3.01.2018

En İyi Bebek Bezi Markaları



Ülkemizde satışta olan ve müşterilerin en çok tercih ettiği,Bebek Bezi markalarını sizler için araştırdık.

Anneler için Bebeklerinin rahat etmeleri onlar için dünyanın en güzel duygusudur.Rahatlık konusun da bebek bezi seçimi sanıldığından çok daha önemli bir yer almaktadır.Çünkü bebekler altları temiz,karınları tok olduğu sürece kendilerini rahatta hissederler.

Bebek bezi konusun da Anneler çok seçicidir.Küçücük bir pişik tahrişi bile Bebekleri ciddi derece de rahat etmeye yeter.Bebeklerin huzursuz olmaları ise Annelerin huzursuz olması demek.

Anneler hamilelik sürecinin başından itibaren,bebekleri için uygun bebek bezi araştırması yapmaya başlar.Zaman zaman en pahalısı en iyisi algısına kapılıyor olsalar da aslında bu böyle olmayabiliyor.Bebeğinizde bebek bezi kullanımına başladığınız ilk andan itibaren,seçtiğiniz bezi bir daha değiştirme imkanınız olmayabilir.Zira ikinci sınıf bir bez kullanırken daha sonra,birinci sınıf bir beze geçmek istediğinizde bebeğinizin cildi hassasiyet gösterebilir.Bu sebep ile başlangıçta doğru seçimi yapmanız çok önemli.

Sizlere perakende sektöründe tüketicilerin en çok tercih ettiği Bebek Bezinin ismini sıralayacağız.İşte o markalar.

Sleepy
Türk Malı bir bebek bazı.Kalite olarak orta derece diyebiliriz.Lakin kullanım bakımından deneyenlerin şikayet ettiği söylenemez.Gelişen teknolojiyle birlikte firma bebek bezlerini sürekli yeniliyor.Kullanan Anneler Pişik yapmadığını belirttiler.

Huggies
Rakibi olan diğer bebek bezlerine nazaran biraz daha kalın olan,lakin bu kalınlığını kaliteye döndüren bebek bezi,ülkemizde tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.Sıvı emme özelliği bebek bezi markasını oldukça ön plana çıkarıyor.Pişik yapmadığı belirtildi.

Jenny Willy
Ülkemizde faaliyet gösteren en nitelikli indirim Marketi BİM'in sattığı bebek bezidir Jenny Willy.Orta derece emiciliği olan bezin kalitesi de orta diyebiliriz.Pişik konusuna gelirsek bebekten bebeğe,yani bebeklerin cildine göre değişebiliyor.Lakin eklemekte fayda var,fiyat olarak alabileceğiniz en kaliteli,en ucuz ürün.

Soffio
A101 indirim marketinde satılan bir bebek bezidir Soffi.Aslında oldukça ekonomik ve kaliteli.Şu an için bu fiyata ve kaliteye alabileceğiniz tek bez dersek hata etmiş olmayız.Emiciliği ve kalınlığı muazzam,kesinlikle pişik yapmıyor.

Molfix
Oldukça kaliteli bir bebek bezi diyebiliriz.Fiyatı orta derecesinin üstünde.İncelik ve emicilik ideal.Pişik yapmadığını da belirtmekte fayda var.

Komili
Şu an için piyasada satılan en uygun bebek bezleri arasında yer alıyor Komili.Biraz kalın ve sıvı emme özelliği de orta derece.Kullanan Anneler pişik yapmadığını söyledi.

EvyBaby
Oldukça kaliteli ve ergonomik bir bez.Marketlerin hepsinde bulunmasa da,internetten temin etmeniz mümkün.Emiciliği ve inceliği orta seviyede.Anneler pişik yapmadığını söylüyor.

Babystar
Ülker grubunun ürettiği bir bez markası.kalitesi ve fiyatı orta derecede.Pişik yapmıyor.

Prima
Dünyada ve ülkemizde bebek bezi denildiği zaman akla gelen ilk marka Prima'dır.Sürekli olarak bir gelişim içinde olan firma,bezlerde sıvı derecesi teknolojisi dahi kullanmayı başardı.Dünyanın en ince bebek bezi markası olan firmanın ürünlerini,kullanan Anneler kesinlikle pişik yapmadığını söylüyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda