24.09.2017

Bilkent Migros Çok Yakında



Alman Real'in Ankara'daki ilk mağazası olan ve döneminin en iyi ciro yapan mağaza konumunda,olan Bilkent artık Migros'un.

2014 yılında Alman Metro grubu tarafından Beğendik grubuna satılan ve 2017 yılında iflas eden Real'in adeta merkezi,konumunda yer alan ve devasa bir satış mağazası olan Bilkent Real kısa süre önce tamamen boşaltılmıştı.

Şu an için tadilat aşamasında olan ve lokasyon itibari ile çok güçlü bir yapıda yer alan mağazanın bir kaç aya kadar Migros tabelası ile,yeniden hizmete girmesi bekleniyor.Edindiğimiz bilgilere göre,Bilkent Migros firmanın 5M konseptiyle yapılandırılıyor.5M konsepti firmanın en büyük mağaza formatı olarak biliniyor ve bir tüketicinin neredeyse,tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Bu hamle ile Migros,Ankara'da hipermarket tarzında hizmet veren en büyük rakibi olan,CarrefourSa'nın da kısmen önüne geçmiş bulunuyor.

12 yorum :

  1. Beğendik te iflas etti mi yoksa hala devam ediyorlar mı

    YanıtlaSil
  2. Bilkent migros hangi tarihte acilacak ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mayın ayında açılacağı bize gelen bilgiler içinde yer alıyor.

      Sil
  3. Bugun gorusmeye gittim.uc ay iskur tarafindan calistorilacakmisim ve part time dediler haftada uc gun.kararsiz kaldigim nokta magaza evime cok uzak otobusle yarimsaat..uc ay iskur uzerinden calistirip diger magazalar gibi yol gosteriomu migrosta yani iscileri nasil olsa sigortayi devlet oduyor die devridaim yapiomu..baslasammi bi fikir verin..daha sonra kadroya alirlarmi fulltime gecebilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşe ihtiyacınız varsa başlamanızı tavsiye ederim.Üç ay sonra Migros bünyesindrn maaş almaya başladığınız zaman,maaş bir nebze daha iyi olacaktır.Üç aylık süreçte sizden memnun kalırlarsa kadroya geçmeniz kesin.

      Sil
  4. Part time calisma sartlari neler..gunluk 46 tlmis..ayrica ben ilerde full time gecmek istiorum oyle bi imkan varmi..bana dediler
    Ki surekli part olcak anlamadim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şartlar iki mesaj aşağıdaki bağlantıda detaylı olarak yer alıyor.Part başlayıp,ileride Tam zamanlı çalışmanız mümkün.Bu tamamen sizin çalışma şeklinize ve çalışkanlığınıza bağlı.

      Sil
  5. Part time calisma sartlari ve maasi nedir

    YanıtlaSil
  6. Part time olanlara servis imkani varmi..eger yoksa alinan maas yola gider

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda