefliğinde çalıştım.rusya da LC Waikiki de çalışmak istiyorum. şuan personel ihtiyacı varmı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yurt dışı çalışmalar için direkt merkezden veya ilgili ilanları için kariyer sitelerinden başvuru yapabilirsiniz.Lakin alımlar ne derece yapılıyor onu kestirmek zor.

      Sil
  34. Merhaba. Esenyurt LCW depo elemanı alacakmış. Çalışma şartları hakkında bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, çalışma şartları değişmez.Yani günlük 8,5 saat çalışırsınız.Maaşlar ise 1700-2200 TL arasında değişmektedir.

      Sil
  35. Esenyurt deposunda part ya da dönemsel olmak üzere yıl boyu başvuru yapılabilen bir ilana kariyer.net üzerinden basvurdum, görüşmeye çağırdılar fakat gidemedim. şimdi görüşmeye gitmek istiyorum fakat görüşmeye gittiğimde muhatap bulabilir miyim? bir de esenyurt deposu çalışanlarının maaşları hangi bankaya yatırılıyor (önceki çalıştığım işyerine ait banka hesabımı kapatmak istiyorum fakat esenyurt depoda işe başlarsam ve esenyurt depo da kapatmak istediğim bankayla çalışıyor ise iki kere iş yapmamak için) teşkkür ederim admin

    YanıtlaSil
  36. mrb kesan kipada temizlik isi ariyorum mümkünmüdür aca

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,başvurunuzu yapın siz.Personel ihtiyacı varsa alırlar.

      Sil
  37. Merhabalar, kismi olarak başvurumu yapmıştırm.Görüştük, alındım.Evraklarıda teslim ettim ,sözleşmeleride yaptık.Hayırlı olusun denildi.Buraya kadar herşey normal, bir buçuk hafta geçti üstünden.Bende onlar bana dönmeyince gidip sormak istedim çünkü bana kısa zamanda en geç haftaya mutlaka dönüş yaparız demişlerdi.Neyse gittim, evraklarım gitmemiş kargoda sorun çıkmış ben onlarla görüşüp size dönücem filan dedi de ben şok oldum ya :( şimdi nolucak benim evraklarım kayboldu mu,boşuna mı topladım hepsini :( başınızdan hiç böyle bir hadise geçtimi sayın admin yardımcı olurmusunuz bana :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,sizin yapmanız gereken ilgili kargo firmasına durumu açıklamanız.Zira evraklarınızın karşı tarafa eksiksiz ulaşması kargo firmasının sorumluluğunda olan bir durum.Sorumluluk almazlar ise dava açarak karşılamak istemedikleri bedellerden daha fazlasını ödemek zorunda kalabilirler.

      Lcw'nın İK departmanına durumu izah ettiyseniz sorun yok.Zira evrakları daha sonra tekrar gönderseniz de sizi,işe alacaklardır.

      Sil
Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda