13.11.2017

Pehlivanoğlu Market Kimin?



Pehlivanoğlu Şirketler Grubu, 18 Eylül 1980 tarihinde, gıda perakendeciliği yapmak üzere ilk mağazasını Ege'nin incisi İzmir’in Üçkuyular semtinde hizmete açtı.1980 yılında başlayan yolculuğuna 14 Ekim 2015 itibariyle ortaklık yapısının değişmesinden dolayı marketçilik sektörüne üç farklı ticari unvan ile girmiştir. Pehlivanoğlu Şirketler Grubu, Tüketicinin ihtiyaçlarını hızlı ve pratik bir şekilde karşılamak amacıyla yola çıkan kurucular, ilk on yıl boyunca 5 adet şube ile çalışmış; ilerleyen yıllarda da şube sayısını arttırarak büyüme modelini benimsemiştir.


Pehlivanoğlu'nda Ayrılık

Muharrem Pehlivanoğlu tarafından 36 yıl önce kurulan Ege Bölgesi’nin zincir mağazalarından Pehlivanoğlu üç kardeş arasında bölündü. Ali, Muharrem ve Hanif Pehlivanoğlu kardeşler yeni yapılanmayı düzenledikleri yemekle kamuoyuna duyurdu. Artık üç kardeş de kendi isimlerini taşıyan 50’şer mağazayla yollarına devam edecek.

Pehlivanoğlu Kimin/Pehlivanoğlu'nun Sahibi Kim?

Muharrem Pehlivanoğlu tarafından kurulan aile şirketi ne yazık ki,bir çok çok ortaklı aile şirketi gibi zaman içinde yaşanan fikir ayrılıklarından dolayı bölünmüştür.

Her ne kadar tabelada bir değişim söz konusu olmasa da,Pehlivanoğlu marketlerinin mağaza sahipleri değişebiliyor.Pehlivanloğlu Market Sahipleri Ali, Muharrem ve Hanif Pehlivanoğlu olarak değişmektedir.

1 yorum :

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda