7.01.2018

Özhan Market Kimin?



Ulaştığı hacimle, Bursa'nın ilk 100 firması içinde yer alan Özhan Marketler Zinciri, ilk günkü esnaf yaklaşımını da sürdürerek, 'dost' olarak tanımladığı müşterilerine ürünün en iyisini, hizmetin de en kalitelisini sunuyor.Güçlü alt yapısı ve uzman kadrosuyla Bursa’nın güvenilir markası olan Özhan Marketler Zinciri, her gün ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çalıştığı 50 bin dostunu ağırlıyor...

Zengin ürün çeşidimiz, titizlikle sürdürdüğümüz besicilik altyapısıyla sunulan et mahsullerimiz, balık çeşitlerimiz, Türkiye’nin dört bir yanından getirilen özel şarküteri ürünlerimiz; Özhan markasının hijyen ve güven farkıyla tüketiciye ulaşıyor.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, verimlilik ve kalite çalışmalarına da özen gösteren Özhan Marketler Zinciri, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ni alan ilk yerel market unvanını taşıyor.

Perakende sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücü sorununu çözmek için harekete geçen Özhan, kurduğu eğitim merkezinde İşkur’la imzaladığı protokol kapsamında, iş garantili eğitimler veriyor. Bu eğitimler, Bursa'da bir ilk olma özelliği taşıyor...

Özhan Market Kimin/Özhan Market'in Sahibi Kim?

İki ortaklı bir yapıdan oluşan Özhan Market'in yönetim kurulu başkanlığı zaman zaman değişmektedir.Tevfik Özhan ve Mustafa Uluçay şirkette en yetkili isimlerdir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda