27.12.2017

TOBB Akdemisyenlerinden Regnum'da "Happy Hour"



TOBB ETÜ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğretim görevlileri, Regnum Sky Tower’da düzenledikleri ‘’happy hour’’ partisinde bir araya geldiler.

TOBB ETÜ Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Müge Bozdayı, belirli aralıklarla gerçekleştirdikleri happy hour buluşmaları ile iş yorgunluğunu üzerlerinden attıklarını, eğlenerek, sohbet etme olanağı bulduklarını kaydetti.

Bu kez Başkent’te iş ve yaşam merkezlerine yeni boyut kazandıran Regnum Sky Tower’da etkinlik düzenleme kararı aldıklarını anlatan Bozdayı, iç mimar gözüyle Regnum’u değerlendirdiğinde her detayın yerli yerinde olduğunu ifade etti.

Ayşe Müge Bozdayı, Regnum Sky Tower’ın, renk şemasından, ölçeklendirmeye; malzeme kalitesinden, ışık kullanımına kadar pek çok farklı unsuru bir arada buluşturarak, hem iç, hem dış mimaride dört dörtlük sonuç sunduğunu vurgulayarak, “Bugün iç mimaride en büyük problem, çarpık pek çok detayın bir arada bulunuyor olması. Regnum’da detayların her birinin bütüne katkı sağlaması, onu farklı kılıyor. Biz de TOBB ETU Üniversitesi eğitim görevlileri olarak bu nedenle Regnum’u seçtik’’ dedi.

TOBB ETÜ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğretim görevlileri tarafından ‘’bölüm buluşması’’ konseptiyle düzenlenen gecede akademisyenler canlı jazz müzik ve yemek eşliğinde kadrosu yükselen arkadaşlarını kutlayıp, eğlendiler.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda