17.06.2017

Rossmann Çalışma Şartları/Maaşları 2017



Rossmann,ülkemiz de kozmetik ürünleri alanın da hizmet veren,Alman sermayeli dev bir perakende zinciridir.Ülkemiz de hızlı büyüyen bir yapıya sahip olan firma,buna paralel olarak,istihdama olumlu yönde katkı yapmaktadır.Rossmann Çalışma Şartları aşağıdaki gibidir.
ROSSMANN ÇALIŞMA ŞARTLARI

Rossmann da günlük çalışma saati 8 saat olarak belirlenmiştir.Bu saatlere yemek ve çay molalarınız dahildir.Vardiyalı bir çalışma sistemin de çalışırsınız ve bu vardiya periyodik olarak hafta da bir gün değişir.Hafta 1 gün haftalık izin ve yılınızı doldurmanız durumun da 14+2 gün şeklin de yıllık izin hakkına sahip olursunuz.Rossmann aynı kategori de hizmet veren,diğer firmalara göre daha rahattır.

ROSSMANN MAAŞLARI

Rossman'da işe başlayan her personel asgari ücret ile istihdam edilmektedir.Lakin prim sistemi personelin ücretin de önemli bir rol almaktadır.Zira firma mağaza ve bireysel personel bazlı prim uygulaması yapmaktadır.Verilan kotaları doldurmanız durumun da maaşınızın 4/1'i kadar prim almanız söz konusu olabilir.Rossmann personelin yol ve yemek ücretlerini de karşılamaktadır.Multinet vb. kartlara her ay düzenli olarak belirli bir miktarda,hem alışverişte hem de,lokantalar da kullanabileceğiniz para yatar.Yol ücreti personele maaş ile beraber ödenir.Firma da resmi tatiller de çalışmanız durumun da,ek mesai ödemesi alırsınız.

Maaş tablosu şu şekildedir: MAAŞ + PRİM + YOL + YEMEK 

NOT: Yönetici olarak çalışanların maaşları farklıdır.

32 yorum :

  1. Verilen bilgilerin tamamı yanlış.Rezil bir sistem ,toy yöneticiler,acemi üst kademeler.İşlerin yoğun olduğu bir dönemde kullanımlık personel alıp sonrasında çıkaran bir şirket.Uzun yıllar mağazacılık ve perakendecilik sektöründe çesitli pozisyonlarda çalışan biri olarak sunu soyleyebilirim ki kesinlikle girmeyin emeğinize,kendinize ve zamanınıza yazık edersiniz.Eğer bu sektörde daha öncede tecrubeliyseniz gidin peynircide calisin bu sirketten daha iyi emin olun.Egolu,hiç birsey bilmeyen ama işin uzmanı gibi görünen acemi,toy rezil yöneticiler ,görünüm olarak erkek esasında kadın olan tipler mevcut burada.Arkadaşlar gerçekten kesinlikle bulaşmayin derim.Magaza ve perakende sektörünün en rezil ismi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi sallamışsın.Peynirciyle bu şirketi karşılaştırmak nedir ? İşini yaptığın sürece kimse karışmaz sana.Maaşların gününde yatar aksamaz.İşini yapmazsan tabiki çıkarırlar.Bende rossmanda çalışıyorum gayet memnunum çalışma saati 8,30 saat fazla felan çalışmıyorsun özel günlerde mesaide alıyorsun.Mesaiye kalırsan izin olarak kullanıyorsun.3 ay mağaza kotası tuttuğunda primde alıyorsun.Bazen firmalar prim veriyor şu satışı tutturusan diye.Yemek molanda 1 saat kafana göre takılıyorsun.

      Sil
  2. Yazdıklarımı iyi okuyup anladıktan sonra yorum yapmanızı temenni ederdim.Beni tanımadığınız halde calismadigimi düşünüp iyi sallamissiniz demeniz çok negatif ve saygisiz bir durum.Kendi calistiginiz ortamı yazmaniz insanlar için daha faydalı olur benim yazdıklarımı ,şirket hakkindaki yorumlarimi yorumlamaniz ve elestirmeniz sizin haddinize değil.Ben çalıştıgım ortamı,görmüş olduğum şirketin genel prensiplerini,çalışma şartlarını anlattım.Sizde aynısını yapın anlatin ama bana virüs gibi bana bulaşmadan yorumunuzu yapın daha iyi olur.İyi günler.

    YanıtlaSil
  3. ben 4 aydır çalışıyorum.işe girmeyip sallayanları görüyorumda gülme kaynağı buluyorum :D bu işte tecrübeli olan niye peynirciye gitsin :DADw peynircide oje mi satcak temizlik ürünleri mi yoksa saç bakım ürünleri mi? işe girmen için zorlayan olmuyor girersende beğenmezsen çıkıyosun neyin davası bu :D

    YanıtlaSil
  4. Siz,sizin ne kadar zamandir çalıştığınız,yada nasıl çalıştığınız inanin beni hiç ilgilendirmiyor.Amacinız insanlara firma hakkında bilgi vermek olsun bana değil.Platformun amaci bu zaten.Sizin çalıştığınız mağaza ile benim çalışmış olduğum mağaza aynı olamayabilir.Çocuk dahi anlar bunu ,bu söylediğimi.Israrla bunu size vurguluyorum.Herhangi bir davam da yok.Yorumumu okuyup saygisizlik yapip,Siz mikrop olmayı tercih ettiginiz için dava sizin olmali.Yazdıklarınızdanda anlasiliyorki algılama ve saçmalama probleminiz var.Ufak beyniniz haddini aşıyor.Sahip olduğunuz beyninizle konuşun en azından saçmalamamiş olursunuz.Gülmeye devam edin siz çünkü yapabileceğiniz tek sèy bu olmalı.Çok güldüm size saolun.Ben polemik icin burda değilim sadece mikrop olmayı siz tercih ediyorsunuz.Insanlarla konusmak her daim tercihimdir.Hep de öyle olacak.Size is hayatinizda basarilar diliyorum. Yunus Emre Der ki , Edebim elvermez edepsizlik edene,Susmak en güzel cevap ,edebi elden gidene...

    YanıtlaSil
  5. yol parası yok rossman'da personel kendisi karşılar

    YanıtlaSil
  6. böyle dandik bir şirkette kendinizi heba etmeyin yukarıdaki yorumlarla alakası yok.Egolu abuk subuk adamları yönetici yapan bir şirket kafasına göre at koşturuyolar.3 kuruş için kendinize kölelik yapmayın.İşler dışardan göründüğü gibi değil emin olun.

    YanıtlaSil
  7. Ben de maalesefki bu şirketin içinde bulundum ve size şunu söyleyim;dört dörtlük işinizi yapsanız dahi eğer yalaka değilseniz size düşman kesilirler ve doğal olarak günün birinde işten çıkmış olarak bulursunuz kendinizi ve de artı olarak psikolijiniz bile bozulalabilir.Umarım ki yazdıklarımın bir faydası olur.

    YanıtlaSil
  8. Part çalışma şekli ve maaşı nedir?

    YanıtlaSil
  9. Haftada toplam 30 saat çalışır,900-1050 TL arasında maaş alırsınız.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba ben 18 yaşındayım lise son sınıf öğrencisiyim geçen kış 3 ay çağdaş markette kasiyerlik yaptım (şirketide ortamida önermem düşünenler var ise) part time rossmann da çalışmak istiyorum sizce bu mümkünmüdür birde ben sadece kasiyerlik yapmak istiyorum magazanin baska bir isiyle ilgilendirirlermi beni birde partlar primden ve yoldan faydalanabiliyorlarmı en kısa sürede müsait bir zamanınızda sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim teşekkür ederim ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,ne yazık ki kasa dışın da işler de yapabilirsiniz.Prim ve yol ücretlerinden part olarak yararlanırsınız.Basvuru yapmanız halinda büyük olasılık işe alırlar.

      Sil
  11. Rossmann maaşları ayın kaçında yatar

    YanıtlaSil
  12. Yemek kartina 2018 de maasla birlikte 260 falan yatıyordu. Maas asgari ücret. Seviyesiz müdürler. Prim maalesef yok. Arkadas ortamı iyiydi. Yol parası yok. Yemek kartina yatirlan para ve maaş 2100 tl idi. Asgari ücret artti onu da siz hesaplayın. Magaza personeli satışı fazla tutturduysa o ay o magazaya calisanlara 75 tl bazen 50 tl civari Cek verirlerdi. Ama sadece rossmandan alışveriş yapmak kaydıyla. Herkese iyi bir iş diliyorum.

    YanıtlaSil
  13. Maaşları hangi bankadan veriyorlar

    YanıtlaSil
  14. Eğer köle olmak istiyorsanız girin ilkokul mezunu müdür çalıştıran bir şirket. Alman felan diyip iyidir sanmayın. Türk kafası ile yönetiliyor. Müdür istediği zaman gelir istedin zaman gider. Yardımcı ile odaya kapanır dedikodu yapar. Mağazada eğer sevdiği biri varsa onada çalıştırmaz.Heleki erkekler tam bir köle. Sakın diyorum sakın. Göründüğü gibi değil.

    YanıtlaSil
  15. Takım lideri maaşı ne kadar

    YanıtlaSil
  16. Merhaba ben 3 yıl kozmetik sektöründe kasiyer olarak çalıştım. Reyon depo bilgisine de hakimim. İşe ihtiyacım var sizce alırlar mı? Acaba başvuruyu secret cv den mi yapıyoruz?

    YanıtlaSil
  17. EVET Secret cv de referansınızı da yazarsanız dönüş yapma ihtimalleri yüksek

    YanıtlaSil
  18. Takım lideri olmayı mağaza müdürü mü belirler cevaplar misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet mağaza müdürü önerir,lakin son kararı bölge müdürü verir.

      Sil
  19. Sakın çalışmayın sakın yalaka değilseniz yükselemezsiniz.

    YanıtlaSil
  20. Ya da etrafınızdakileri görmezden gelmiyorsanız yine yükselemezsiniz herkesin gerçek yüzü 3 5 ayda ortaya çıkıyor

    YanıtlaSil
  21. Maaşlar ne zaman yatar?

    YanıtlaSil
  22. Dememe süresi öncesi eleman çıkarılıyormu yoksa 2 ay sonunda mı karar veriliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde 2 ay dolmadan bir veya iki gün önce çıkartılır.Daha öncesinden pek çıkarım olmuyor.

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda