18.11.2017

Uzman Kasap Ürünleri Yenilendi



Sektörde yarım asrı geride bırakan lider perakende devi Migros'un pratik ve her bütçeye uygun fiyatları ile lezzeti bir arada sunan,Migros Uzman Kasap ürünleri yenilendi.

Türk perakende sektöründe 63 yılı geride bırakan ve Türkiye’nin en büyük taze et üretim tesisine sahip olan Migros, et konusundaki uzmanlığını Uzman Kasap ürünlerine aktarıyor. Yeni ambalajında ve zengin ürün çeşidiyle raflarda yerini alan Uzman Kasap köfteleri, Migros Taze Et Üretim Tesisleri’nde üretilen etlerden hazırlanıyor. Migros Kasap Okulu’ndan mezun olan uzman kasaplar tarafından, Türk tüketicilerin damak zevkine uygun olarak hazırlanan et ve köfteler, yüzde 100 Migros güvencesiyle satışa sunuluyor.

Sadece 2017 yılında 3 milyon paket satışa ulaşan Uzman Kasap köfteleri; Izgara Köfte, Klasik Köfte, Tekirdağ Köfte, Mangal Köfte ve Hamburger Köftesi çeşitleriyle farklı tercihlere uygun lezzetler sunuyor. Uzman Kasap ile köfte çeşitleri başta olmak üzere doğal et ürünleri en son gıda teknolojisi ve yüksek kaliteli ambalajlama tekniğiyle dondurulmadan, en taze haliyle müşterilere sunuluyor. Uzman Kasap ürünleri sunduğu pratik pişirme çözümleri, eşsiz lezzeti ve uygun fiyatıyla 1.800’ü aşkın Migros mağazasında tüketicilerle buluşuyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda