27.11.2017

Devraldığı Mağazalar Yenilendi



Türkiye'de perakende sektörüne yön veren iki dev şirket,Migros ve CarrefourSA kısa bir süre önce 20 mağazanın devri için anlaşmıştı.Migros'tan,CarrefourSA'ya devrolan mağazalar yenilerek hizmete açıldı.

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, Aydın, Balıkesir, İzmir ve Muğla’da Migros’tan devraldığı marketlerin kurumsal kimliklerini yenileyerek mini ve süper formatlarında hizmete açtı. Aydın, Balıkesir, İzmir ve Muğla’da hizmete giren yeni marketleri değerlendiren CarrefourSA Süper – Gurme – Mini Satış Direktörü Ayten Erçevik: “Tüketicilerimizin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla hizmet ağımızı günden güne yeniliyor, tüketicilerimiz adına ulaşılabilirliğin önemine inanarak Aydın, Balıkesir, İzmir ve Muğla’daki yeni marketlerimizle büyümeye devam ediyoruz.” dedi.

Bu çerçevede Aydın’da Davutlar ve Yeni Söke, Balıkesir’de Ayvalık, İzmir’de, Gaziemir ve Karaburun, Muğla’nın Bodrum, Konacık, Torba, Turgutreis ve Yalıkavak semtlerindeki marketler, hizmete açılarak yenilenen yüzleriyle tüketicilerine merhaba dediler.

Yeni marketlere dair bir değerlendirme yapan CarrefourSA Süper – Gurme – Mini Satış Direktörü Ayten Erçevik, şunları dile getirdi:“CarrefourSA olarak ‘önce müşteri’ vizyonuyla tüketicilerimizin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla hizmet ağımızı günden güne yeniliyor, tüketicilerimiz adına ulaşılabilirliğin önemine inanarak Aydın, Balıkesir, İzmir ve Muğla’daki yeni marketlerimizle büyümeye devam ediyoruz. Bu marketlerde tüketicilerimize sebze–meyveden balığa, süt ürünlerinden kasap ve şarküteriye, pastadan ekmeğe ve yerel ürünlere kadar tazelikten ödün vermeden, kaliteli ve geniş ürün yelpazesiyle ve yüksek servis kalitesiyle hizmet vereceğiz.”

CarrefourSA, 10 bin metrekarenin üzerinde alanla yeni marketleriyle Ege bölgesinde hizmet vermeye başladı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda