7.11.2017

Migros Kazandırmaya Devam Ediyor



Money Club Kart sahipleri, 15 Kasım'a kadar Türkiye'nin onlarca lider markasında geçerli indirim ve avantajlardan yararlanabiliyor.

Türk perakende sektöründeki 63’üncü yılını kutlayan Migros, yeni yaşına özel sunduğu ayrıcalıklı fırsatları müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. 15 Kasım’a kadar devam edecek farklı kampanyalar kapsamında Migros, mağaza ve mobil uygulamaya özel avantajların yanı sıra, Türkiye’nin önde gelen markalarıyla gerçekleştirdiği işbirlikleriyle müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

2-15 Kasım 2017 tarihleri arasında devam edecek kampanyalar ile Money Club Kart sahipleri; Altınyıldız Classics, Anadolu Sağlık Merkezi, Arçelik, Atasun Optik, Beko, Boyner, Carter’s, Cinemaximum, Çiçek Sepeti, D’S Damat, Garenta, Hotiç, Kamil Koç, KidZania, KidzMondo, Koçtaş, McDonald’s Morhipo, Penti, Petrol Ofisi, Setur ve Tchibo’da geçerli indirim ve avantajlardan faydalanabilecek. Kampanyalardan yararlanmak için Money Club üyelerinin yapması gereken tek şey SMS veya Migros Mobil Uygulama üzerinden her marka için ayrı tanımlanan kampanya kodunu almak.

Money Club’la modayı yakala

Money Club üyeleri, son moda trendlerini Türkiye’nin öncü giyim, ayakkabı ve aksesuar markalarında sahip oldukları avantajlarla yakından takip etme fırsatı yakalıyor. 15 Kasım’a kadar Money Club Üyeleri Altın Yıldız Classics’de 350 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 50 TL hediye çeki, Boyner’de 250 TL ve üzeri alışverişe 50 TL hediye çeki, Carter's’da 100 TL'lik alışverişlerde 25 TL, 200 TL'lik alışverişlerde 50 TL ve 300 TL'lik alışverişlerde ise 75 TL anında indirim kazanıyor. Ayrıca Hotiç’te Money Club üyelerine özel tüm indirimlere ek yüzde 15 indirim, D’S Damat yeni sezon alışverişinde yüzde 15 indirim, Morhipo sezondaki indirimlere ek olarak 250 TL ve üzeri sezon alışverişlerinde yüzde 20 indirim, Penti 100 TL ve üzeri alışverişlerde 10 TL indirim ve Atasun Optik 100 TL ve üzeri güneş gözlüğü alışverişinde 25 TL indirim sunuyor. Money Club Üyeleri ayrıca Arçelik’ten beyaz eşya alışverişlerinde mikser, Beko’dan beyaz eşya alışverişlerinde doğrayıcı, Koçtaş'tan yapacakları 200 TL ve üzeri alışverişlerinde ise 30 TL indirim kazanıyor.

Seyahat severler bu sonbaharda Money Club ile gezecek

Kampanya seyahat severlere de fırsatlar sunuyor. Garenta’da tüm araç kiralamalarda geçerli yüzde 25 indirimin yanı sıra Dizel Manuel Renault Megane günlük 102 TL’ye sunulurken, Kamil Koç’tan yüzde 15 indirim ve Petrol Ofisi’nde 150 TL alışverişe 15 TL yakıt hediye kazanma fırsatı sunuluyor. Ayrıca Setur’dan 1.000 TL ve üzeri yurtiçi kültür turu alışverişlerinde 100 TL, 3.000 TL ve üzeri yurtiçi kültür turu alışverişlerinde 150 TL, 3.000 TL ve üzeri yurtdışı kültür turu alışverişlerinde ise 250 TL indirim seyahat severleri bekliyor.

Eğlencenin keyfini katlayacak indirimler

Migros eğlenmeyi seven müşterilerini de unutmuyor. Money Club Kart sahipleri, Cinemaximum’da bir sinema bileti ve bir orta patlamış mısır menüde yüzde 15, KidzMondo'ya giriş biletlerinde yüzde 30 indirime sahip olurken, KidZania’dan çocuk biletlerini 70TL yerine 55 TL’ye alabiliyor. Money Club’lılar yemek molasında ise Mc Donald's’dan 2 kişilik lezzet paketine sadece 19,50 TL’ye sahip olabiliyor.

Ayrıca Anadolu Grubu Hastanesi’nde check-up, beslenme ve diyet paketleri özel fırsatlarının sunulduğu Money Club Kart sahipleri, Çiçek Sepeti’den rozetli ürünlerde geçerli 80 TL ve üzeri alışverişlerinde yüzde 15 indirim ve Tchibo’da 250 TL ve üzeri alışverişlerinde 50 TL indirim hakkı kazanıyor.

Money Club Kart sahipleri tüm bu kampanyalar hakkında detaylı bilgiye, Migros mağazalarında yer alan Marka İşbirlikleri kitapçıklarından, moneyclubkart.com’dan ve Migros Mobil uygulaması üzerinden ulaşabiliyorlar.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda