17.11.2017

Ankaralılara “ZULA” Altınları DeFacto’dan Hediye



Hazır giyim ve moda sektörünün lider markalarından DeFacto, 18-19 Kasım 2017 tarihlerinde düzenlenecek ZULA oyun turnuvasında Ankaralılarla buluşuyor. ZULA için özel tişörtler üreten DeFacto, Ankara Antares AVM’de Zulacılara binlerce TL değerinde ZULA altını hediye ediyor.

DeFacto, Türkiye’de üretilen ilk ve tek yerli MMOFPS (Massive Multiplayer Online First Person Shooter) oyun olan ZULA’nın turnuvasında Ankaralılarla buluşuyor.Ingame Group bünyesinde geliştirilen ve dünyanın 7 bölgesinde, 100’e yakın ülkede yayınlanan ZULA oyunu turnuvası için özel tişört üreten DeFacto, Ankara Antares AVM’de turnuva boyunca oyunculara ZULA altını kazanma fırsatı veriyor.

Turnuva için karanlıkta parlayan özel tişörtler tasarlayan ve üreten DeFacto, 18-19 Kasım 2017 tarihlerinde yapılacak her 30 TL’lik alışverişe, 5 TL değerinde ZULA altını hediye ediyor. Binlerce TL’lik ZULA altını dağıtacak olan DeFacto, turnuva boyunca kampanyasını sürdürecek.

Toplam 10 milyonu aşan oyuncu sayısına sahip ZULA, Türkiye’de üretilen ilk ve tek yerli MMOFPS (Massive Multiplayer Online First Person Shooter) oyun olmasıyla dikkat çekiyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda