8.01.2018

Boyner Kimin?






HASAN CEM BOYNER
Yönetim Kurulu Başkanı 1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitiren Cem Boyner, aynı yıl aile şirketi olan Altınyıldız’da iş hayatına başladı. 1982 - 1994 yılları arasında Boyner Holding Yürütme Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. 1989 - 1990 yılları arasında TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Cem Boyner, 1996’da Boyner Holding Murahhas Üyesi oldu. Cem Boyner, 2010 yılın - da Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı devraldı. Cem Boyner, aynı zamanda, Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. ve diğer grup şirketlerinin de Yönetim Kurulu Başkanı’dır.

MASSIMO PIOMBINI
Boyner Grup Yönetim Kurulu Üyesi 1983 yılında Cattolica del Sacro Cuore Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde eğitimini tamamlayan Massimo Piombini, Bank Amerika’da başladığı kariyerine sırasıyla Bulgari, Gucci ve Bal - ly’de üst düzey yönetici pozisyonlarında devam etti. 2008 yılın - dan bu yana Valentino’da Ticaret Direktörlüğü görevinin yanı sıra Valentino Grup şirketlerinde yöneticilik ve Yönetim Kurulu Üyeliği rollerini üstlendi. Piombini, 2015 yılından beri BOYP Yö - netim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.


MUSTAFA TÜRKAY TATAR
Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO Türkay Tatar, ODTÜ İşletme Bölümü’nün ardından Bilgi Üniver - sitesi’nde İş Hukuku yüksek lisansını tamamladı. Tatar, hazine bölümünde başladığı bankacılık kariyerini, çeşitli bankalarda görev aldıktan sonra, en son Demirbank Genel Müdür Yardım - cılığı pozisyonu ile sonlandırdı. 2001’den sonra Cıngıllıoğlu Gru - bu’nun finans şirketlerinin tümünün hazinesini yönetti. 2005 yı - lında girdiği Arçelik’te Finans Direktörü olarak görev yaptı. 2011 sonu itibarıyla Boyner Holding Başkan Yardımcısı olan Türkay Tatar, 9 Ocak 2014 tarihinde BOYP Yönetim Kurulu’na atandı.

SERDAR SUNAY
Yönetim Kurulu Üyesi Yüksek öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamladı. İş yaşamında sırasıyla, Arthur Andersen ve Koç Holding A.Ş. Ku - rumsal Planlama Bölümü’nde çalışan Serdar Sunay, 35 yıldır Boyner Grup bünyesinde görev alıyor. Boyner Holding A.Ş.’de Yatırımlar Koordinatörü olarak başlayan kariyeri, Grup İcra Ku - rulu üyesi, Mc Kinsey & Co ile yürütülen Boyner Grup Yeniden Yapılandırma Projesi Lideri, Türkiye ve Orta Asya Benetton Li - sans Operasyonu Genel Müdürü, Benetton Türkiye Yönetim Ku - rulu Başkanı olarak devam etti. Serdar Sunay, 2009 yılından bu yana Boyner Grup Başkan Yardımcısı ve Grup şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürmektedir.

NAZLI ÜMİT BOYNER
Yönetim Kurulu Üyesi Yüksek öğrenimini University of Rochester’da tamamlayan Ümit Boyner, iş hayatına Chemical Mitsui Bank Kredi Pazar - lama bölümünde başladı. Daha sonra sırasıyla Turcas Petrol - cülük A.Ş.’de Finans Müdürü, Türk Petrol Holding A.Ş. Hazine Bölümü’nde Yatırım Direktörü olarak çalıştı. Ümit Boyner, 1996 yılında Boyner Holding A.Ş.’de Finansman Direktörü olarak gö - reve başladı. 2006 yılından bu yana BOYP Yönetim Kurulu Üyesi olan Ümit Boyner, 2010-2013 yılları arasında da TÜSİAD Yöne - tim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.

NUR MEHMET İNAL
Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yüksek öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamladı. Arthur Andersen denetim bölümündeki görevinin ardından, sırasıyla Altınyıldız Grubu Sistem ve Denetim Koordinatörü, Finansman Koordinatörü, Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı ve Altınyıldız Yürütme Kurulu Başkanı olarak çalıştı. Nur Mehmet İnal, 1996 yılında Holding Başkan Yardımcısı ve BOYP Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 9 Ocak 2014 tarihi itibarıyla Genel Müdürlük görevini üstlendi.

S. METİN AR
Yönetim Kurulu Üyesi, Bağımsız Üye Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nü bitirdik - ten sonra yüksek lisansını London School of Economics’te yaptı. İş hayatına İngiltere’de Otis Elevator Company Ltd. şirketinde başladı. Sırasıyla; Türkiye Sinai Kalkınma Bankası’nda çeşit - li görevler, Brisa Bridgestone Sabancı Lastik San. Tic. A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcılığı, İş Finansal Kiralama A.Ş.’de, Yatı - rım Finansman Menkul Değerler A.Ş.’de Türk Pirelli Kablo ve Sistemleri A.Ş.’de ve Çimentaş İzmir Çimento Fabrikası Türk A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyeliği, 2003-2005 tarihleri arasında İs - tanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkan Vekilliği, 1999 - 2013 yılları arasında da Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.’de İcra Kurulu Başkanlığı yapmıştır. 2015 yılından beri BOYP Yönetim Kurulu’nda Bağ

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda