29.11.2017

Yerli Market Haftası 5 Aralık'ta Başlıyor



Yerli perakende zincirlerinin çatı örgütü İstanbul Perder,Yerli Market Haftası Fuarı ile 5-6 Aralık tarihlerinde perakendecilerle yerli üretici firmaları bir araya getiriyor.

İstanbul Perder - Pin Grup işbirliği ile 5-6 Aralık tarihlerinde düzenlenecek Yerli Market Haftası Fuarı'nda, İstanbul merkezli yerli market zincirleri ile tedarikçiler arasında yüzlerce B2B görüşmeye sahne olacak.

İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Ramazan Ulu, 45 market zincirinin 1506 noktada güvenilir ve sağlıklı ürünü tüketiciye en uygun fiyata sunduklarını belirterek bunda Anadolu’daki tedarikçilerin önemli payının olduğunu söyledi.

Ramazan Ulu, şöyle devam etti:

“Ürün zenginliğini arttırmak için mevcutların yanı sıra Anadolu’daki küçük ve orta ölçekli tedarikçilere de ulaşmak, onları da İstanbul tüketicisiyle buluşturmak istiyoruz. Örneğin Uşak’ta üretilen geleneksel tarhanamız bizim raflarımızda yerini alabilmeli ve İstanbul’daki tüketiciye ulaşabilmeli. Daha önce iki kez düzenlediğimiz fuarda çok önemli iş birliklerine imza attık. 5-6 Aralık 2017 tarihlerinde üçüncüsünü düzenleyeceğimiz organizasyon çeşitli sektörel etkinliklerin yanı sıra market zincirlerimiz ile tedarikçilerimiz arasında yüzlerce iş görüşmesine sahne olacak. Bunun sonucunda yeni iş birliklerine imza atılacağına inanıyorum.”

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda