22.11.2017

81 Yıl Aynı Markette Çalıştı



İngiltere'de yaşayan bir adam, 81 yıl çalışarak ikinci defa emekliliğe hak kazandı. Emekli olduktan 2 ay sonra, 94 yaşında hayatını kaybetti.

Dünyanın en yaşlı süpermarket çalışanı olarak ünlenen Reg Buttress, hayatını kaybetti. 94 yaşındaki adam, yaklaşık 2 ay önce emekliye ayrılmıştı.

2. EMEKLİLİĞİNİ HAK ETMİŞTİ

Buttress, 30 yılı aşkın süredir Güney Gallerdeki Cwmbran kentinde bulunan Sainsbury isimli süper markette çalışıyordu. Bir ömüre iki çalışma hayatı sığdıran Buttress, ikinci defa emekliliğe hak kazanmıştı.


13 YAŞINDAN BERİ ÇALIŞIYOR


İlk emekliliğinden sonra 65 yaşındayken başladığı işinde, 30 seneyi aşan aralıksız çalışma hayatı sonrası tekrar emekliliğe hak kazanan adam, çalışmaya tam 81 yıl önce bir maden ocağında başlamıştı. İşini sevdiğini ve markete gelen insanlarla tanışmaktan hoşlandığını söyleyen Buttress, 13 yaşından beri hep bir işim vardı ve hiç işsiz bir insan olmayı düşünmedim demişti.

İŞSİZLİĞE 2 AY DAYANDI

22 Eylül'de markette düzenlenen bir törenle emekli olan ve çalışma arkadaşları ile çok sevdiği müşterilerine veda eden yaşlı adam, işssiz kalmaya ancak 2 ay dayanabildi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda