17.11.2017

Gima Büyümeye Devam Ediyor



Türkiye'nin ilk süpermarket zinciri olma niteliğini taşıyan Gima,CarrefourSa desteği ile büyümeye devam ediyor.Başkent'in Sincan ilçesinde hizmete açılan Gima,müşterilerine bol ürün çeşitliliğini uygun fiyata sunacak.

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, Türkiye'nin ilk süpermarket zinciri olan Gima’ya yatırımlarını sürdürüyor. Yatırımlar kapsamındaki üçüncü Gima marketi, Ankara’nın Sincan ilçesi Vatan Caddesi’nde Ankaralıların yoğun ilgisiyle açıldı. Üçüncü Gima marketi 637 metrekare alanıyla tüketicilerine hizmet sunuyor.

Doğduğu Şehirde Büyüyor

Gima’ya olan yatırımların devam ettiğini belirten CarrefourSA Süper – Gurme – Mini Satış Direktörü Ayten Engin Erçevik, şöyle konuştu: “Ankaralılar için duygusal bir bağa sahip olan Gima’yı doğduğu şehirde yaygınlaştırıyoruz. Sahip olduğu algı ve yansıttığı mahalle kültürüyle Gima, kendine has bir alışveriş tarzıyla Ankaralılar için önemli. Biz de Gima marketlerini yaygınlaştırarak geçmişteki alışkanlıkları yeniden yaşatmak istiyoruz. Gima, sebze – meyveden taze balığa, süt ürünlerinden şarküteriye, pastadan ekmeğe ve yerel ürünlere kadar tazelikten ödün vermeden, kaliteli ve geniş bir ürün yelpazesiyle tüketicilerini karşılarken aynı zamanda da uygun fiyat politikasıyla tüketiciler için alışverişin hesaplısı anlamına geliyor.”

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda