14.11.2017

Kim Market Kimin?



Kim Grup olarak bizler, perakende sektöründe bir marka olmayı, inanarak ve çok çalışarak gerçekleştirdik.Prensibimiz dürüst, çalışkan, ahlaklı ve ilkeli olmaktır. İlk kurulduğumuz 1987 yılından bu yana onlarca mağaza açmanın ve hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz.. Bizler, bugün yeni açmaya hazırlandığımız mağazalarımızda hala daha ilk günkü heyecanı yaşıyoruz. Küreselleşen dünyada ve Uluslararası rekabette kaliteden ödün vermeden çalışmanın sorumluluğunu çok iyi biliyoruz. Büyük başarılar tesadüf değildir. Başarıların ortak özelliği; araştırma, geliştirme, kalite ve daha çok çalışmaktır. 2500 e yakın çalışanımızla istihdama katkımızın olmasından gurur duyuyoruz.

Başarımızda; girişim ruhumuz, teknoloji, kalite, yönetim kadromuz, tecrübeli çalışanlarımız, müşteri memnuniyeti, hizmet anlayışımızı sektörde bilgi ve deneyimle birleştirerek şirketimizin amaç ve kurumsal kimliğini en güzel şekilde yansıtmaktadır. Kim Grup olarak Gıda, inşaat, vakıf ,hayvancılık ve pastane gibi sektörlerle hedefimiz, insanlar için güven üzerine kurulu daha iyi bir hizmet kalitesi sağlamak ve ülkemizin gelişmesinde üstümüze düşen görevi yapmaktır. Özellikle konutta bir marka haline gelen projelerimize yenilerini ekleyerek daha iyi hizmet hedefliyoruz.

Kim Market Kimin/Kim Marketin Sahibi Kim?

Kim market bir çok perakende zinciri gibi,çok ortaklı bir aile şirketidir.Şirketin şu an ki yönetim kurulu başkanı Erol Ersan,şirketin kurucudur.Aile şirketi olması nedeniyle Erol Ersan'ın kardeşleri yönetirim de önemli faktörlerdir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda