12.11.2017

Onur'dan Ata'ya Saygı Duruşu



Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 79. Ölüm yıl dönemi tüm yurtta olduğu gibi Onur Market çalışanları tarafından törenle anıldı.

Onur Market çalışanları saygı duruşunda bulunmak üzere Genel Müdürlük binasının önünde toplandılar. Saatler 09:05’i gösterdiğinde çalan sirenler eşliğinde 1 dakikalık saygı duruşunun ardından şu ifadelere yer verdiler’’ Onur Market çalışanları olarak Ulusumuzun güvenine layık olacak bir şekilde millet adına çalışmalarımıza bütün gücümüzle devam edeceğimize manevi huzurunda söz veriyoruz’’


Onur Market Hakkında
Özen Grup, 38 yıllık gıda perakendeciliği tecrübesiyle, süpermarket mağazacılığında ilk mağazasını 1996 yılında İstanbul'da Onur adı ile açmıştır. Bugün İstanbul, Bursa, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Bilecik olmak üzere 6 ilde 160'a yaklaşan Onur mağazası ile yılda 64.000.000 müşteriye 104.000 metrekare net müşteri satış alanı ile hizmet veriyoruz. 18.000 metrekarelik Hadımköy ve 9.500 metrekarelik Bademli lojistik merkezleri ve tüm diğer lojistik alanlarımız ile 40.200 metrekare lojistik alanına ulaşmış durumdayız.

Onur Market toplam 160'a yakın mağaza, 550 yazar kasa, 4800 personeli ile hizmetlerine devam ediyor. Perakende sektörünün "Öncüsü ve Sözcüsü" olmayı hedefleyen Onur Market, mağazacılık kalitesini ülke geneline taşımak ve Türkiye'nin en başarılı perakende markası olmak için var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor ve tüm tüketicilerimize, her gün arkasında durmak için azami Özen gösterdiğimizTürkiye’nin çeşitli bölgelerinden toplanan sebze ve meyveler Onursal tarım sayesinde tazeliklerini kaybetmeden Onur Market raflarında yerini alır.

Lezzette aradığınız kaliteyi Onur'da bulursunuz. Onur'da alışveriş demek, kaliteye hep daha uygun fiyatla ulaşmak demektir. Monet ürünlerimizin lezzetine doyamayacaksınız

Onur şarküteri reyonundan alacağınız tüm ürünler damak tadınıza uygun lezzette ve sofranıza yakışır kalitededir. Bir kere aldığınız ürünü, gözünüz kapalı tekrar alabilirsiniz. En kaliteli malzemeden yapılan ,mağazalarımızdan sıcacık alacağınız Rapata unlu mamüllerimiz sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.

En uygun fiyatı her zaman Onur'da bulursunuz. Ayrıca, Ödül Kart ile kasada anında indirim kazanır ve hep daha kazançlı alışveriş yaparsınız.

Her bir Onur çalışanı, tüm sorularınıza cevap verecek yetkinliktedir. Şikayetleriniz, çalışanlarımız tarafından anında cevaplandırılır. Ayrıca, Onur size, memnun kalmadığınız ürünü mağazalarımıza gelip değiştirebilme fırsatı sunar.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda