14.11.2017

Altunbilekler Çayyolu Şubesi Açıldı



Ülkemizde hizmet veren mağaza tasarımları arasında ayrı bir yere sahip olan,Altunbilekler Çayyolu Mağazası bugün(14 Kasım) hizmete açıldı.

Altunbilekler yurt dışından gelen pek çok ziyaretçiye Türk perakendesi adına referans noktası olarak gezdirilen, mimari konseptiyle Beğendik Çayyolu mağazasını bünyesine kattı ve Altunbilekler olarak tekrar hizmete açtı.

Altunbilekler Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek, bu yatırımla ilgili şunları aktardı:

"Ankaralıların bildiği, gezdiği, alışveriş yaptığı ve gerek markası, gerekse konsepti ile Türk Gıda perakendeciliği sektöründe iz bırakmış, özel bir mekan olarak nitelediği Beğendik Çayyolu Mağazası, Ankaralılar'a yıllarca iyi ürünler, iyi hizmetler sundu ve adeta bir referans adres oldu. Ticaret hayatının çıkışları, inişleri, kendine has dinamikleri neticesinde de bu özel mekan, bize nasip oldu. Mağazamızı gezerken fark edeceğiniz gibi, biz bu mağazanın şeklinde gerekli olamayan bir değişiklik yapmadık. Şeklini, koruduk. Özenle tasarlanmış dekorasyonunda alışılmış, beğenilen detayları sakladık ancak ; mağazanın verimliliğini artıracak bazı temel değişiklikleri de kısa zamanda planladık ve bu değişiklikleri de yaptık”.


Çayyolu Cüneyt Gökçer Sahnesi’nin yanında 1410 metrekare satış alanı, 612 metrekare depo alanları ve 50 araçlık otoparkıyla faaliyete başlayacak mağaza mimarisi değiştirilmezken, mağaza içerisindeki farklı dokunuşlarla geliştirmeler yapıldı. Mağazada Altunbilekler'in diğer mağazalarında olduğu gibi “Sadece Bizde” mesajıyla sunulan özel ürünler sunulurken meyve ve sebzede iyi tarım uygulamalı ürünler ve %100 pancar şekeri kullanılan Mirabelle Unlu Mamuller markalı ürünler de sunuluyor.

Açılış etkinlikleri kapsamında; 13 Kasım Pazartesi akşamı ATO Başkanı Gürsel Baran ve Çankaya Kaymakamı Kadir Çakır’ın katılımıyla, Altunbilekler’in iş ortaklarının üst düzey yöneticileri ve firma sahipleri için bir mağaza tanıtım etkinliği düzenlendi. Tanıtım etkinliğine katılan konuklar, canlı trio müzik ve birbirinden lezzetli ikramlar eşliğinde keyifli saatler geçirdiler. Tanıtım etkinliği sırasında, Altunbilekler yönetimince, mağaza gezisi düzenlendi ve konuklara mağazanın gıda perakendeciliğinde nasıl bir fırsata dönüştürüleceği ile ilgili bilgi aktarıldı.

Mağazanın kapılarını müşterilerine açtığı 14 Kasım günü Altunbilekler müşterilerine, canlı trio müzik dinletisi, saksı içerisinde menekşe çiçekleri, çocuklar için balon gibi sürprizler sunularak alışveriş keyfi daha da renklendirildi.


Mustafa Altunbilek açılışta ayrıca şunları söyledi:

“Sektörümüzde yaşanan birçok sıkıntıya rağmen, gerçekleştirdiğimiz bu hamle, Altunbileklerin şirket vizyonuna uygun, stratejik bir hamledir. Ankara’mızın farklı demografik yapısı, tek bir model ile rekabet etmeyi zorlaştırmakta; çevresine, semtine odaklı olmayan iş biçimlerini reddetmektedir. Önümüzdeki dönemlerin belirsizliği, tüm perakendecileri daha farklı arayışlara yöneltmektedir. İndirim marketlerinin sayısal büyümeleri, sektörün tüm unsurlarını etkilemeye devam edecektir. Bu dönemlerde önce müşteri, sonra maliyet ve daha sonra da iş ortaklıklarımıza odaklanmak ve ‘iyi perakendecilik’ yapmaktan başka bir çıkış yolu gözükmemektedir. Altunbilekler, sektörde stratejik, sürdürülebilir rekabet üstünlüğünün ‘iyi perakendecilik’ ilkelerine sadık kalmak ve şirket kültürü haline getirmekten geçtiğinin bilinci ile çalışmaktadır”.







45 kişi restoran, 65 kişilik mağaza ekibi ve 11 Kasa ile hizmet verecek mağaza kalite ve uygun fiyatı müşterileriyle buluştururken, Altunbilekler’in hayata geçirdiği Mirabelle Fırın Mutfak markası da mağazanın üst katında yer alan farklı bir restoran konseptiyle müşterilere birbirinden farklı lezzetler sunacak. Mirabelle Fırın Mutfak, açık büfe kahvaltı, ev yemeği çeşitleri, tatlı çeşitleri, vitamin bar, taze balık çeşitleri ve ızgara-kebap çeşitleri gibi zengin bir menü yelpazesine sahip. Bununla birlikte, mağazada bulunan çocuk oyun alanı müşterilere çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri bir seçenek olarak sunulurken, alışverişlerde kolaylık sağlanması amaçlanıyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda