3.01.2018

Adil Işık Sınırları Zorlayacak



Giyim perakendesinin önemli markalarından biri olan Adil Işık,2018 yılı için kendi sınırlarını zorlamaya hazırlanıyor.Firma hem cirosunu,hemde mağaza sayısını arttırmayı hedefliyor.

Yurt içinde 125, yurt dışında ise 45 mağazası ile büyük bir satış ağına sahip olan marka Adil Işık Group, 2017’yi 400 milyon TL perakende cirosu ile kapattı. 2018 yeni yılında ise 500 milyon TL perakende satış cirosu hedefliyor.

Rusya ve Ortadoğu’da büyük ilgi gören ve mağazalaşan Adil Işık Group, hızlı büyüme grafiğini 2020 sonuna kadar Körfez ülkeleri, Kuzey Afrika, Doğu Avrupa ve Kazakistan pazarlarına girmeyi hedefleyerek devam ettiriyor. Yurt içi ve yurt dışı cirosu 100 milyon TL olan Türkiye’nin markası Adil Işık Group, 2018 yılında öncelikli hedef pazarlarını Rusya, Suudi Arabistan, Azerbaycan ve İran olarak açıkladı.

Adil Işık Group markaları, Avrupa Birliği genelinde ise online olarak büyümeyi sürdürerek yıllık 50 milyon dolar yurt dışı perakende cirosu hedefleyerek Türkiye’nin emeğini birçok satış noktasıyla yurt içi ve yurt dışında gururla temsil ediyor.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık:j ‘‘Ülkemizdeki perakende sektörü ve dünyadaki önemli gelişmeleri fırsata çevirerek, geleceğe yönelik hedeflerimizi dinamik bir yapıyla hayata geçiriyor, hız kesmeden yatırımlarımıza devam ediyoruz. Hem yurtiçi hem de yurtdışı pazarda elde ettiğimiz kuvvetli yükselişi 2018 yılında da potansiyel hedef pazarlar üzerinde, mağazalaşma ve ciro anlamında %100 büyüme sağlayarak devam ettirmeyi hedefliyoruz. Misyonumuz her sene daha fazla büyüyerek daha fazla istihdam sağlamak.’’ dedi.

3 yorum :

  1. maaşlar ne kadar ADL de

    YanıtlaSil
  2. maaşı hangi bankadan veriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değişmediyse hala garanti bankası.Maaşlarşu an için 4750-5500 TL arasında değişiyor.

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda