17.12.2017

TerraCity’de Yeni Yıl İçin Geri Sayım Başladı



Antalya’nın Premium Alışveriş Merkezi TerraCity’de Yeni Yıl için geri sayım başladı.

Her zaman ziyaretçilerine yeni bir dünyanın kapılarını aralayan TerraCity bu sene de ışıl ışıl yeni yıl süslemeleri ile büyük küçük herkesin beğenisini topluyor. Yeni yıl süslemeleri kapsamında AVM girişine yerleştirilen 6 metre yüksekliğinde ve yüzlerce led ile aydınlatılmış Rengeyiği ile şaşkınlık yaratıyor. Antalyalıları AVM içinde ise sekiz metre uzunluğunda etkileyici onlarca süsleme ile ışıklandırılmış devasa büyüklükte yılbaşı ağacı ve hareketli minik figürler karşılıyor. Alışveriş Merkezi’nde yer alan kardan adam figürü ile de ziyaretçiler eğlenceli anlarını fotoğraflayarak unutulmayacak güzel anılar oluşturacak.

Yeni yıl heyecanı ve hediye telaşının da başladığı Aralık ayında Antalyalılar eşsiz yeni yıl dekoru ile yılbaşı atmosferini doyasıya yaşarken birçok markanın sunmuş olduğu yılbaşına özel kampanya ve indirimler ile de alışveriş keyfini artıracak. Ayrıca TerraCity Çocuk Kulübü olarak -1. kata kurulacak özel atölye alanında çocuklar özel malzemelerle hem yaratıcılıklarını gösterecek hem de eğlenecek. Tüm çocukların katılımına açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinlik Aralık ayının son üç hafta sonunu kapsayacak.

Kış mevsiminin kendini iyice hissettirdiği şu günlerde sıcacık bir atmosferde Yeni yıla dair ne varsa bütün heyecanı ile dolu dolu yaşamak için tüm Antalyalılar TerraCity Alışveriş Merkezi’ne davetlidir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda