6.12.2017

Onur Market ‘’Engelleri Beraber Aşıyoruz’’ Dedi



Onur Market olarak, engellilerin mücadelelerinde onların yanında olarak diyoruz ki, ‘’Engelleri beraber aşıyoruz’’.

Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, onları desteklemek, karşılaşabileceği tüm engelleri engellemek, aynı zamanda onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sorumluluğudur. Onur Market olarak bu sosyal sorumluluk çerçevesinde adımlar atmayı hedefliyoruz.

Engelli dostu bir market zinciri olarak gerek mağazalarımızın dizayn gerekse de başlattığımız sosyal sorumluluk kampanyalarıyla üzerimize düşen görevi yerine getirmeyi amaçlıyoruz. Girişimciliği desteklemek ve engelleri kaldırmak için yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz.

Onur Market olarak engelli dostu olarak engeli vatandaşlarımızla aramızdaki engelleri kaldırıyoruz.’’3 Aralık Dünya Engelliler Gününde bu konuyla ilgili çalışma başlatıldı. Mağazalarımızda çalışanlarımıza işitme ve konuşma engelliler için eğitimler planlanıp ve mağaza içlerinde yönlendirmelerle gerekli düzenlemeler gerçekleştirilerek bu çalışmayı zaman içerisinde tüm mağazalarımızda başlatacağız.


Bu sosyal sorumluluk projemizde onları anlayabilmenin farkındalığını yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm ‘’engellerin’’ aşılması ve eşit yaşam hakkı sunulması noktasında daha duyarlı olunması için Onur Market olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğimizi, engellerin ortadan kalktığı bir dünyada yaşama inancımızı tüm engelli kardeşlerimizle paylaşıyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü bir kutlama günü değil farkındalık günü olarak kabul ettiğimizde asıl o zaman tüm ‘Engeller kalkacaktır’’

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda