15.11.2017

Migros Kimin?



Türkiye’de modern perakende sektörünün öncüsü olan Migros, geniş kullanım alanlarına sahip olan mağazalarında, gıda ve ihtiyaç maddelerinin yanı sıra, kozmetik, kırtasiye, züccaciye, elektronik, kitap ve tekstil gibi kategorileriyle müşterilerinin gereksinimlerini karşılamaktadır.

Sahip olduğu insan kaynağına olan güvenin yanı sıra, teknolojik gelişmelerin faydasını müşterilerine sunma çabasında olan Migros, bilgi teknolojilerine verdiği önem ve yaptığı yatırımlar ile de sektörde her zaman bir adım önde olmaya devam etmektedir.

Kurulduğu günden itibaren müşteri beklentilerine odaklanan Migros, perakende sektöründe yenilikçilik ve gelişimle anılmaktadır.


1956 yılında kurulan ve ülkemizin ilk özel organize gıda perakendecisi olan Migros,bir çok kere el değiştirmişti.Sırasıyla Koç Grubu,İngiliz Fon yönetim şirketi BC Partners ve en sonunda Anadolu Grubunun yönetiminde,hizmetlerine devam etmektedir.

Migros Kimin/Migros'un Sahibi Kim?

2016 yılında Anadolu Grubuna yaklaşık 800 Milyon Dolar'a satılan Migros,çok ortaklı bir yapı ile yönetilmektedir.Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan,şirket yönetiminde et yetkili kişidir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda