3.01.2018

Çağrı Market Çalışma Şartları/Maaşları



Çağrı Market,İstanbul ilimizde hızla büyüyen yerel perakende zincirlerinden biridir.Firma hesaplı ve kaliteli ürünü son tüketiciye ulaştırmayı hedeflerken,aynı zamanda ülke istihdamına da olumlu manada katkı sağlamaktadır.

ÇAĞRI MARKET ÇALIŞMA ŞARTLARI

Oruç Market'de günlük çalışma saati yasaların belirlediği şekilde 7,5 saattir.Çay ve yemek molanız bu saatlere dahil değildir.Molalarınız ile beraber mağazalarda geçireceğiniz,toplam süre 8,5 saati bulur.Haftada bir gün izin ve yılınızı doldurmanız durumunda,14+2 gün şeklinde yıllık izin kullanma hakkınız bulunmaktadır.

Personel her hafta değişen vardiyalar ile çalışır.Vardiyalar sabahçı ve akşamcı şeklinde olur.Vardiya düzenini ve haftalık izin düzeninden birim şefiniz sorumludur.

ÇAĞRI MARKET PERSONEL MAAŞLARI

Bir çok yerel perakendecide olduğu gibi Çağrı Markette de personel maaşları farklılık gösteriyor.Yerel perakendeciler personel konusunda biraz daha vefalı ve tutucudur diyebiliriz.Zira şirkette uzun yıllardır görev yapan,tezgahtarlar bu konuda biraz şanslıdır diyebiliriz.

Firmada tezgahtarlar yani Kasap-Şarküteri ve Manav haricinde kalan çalışanlar Kasiyer,Reyon Personeli vb... Asgari Ücret ile istihdam edilmektedir.Tezgahtar maaşları ise çalıştığı yıl ve iş tecrübesine göre Asgari Ücretin bazı durumlarda %40 üzerine çıkabilmektedir.

Tabi sadece maaş ile sınırlı değil ödemeler.Firma personel yemeğini  karşılıyor ve Prim sistemi ile satışa göre ödül veriyor.Her ay mağazalara hedef cirolar verilir bu hedef ciroların aşılması durumunda,her personel maaşına ek olarak prim almaya hak kazanır.

Kısaca özetlemek gerekirse Maaş + Yemek + Prim şeklinde bir tablo çıkmaktadır karşımıza.Mağaza yöneticilerinin çalışma saati ve maaşları personelden farklıdır.

33 yorum :

  1. çağrıda çalışmak güzeldi sistemler güzeldi Ahmet kara Ailesine saygılar

    YanıtlaSil
  2. Maaşlar hangi bankaya yatıyor. ?

    YanıtlaSil
  3. Her yere cv biraktim arayan yok

    YanıtlaSil
  4. Tavsiye etmiyorum, küçükyalı çağrıya gidecekseniz, sağlam bir psikolojinizin olması gerek, sağlam girip, bir sürü hastalikla çikilan yer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız7 Nisan 2019 15:00
      Tavsiye etmiyorum, küçükyalı çağrıya gidecekseniz, sağlam bir psikolojinizin olması gerek, sağlam girip, bir sürü hastalikla çikilan yer.

      Küçükyalı çağrıdan, hastalık nedeniyle ayrılan iki kişiyiz. Bu yorumu biz yazmadık. Adını gizleyerek bizi hedef göstermeye çalışmışsın. Çünkü hala küçükyali çagrida çalisiyorsun. Seninde kim olduğunu çok iyi biliyoruz. Amacın bizi kuruma kötü göstermek, çalışırkende uğraştınız, işten çıktık hala uğraşıyosunuz. Rahat bırakın bizi üzerimize oynamayın, seni ortaya çıkarıcaz, üzerimizden prim sağlayamayacaksın.

      Sil
  5. Çağrı Market, 2019 çalışma şartları ve maaşları hakkında güncelleme yapacak mısınız? Durumlar nasıl.

    YanıtlaSil
  6. Genelde asgari ücret oranında artan maaşlar dışında değişen bir şey olmuyor.

    YanıtlaSil
  7. Kasiyer olarak çalışmak istiyorum çağrı market benide aranıza alırmısınız

    YanıtlaSil
  8. Ben.15sendir.manvcıyım.sizinle.çalişmak.istiyorum..05313148157

    YanıtlaSil
  9. Arkadaşlar şubelerden başvuru yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  10. 17 yıldır market sektöründe çalışmaktayım yaklaşık olarak 12 yıldır da mağaza yöneticisi müdür ve yardımci olarak çalıştım şu andada mağaza müdürü olarak burda markette çalışmaktayım devirden dolayı ayrıldım sizinle çalışmak ailenize katılmak isterim değerlendirmenizi ve dönüş yapmanızı rica ederim TLF 05365972063 Murat Yaylak

    YanıtlaSil
  11. Çağrı markete manavcı maaşları en düşük ne kadar

    YanıtlaSil
  12. Verin hedeflere tutulan hedef ücreti sadece yöneticiler mi aliyor elzmen neden almiyo

    YanıtlaSil
  13. Ben 3 yıldır çalışıyorum ne bir prim nede %40zam gördüm

    YanıtlaSil
  14. Çağrı market yerel marketler arasında ki kurumsal marketlerden bile daha sağlam elamanina herdaim bakan nasıl müşteriye çözüm odakliysa işçisine de aynı gerçekten çok kaliteli bir market kara ailesine saygılar

    YanıtlaSil
  15. Çağrı market maaşları ayın kaçında yatıyor acaba

    YanıtlaSil
  16. Engelliyim %57kalpmigrosta 11yil calistim pecete kagit bolumunde cagri markette banada is varmi bulgurlu cumhuriyet mzh 0555 412 67 45

    YanıtlaSil
  17. Englliyim cagri markette banada is varmi bulgurlu cumhuriyet mah acan sk %57kalp 0555 412 67 45

    YanıtlaSil
  18. Mopaş ta 1.5 yıldır e ticaret e bakıyorum acaba çağrıda yer alabilir miyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,başvurunuzu yapın.Sorunuza kesin yanıt vermek zor.

      Sil
  19. S a ben 32 senedir manavcıyım sizinle çalışmayı düşünüyorum 05387279682

    YanıtlaSil
  20. Merhaba şuanlık reyoncu maaşları nedir acaba.

    YanıtlaSil
  21. 25 yıldı deneyimli şarküteri ustasıyım1996 ismarda şarküterici devirden dolayı tansaşa şarküteri takim lideri olarak çalışmaya başladım migros devralınca görevime devam ettim 2009 za kadar çalıştım eşimin sağlık probleminden sonra ayrıldım şu anda 8 kardesler şarküteri kahvaltı gurubu sorumlusu olarak çalışıyor belediye tarafından yıkım kararı çıkınca 10 gündür çalışmamaktayım aranıza katılmak istiyorum ve sizinle çalışmak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba şirketin internet sitesi üzerinden veya birebir başvuru yapa bilirsiniz

      Sil
  22. Sadece disiplinli ve temiz olarak beğeniyorum

    YanıtlaSil

  23. Manav da
    Sakal serbest mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sakallı personelin çalışmasına izin verilmiyor

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda