25.11.2017

Banvit Kimin?



1968 yılından beri faaliyet gösteren Banvit A.Ş., çalışanlarıyla bir “aile” kimliği içerisinde bütünleşerek, geleceğe yine çalışanları, iş ortakları, müşteri ve tüketicileriyle birlikte yürümeyi ilke edinmiş, tam entegre üretim sistemlerine sahip, sosyal sorumluluklarını yerine getiren, çevreye ve insan sağlığına duyarlı, öncü bir gıda kuruluşudur.

Türk kanatlı sektörünün lideri konumundaki Banvit’in amacı, gelecekte Avrupa’nın da önde gelen gıda üreticileri arasında yer almaktır. Banvit bu hedefi doğrultusunda gerekli kapasite artırımlarını gerçekleştirerek, Türkiye’de olduğu gibi Romanya’da da yeni yatırım hamlelerini aralıksız olarak devam ettirmektedir. Banvit ayrıca Birleşik Arap Emirlikleri’nde, Dubai’de gerçekleştirdiği satış ve pazarlama yatırımlarıyla Körfez Ülkeleri’nde de Banvit markasıyla tüketicilerine hizmet vermektedir.

Bandırma Vitaminli Yem Sanayi ve Ticaret AŞ veya kısaca Banvit, 1968 yılında Bandırma'da yem üreticisi olarak faaliyete başlayan Türk şirketi. Brezilya ya %79.48'i satıldı.

Banvit Kimin/Banvit'in Sahibi Kim?

Bir aile şirketi olarak kurulan Banvit Vural Görener tarafından kurulmuştur.2017 itibarı ile Banvi'in %79.48 Brezilya'lı bir şirkete satılmıştır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda