2.07.2017

Murat KARAKAŞ



D&R, İnsan Kaynakları Direktörü

Murat Karakaş, 15 yılı aşkın süredir çalıştığı insan kaynakları alanında organizasyon yapısı, iş analizi, iş tanımları ve yetkinlik modeli oluşturma, başta ücret yönetimi, performans yönetimi ve yetenek yönetimi olmak üzere entegre insan kaynakları süreçlerinin tasarlanması, çalışan bağlılığı anketleri ve işgücü planlaması konularında uzmanlaştı.

Murat Karakaş, İçel Anadolu Lisesi'nin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirdi ve sonrasında Yıldız Teknik Üniversitesi’nden İK Yönetimi alanında yüksek lisans derecesini aldı. T-Systems Turkey, Probil, Agito Software gibi firmalarda insan kaynakları, iş geliştirme, kalite ve mali işler konularında görev yaptıktan sonra Pricewaterhouse Coopers, Towers Watson Türkiye ve Karakaş Danışmanlık bünyesinde proje yöneticisi ve danışman olarak İnsan Kaynakları ve Kurumsal Gelişim projelerinde etkin şekilde yer aldı. Aynı zamanda uzmanlık konuları ile ilgili olarak eğitmen ve konuşmacı olarak görev alarak; özellikle Ücret Yönetimi ve İK Metrikleri alanlarında lisans ve yüksek lisans programlarında konuk olarak dersler verdi.

Koçluk alanında AoECPractitioner Diploma sahibi olan Karakaş, iyi derecede İngilizce biliyor. Murat Karakaş, evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda