13.11.2017

Beğendik Marketin Sahibi Kim?



Beğendik Mağaza İşletmeleri Tic. ve San. A.Ş. Perakende sektöründe hizmet vermek amacıyla ilk mağazasını 1986 yılında Kayseri'de açmıştır. Kurulduğu yıl olan 1986 bu yana perakende sektörüne yenilikleri getiren Beğendik dört kuşaktır ticaretle uğraşan köklü bir gelenekten beslenmektedir.

1993 yılında Ankara Kocatepe mağazasını hizmete açarak büyümeye başlayan şirketin bugün Ankara, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Konya illeri olmak üzere toplam 5 ilde 30 mağazası bulunmaktadır. Türkiye'de ilk defa departman mağazacılığı yapan, barkod sistemini sektörle tanıştıran, ilk defa öz markalı ürünleri raflarına taşıyan, ilk sadakat kartını çıkaran ve bu karta Türkiye'de peşin fiyatına taksit uygulamasını ilk getiren mağaza ünvanını günümüzde de korumaktadır. Beğendik sektöre yeni açtığı mağazalarla birlikte ilkleri getirmeye devam etmektedir.


Beğendik'in Sahibi/Beğendik Kimin?

Beğendik de bir çok perakende şirketi gibi ortaklı bir aile şirketi olarak karşımıza çıkıyor.Ne yazık ki,yine bir çok aile şirketinde olduğu gibi,iki ortaklı Hamdi ve Mehmet Beğendik adlı iki kardeş arasında oluşan anlaşmazlıktan dolayı 2015 yılında,küçük kardeş Hamdi Beğendik şirketten tamamen ayrılmış ve inşaat sektörüne yönelmiştir.

Şu an için Beğendik Marketlerinin tek sahibi Mehmet Beğendik'tir.Şirket yönetiminde Oğul Hacı Duran Beğendik ise önemli bir rol almaktadır.

4 yorum :

  1. Ölmüşüm arkasından iyi söylenir ama ben iyi birşey söylemek için iyilik görmek lazım biz çalışanlara hiçte iyi değildi fakirin hakkıyla kimse köşe olamaz,çıkar aheste aheste,bugün rüyamda gördüm onları,toprağın altında helallaşırız artık

    YanıtlaSil
  2. Yalan söyleme yavsak

    YanıtlaSil
  3. Yalan söyleme herkesin hakkını veren biriydi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba şuan şirketi oğlu haçı beğendik yönetiyor reallerin ve beğendik personellerinin bir çoğunun tazminatını ödemediler şu an çalışan mağazalarında 3 aydır personellerine maaş vermedikleri tarafımıza gelmektedir.

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda