9.01.2018

Üçler'den Anadolu Yakasına 4 Şube Birden



Sektörün kadim markalarından biri olan Üçler Market, İstanbul Anadolu Yakası’nda Erenköy, Bostancı ve Şenesenevler bölgelerinde satın aldığı 3 market ve çok yakında açmaya hazırlandığı Suadiye marketiyle büyümeye devam ediyor.

Ürünlerinin tazeliğine verdiği önemle Türkiye perakendesinde önemli bir yere konumlanan Üçler Market, İstanbul Anadolu Yakası’nda satın aldığı 3 yeni marketiyle birlikte, uygun lokasyon stratejisi ile büyümeye devam ediyor.

Önümüzdeki tarihlerde, her marketin resmi açılışının yapılacağını belirten Üçler Market Genel Müdürü Hüseyin Yılmaz: “Bu marketlerimizin lokasyon olarak, bizim müşteri portföyümüze ve konseptimize uygun olduğunu düşündüğümüz için Üçler kalitesini bir an önce müşterilerimizle buluşturmak istedik. Bu sebeple çok kısa bir sürede marketlerimizi dönüştürerek, müşterilerimize hizmet vermeye başladık.” dedi.

Marketlerin, Üçler’in konseptine de bir an önce uyarlanacağını belirten Yılmaz: “Bu 3 market yanında, çok yakında Suadiye marketimizi de açacağız. O lokasyonun da konseptimize uygun bir nokta olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

Erenköy, Şenesenevler ve Bostancı’da satın aldığı 3 market, Suadiye’de açılacak olan 1 market, Üsküdar ve Kozyatağı’nda bulunan 2 marketiyle birlikte Anadolu Yakası’ndaki market sayısını 6’ya çıkaran Üçler Market, kendi konseptine uygun bölgelerde büyümeye devam edecek.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda