18.11.2017

En Sevilen Marka Aptamil



Aptamil Çocuk Devam Sütleri, Lovemarks 2017 ödüllerinde bebek beslenmesi sektörünün en sevilen markası ödülüne layık görüldü.


Aptamil Çocuk Devam Sütleri, MediaCat ve Ipsos iş birliğiyle gerçekleştirilen Türkiye'nin Lovemarks2017 araştırmasının sonuçlarına göre bebek maması kategorisinde Türkiye'nin en çok sevilen markası seçildi. Lovemarks 2017 ödülleri, Brandweek İstanbul kapsamında düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Araştırmaya bu yıl ilk kez dahil edilen bebek maması kategorisinde “Lovemark” seçilen AptamilÇocuk Devam Sütleri adına ödülü, Nutricia Anne Bebek Beslenmesi Direktörü Pelin Aydoğdu aldı.

“Bu başarının arkasında 40 yıldır yaptığımız klinik çalışmalar var” 

Aptamil Çocuk Devam Sütleri markasının anne sütü alanında 40 yıldır klinik çalışmalar yapan Nutricia çatısı altında faaliyet gösterdiğini belirten Nutricia Anne Bebek Beslenmesi Pazarlama Direktörü Pelin Aydoğdu: “Türkiye’de de 1984 yılından bu yana, global uzmanlığımız ile anne sütü üzerine yaptığımız çalışmalara dayanarak geliştirdiğimiz ürünlerle annelerin en yakın destekçisiyiz. Dolayısıyla bu ödülün arkasında 33 yıllık deneyim ve emeğimiz var. İlk günden itibaren ülkemizde Aptamil Çocuk Devam Sütleri markasının gelişimine katkı sağlayan tüm ekiplerimiz ve iş ortaklarımızın bu başarıda büyük payı bulunuyor. Bütün çalışmalarımızın ve ürünlerimizin ardında daha sağlıklı bir dünya için çalışma inancımız yatıyor. Her bebeği kendi bebeklerimiz gibi sahipleniyor ve onların farklı ihtiyaçlarına uygun ürünler geliştiriyoruz. Aldığımız ödül ile uzmanlığımızın yanında samimiyetimizin de ailelere yansıdığını görmekten çok büyük bir gurur ve mutluluk duyduk. Türk halkından aldığımız bu önemli onay ile sağlıklı nesiller yetişmesi için çalışmalarımıza artık daha da büyük bir aşk ve tutku ile devam edeceğiz” dedi.

“Heyecanlı ve keyifli annelik yolculuğunda, bebeklerinin gelişimlerinde yol arkadaşıyız” 

Nutricia Anne Bebek Beslenmesi olarak her annenin ve bebeğinin gününe değer katmak misyonu ile çalıştıklarını ifade eden Aydoğdu, şöyle devam etti: “Aptamil Çocuk Devam Sütleri olarak Türkiye pazarındaki lider konumumuz, çok önemli sorumlulukları da beraberinde getiriyor. Anneleri en çok kaygılandıran bu dönemde, anneler için doğru bilgilerin üretilmesi ve paylaşılmasına büyük önem veriyoruz. Kişiye özel hizmet vermesi ile benzer platformlardan ayrışan ilkadimlarim.com aracılığıyla annelere merak ettikleri soruların cevaplarını, uzman görüşlerini ve bebeklerinin aylarına özel bilgiler sunarak, annelik yolculuklarının başından itibaren kendilerine yol arkadaşlığı ediyoruz. Lovemark seçilmemiz ile güvenlerini ve sevgilerini somut olarak görmüş olduk, bu güvene layık olabilmek için yolumuza yeniliklerle devam edeceğiz.”

Markalar dünyasının referans araştırması 

Türkiye’nin gönülden bağlı olduğu markaları belirlemek amacıyla 10 yıldır yapılan “Türkiye’nin Lovemark’ları” araştırması, geniş kapsamı ile iş ve markalar dünyasının referans araştırması kabul ediliyor. Araştırma sonuçları bu yıl 22 kategoride tüm Türkiye’yi temsil edecek şekilde 15-55 yaş arası 3 binin üzerinde kişiyle birebir yapılan görüşmeler ile belirlendi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda