10.11.2017

En Sevilen Marka Sütaş



MediaCat ve Ipsos iş birliğiyle gerçekleştirilen “Türkiye’nin Lovemarkları” araştırmasında bu yıl ‘Ambalajlı Peynir’ kategorisinde “Türkiye’nin en sevilen markası” unvanına Sütaş layık görüldü.

Bu yıl 22 farklı kategoride gerçekleştirilen ‘Türkiye’nin Lovemarkları’ araştırması, 15-55 yaş arasındaki yaklaşık 3.014 kişiyle görüşülerek gerçekleştirildi. Araştırmada, “Ambalajlı peynir sektöründe aklınıza ilk gelen marka nedir?” ve “En sevdiğiniz /asla vazgeçemeyeceğiniz marka hangisi?” sorularına, en yüksek oranda “Sütaş” cevabı verildi. 2015 yılında da süt ve süt ürünlerinin en sevilen markası seçilen Sütaş, böylece bu yıl ödül başarısını alt kategoriye de taşıyarak, ambalajlı peynirde en sevilen marka seçildi.

Seviyorsak sebebi çok…

Tüketicisinin sesine kulak vererek, onları mutlu edecek ürünler geliştiren Sütaş, aralıksız devam eden Ar-Ge çalışmaları sonucunda doğal, lezzetli ve yenilikçi ürünleri, ustalık ve uzmanlığıyla birleştirerek pazara sunuyor.

Bu kapsamda tüketiciyle buluşturulan ürünlerden biri olan Sütaş Süzme Peynir, Türkiye gibi peynir konusunda uzman ve bir o kadar da farklı damak tatlarına sahip bir ülkede yepyeni bir kategori yarattı. Sütaş Süzme, yumuşak lezzeti, ağızda eriyen kıvamı ve pratik kullanımıyla sofraların vazgeçilmezi oldu ve 2016 yılında en çok haneye giren peynir markası olmayı başardı.

Türkiye’nin Lovemarkları araştırmasının sonuçları Sütaş’ın ‘tüketicisinin sevgisini ve beğenisini kazanan bir marka’ olduğunu gösterirken, Sütaş Süzme’nin yeni reklam kampanyasında altı çizilen “Seviyorsak sebebi çok” söylemi de aslında tüketicilerin sesi olarak bu sevgi ve beğeniyi yansıtıyor.

Sütaş, peynir kategorisinin lideri olarak, tüketicinin hayatında edindiği yeri pekiştirmek ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kategoriye inovasyonlarla öncülük etmek için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda