23.12.2017

DeFacto'dan Yılbaşına Özel Koleksiyon



Türkiye’nin hazır giyim ve moda sektörünün lider markalarından DeFacto, yılbaşında da dünya trendlerini moda severlerle buluşturuyor. DeFacto, yılbaşı gecesinde göz kamaştırmak ve sevdiklerini hediyelerle mutlu etmek isteyenlere zarif ve şık seçenekler sunuyor.

DeFacto, yeni yıla renkli bir giriş yapmak isteyen kadınlar için koleksiyonda kırmızılara, gümüşlere, canlı ve parlak renklere yer verirken, siyahın asaletinden ve zarifliğinden vazgeçmeyenleri de unutmuyor. DeFacto yılbaşı özel koleksiyonunda sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için de şık hediye seçenekleri bulunuyor.

Yılbaşı gecelerinin favori rengi kırmızı, elbiselerde ve bluzlarda ağırlıklı olarak kendini gösterirken, yeni yılın enerjisine uygun parlak kumaşlar da en çok tercih edilen seçenekler arasında yer alıyor. Volanlarla hareketlendirilen elbiselerden, sezonun en yeni trendi kadifelere kadar pek çok ürün DeFacto’da yeni yılın ışıltısını kıyafetlerinde taşımak isteyenleri bekliyor.

DeFacto, yılbaşı gecesinde de şıklığına önem veren erkeklere pantolon ceket takımlar ve rahat bir kombin tercih edenlere blazer ceketler sunuyor. Erkek koleksiyonu için özel tasarlanan kar desenli sweatler, el örgüsü kazaklar ve kareli gömlekler yeni yıl kombinlerine alternatif oluyor.

Yılbaşı hediyeleri DeFacto’da
Yeni yılın simgesi kar tanesi ve geyik desenlerinin hakim olduğu DeFacto yılbaşı koleksiyonu, anne-baba-çocuk takımlarından oluşan pijamalar, geyik desenli sweatler ve kazaklar ile yeni yıl enerjisine eğlence katıyor. Çoraplardan berelere, pijama takımları ve sabahlıklardan kazaklara yeni yıl hediye seçenekleri DeFacto mağazalarında sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda