7.01.2018

CarrefourSa Ceo'su "Satın Almalara Açığız"



Sektörün liderlerinden biri olan CarrefourSA,altyapı çalışmalarını sürdürüp büyümesine hız vermek için çalışmalarına devam ediyor.CarreforSA Ceo'su Hakan Ergin,satın alma operasyonlarına da sıcak baktıklarını belirtti.

2015 yılında sürekli farklı illerde zincir marketleri satın alması ile,adından sıklıkla söz ettiren CarrefourSA 2018 yılında da,bir satın alma operasyonunun olabileceğine işaret etti.


Teklif Gelirse Olabilir

Hali hazırda Türkiye genelinde 630 mağazalarının bulunduğunu söyleyen Ergin, satın alma planlarına ilişkin "Teklife bağlı. Birisi gelip yüksek fiyat isterse zaten ilgilenmeyiz. Alıcı olarak kendi cetvelimiz var, ona uyarsa alırız. Uymazsa teşekkür ederiz. Kapalı değiliz yani" dedi.

Yeniden Gima

Bir dönemin efsane perakende devi yeniden Ankara'da hizmet vermeye başladı.Şu an için sadece Ankara ilimizde toplamda dört mağaza ile hizmet vermeye devam eden Gima,2018 yılının sonuna kadar büyük bir zincir olacak.CarrefourSA,son olarak Kayserili Beğendik Grubunun Ankara'da bulunan devasa bir mağazasını devralıp,Gima tabelası ile hizmete açmıştı.

4 yorum :

  1. Carrefour Ankara'da gima yı büyütüyor burdan alacağı şirket makro olabilir
    Beğendik i almaz diye düşünüyorum çünkü Ankara da kaç tane beğendik mağazası kaldı ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şey olabilir lakin,dediğiniz gibi şu an Makro'nun satılması daha olası duruyor.

      Sil
    2. Makro Ankarayı vermez diye düşünüyorum

      Sil
  2. Bizin düşüncemizde o yönde.

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda