10.11.2017

Seç Market Nedir,Nasıl Bayilik Alınır?



Seç Marketleri, Bizim Toptan Satış Mağazaları’nın iş ortağı olarak faaliyet göstermektedir. Bizim Toptan Satış Mağazaları’nın Franchising modeli Seç Market, karşılıklı “kazan kazan” ilkesine dayanan ticari bir ortaklıktır. Cash & Carry (“Organize Toptan Ticaret”) sektörünün en yaygın şirketi Bizim Toptan Satış Mağazaları ve parekende sektörünün öncü firmalarından ŞOK Marketler, bayilerin ana tedarikçisi konumundadır. Seç Market, var olan ve/veya yeni açılacak mağazalarda kurumsal kimlik oluşturulmasını, mağazaların tek bir marka altında birleşerek satınalma gücünde ve rekabette öne çıkmasını sağlar.

Seç Marketleri, 350 bayisi ile Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde hizmet vermektedir ve kısa süre içerisinde tüm bölgelerde yer alarak “sürekli indirim marketleri” kategorisinde pazarda söz sahibi olmayı hedeflemektedir. Uygun fiyatları, piyasa lider markaları ve kendi özel markalı ürünleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Her aşamada önceliği koşulsuz müşteri memnuniyeti olan Seç Marketleri, müşterilerine güvenli, mutlu ve keyifli bir alışveriş imkanı sunmak için var gücüyle çalışmaktadır.


Seç Market'in Avantajları Nelerdir?

Piyasada lider, bilinirliği yüksek, rekabetçi ürünlerden oluşan ve sadece ŞOK ile Bizim Toptan Satış Mağazaları'nda satılan özel markalı (Alpella, Dolphin, Mintax, Mis, Natura, Ona Piyale, vs.) ürünler bayilerimize sunulmaktadır.

Bayiler kendilerine sunulan yaklaşık 2.000 çeşit üründen portföy seçerek kendi ürün gamlarını oluşturabileceklerdir.
Yaklaşık 1.500 ürünü, lojistik merkezlerden düzenli sevkiyatlarla mağazaya teslimi,
Bizim Toptan Satış Mağazaları'nda ürün temin edebilme imkanı,
Yaklaşık 750 ürünü, transit sevkiyatla tedarikçilerden ayrıca Bizim Toptan Satış

Satış yönetim desteği

Bizim Toptan Satış Mağazaları, Türkiye genelindeki bölgesel iş tecrübesi, tüccar zihniyetli iş yapış şekli ve profesyonel kadrolarıyla bayilerimiz için güçlü bir bilgi kaynağı olacaktır.
Satış ve kar odaklı (B2B) tüccar iş yapış şekli,
Mağaza kurulum aşamasından itibaren maksimum m2 verimliliğini sağlamak için öneri ve uygulamalar,
Bölgesel deneyimlerimiz sonucunda bayilerimizin iş yapış şekillerini doğru yönetmelerine yardımcı olma.

Finansal destekler

Bayilerimizin mağazalarında eksiksiz ürün çeşidi ile çalışması ve hizmet vermesini sağlamak için farklı ödeme ve finansman seçenekleri bayilerimize sunulacaktır.
Kapalı devre kredi kartımız olan "Bizim Profesyonel Kart (BPK)" ile taksitli alışveriş yapma imkanı,
Bizim Toptan Satış Mağazaları'nda geçerli, bayilerimize tanımlanmış 35 gün vadeli faturalı alışveriş yapma imkanı,
Kredi kartlı satışlarınızın masrafsız olarak 2 gün vade ile bayilerimizin cari hesabına aktarılması,
Teminat mektubu, nakit, vb. teminat araçlarıyla bayi limitlerinin arttırılması.

Seç Market Bayisi Olmak

Sizin de anlayabileceğiniz gibi,Seç Market bayilik sistemi ile çalışan bir perakende sistemidir.Siz kurucu şirkete,marketi kuracağınız yeri gösterir ve ödemenizi yaparsınız,kurucu firma ise en kısa sürede Marketinizi kurarak size teslim eder.

Marketiniz,bir mini bir süpermarket tasarımında size teslim edilir ve bir müşterinin gündelik alışverişinde ihtiyaç duyabileceği tüm isteklerine cevap veren ürün çeşitliliğine sahiptir.

Bayilik için aşağıda linki kopyalayıp,adres çubuğuna yapıştırın.

http://www.secmarket.net/bayilik

3 yorum :

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda