25.07.2019

Aklar Gıda Kimin/Kim Kurdu?



Akçaren ailesi olarak 1986 yılında Hacı Yusuf Akçaren liderliğinde Aktar Toptan Gıda Ticareti faaliyetlerine başladık. 2000 yılında, Güngören'deki ilk mağazamızla Cash & Carry sektöründe faaliyet gösterdik. 2005 yılı itibariyle 4 şubeli limited şirket olduk. İlerleyen zamanlarda yakın gelecekte dünyanın en önemli gıda toptancı merkezlerinden biri olan Mega Center'da bulunan şirketimiz, İstanbul'da 7 şubesi ve 30.000 m2 kapalı alana sahip olup, yüzlerce ürün ve müşterinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmektedir. en doğru yol. “AKLAR GRUP” olarak gıda sektörüne liderlik ediyor ve istikrarlı bir şekilde büyüyoruz. Toptan satış, gıda ve diğer pazar gruplarında, nakit ve taşıma pazarındaki müşteri ihtiyaçlarına yaklaşık 5.500 ürün çeşidi ve ülke genelinde mağaza başına ortalama 4.000 envanter kalemi ile cevap veriyoruz. İstanbul Avrupa yakasında 7 dev toptan satış mağazası ile hizmet veriyoruz ve aynı zamanda kurumsal toptancı olarak hizmet veriyoruz, aynı zamanda kurumsal firmalara toptancı olarak da hizmet veriyoruz. Web sitemizi 2013 yılında (www.aklarsanalmarket.com) Türkiye'de E-Ticaret online satış sisteminin genişletilmesiyle işletmekteyiz. Küresel anlamda, en ileri teknolojiyi üst düzey özel yazılım olarak geliştirdik ve 2017 yılında Toptan Pazarlama e-mağazası alanında bir adım attık. Aynı zamanda, bir şirket olarak emin adımlarla ilerliyoruz. her zaman yenilikçiliğe açık, müşteri memnuniyetini ilke edinmiş, sabit değer kazanmış ve İnşaat ve İhracat Sektöründe AKLİFE İnşaat Gayrimenkul olarak kazanmıştır.


Kurumsal firmaya toptancı olarak da hizmet veriyoruz. Web sitemizi 2013 yılında (www.aklarsanalmarket.com) Türkiye'de E-Ticaret online satış sisteminin genişletilmesiyle işletmekteyiz. Küresel anlamda, en ileri teknolojiyi üst düzey özel yazılım olarak geliştirdik ve 2017 yılında Toptan Pazarlama e-mağazası alanında bir adım attık. Aynı zamanda, bir şirket olarak emin adımlarla ilerliyoruz. her zaman yenilikçiliğe açık, müşteri memnuniyetini ilke edinmiş, sabit değer kazanmış ve İnşaat ve İhracat Sektöründe AKLİFE İnşaat Gayrimenkul olarak kazanmıştır. kurumsal firmaya toptancı olarak da hizmet veriyoruz. Web sitemizi 2013 yılında (www.aklarsanalmarket.com) Türkiye'de E-Ticaret online satış sisteminin genişletilmesiyle işletmekteyiz. Küresel anlamda, en ileri teknolojiyi üst düzey özel yazılım olarak geliştirdik ve 2017 yılında Toptan Pazarlama e-mağazası alanında bir adım attık. Aynı zamanda, bir şirket olarak emin adımlarla ilerliyoruz. her zaman yenilikçiliğe açık, müşteri memnuniyetini ilke edinmiş, sabit değer kazanmış ve İnşaat ve İhracat Sektöründe AKLİFE İnşaat Gayrimenkul olarak kazanmıştır.

2018 itibariyle, başlıca Arap ülkeleri, TüAkçaren ailesi olarak 1986 yılında Hacı Yusuf Akçaren liderliğinde Aktar Toptan Gıda Ticareti faaliyetlerine başladık. 2000 yılında, Güngören'deki ilk mağazamızla Cash & Carry sektöründe faaliyet gösterdik. 2005 yılı itibariyle 4 şubeli limited şirket olduk. İlerleyen zamanlarda yakın gelecekte dünyanın en önemli gıda toptancı merkezlerinden biri olan Mega Center'da bulunan şirketimiz, İstanbul'da 7 şubesi ve 30.000 m2 kapalı alana sahip olup, yüzlerce ürün ve müşterinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmektedir. en doğru yol. “AKLAR GRUP” olarak gıda sektörüne liderlik ediyor ve istikrarlı bir şekilde büyüyoruz. Toptan satış, gıda ve diğer pazar gruplarında, nakit ve taşıma pazarındaki müşteri ihtiyaçlarına yaklaşık 5.500 ürün çeşidi ve ülke genelinde mağaza başına ortalama 4.000 envanter kalemi ile cevap veriyoruz. İstanbul Avrupa yakasında 7 dev toptan satış mağazası ile hizmet veriyoruz ve aynı zamanda kurumsal toptancı olarak hizmet veriyoruz, aynı zamanda kurumsal firmalara toptancı olarak da hizmet veriyoruz. Web sitemizi 2013 yılında (www.aklarsanalmarket.com) Türkiye'de E-Ticaret online satış sisteminin genişletilmesiyle işletmekteyiz. Küresel anlamda, en ileri teknolojiyi üst düzey özel yazılım olarak geliştirdik ve 2017 yılında Toptan Pazarlama e-mağazası alanında bir adım attık. Aynı zamanda, bir şirket olarak emin adımlarla ilerliyoruz. her zaman yenilikçiliğe açık, müşteri memnuniyetini ilke edinmiş, sabit değer kazanmış ve İnşaat ve İhracat Sektöründe AKLİFE İnşaat Gayrimenkul olarak kazanmıştır. kurumsal firmaya toptancı olarak da hizmet veriyoruz. Web sitemizi 2013 yılında (www.aklarsanalmarket.com) Türkiye'de E-Ticaret online satış sisteminin genişletilmesiyle işletmekteyiz. Küresel anlamda, en ileri teknolojiyi üst düzey özel yazılım olarak geliştirdik ve 2017 yılında Toptan Pazarlama e-mağazası alanında bir adım attık. Aynı zamanda, bir şirket olarak emin adımlarla ilerliyoruz. her zaman yenilikçiliğe açık, müşteri memnuniyetini ilke edinmiş, sabit değer kazanmış ve İnşaat ve İhracat Sektöründe AKLİFE İnşaat Gayrimenkul olarak kazanmıştır. kurumsal firmaya toptancı olarak da hizmet veriyoruz. Web sitemizi 2013 yılında (www.aklarsanalmarket.com) Türkiye'de E-Ticaret online satış sisteminin genişletilmesiyle işletmekteyiz. Küresel anlamda, en ileri teknolojiyi üst düzey özel yazılım olarak geliştirdik ve 2017 yılında Toptan Pazarlama e-mağazası alanında bir adım attık. Aynı zamanda, bir şirket olarak emin adımlarla ilerliyoruz. her zaman yenilikçiliğe açık, müşteri memnuniyetini ilke edinmiş, sabit değer kazanmış ve İnşaat ve İhracat Sektöründe AKLİFE İnşaat Gayrimenkul olarak kazanmıştır.

2018 itibariyle, başlıca Arap ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Güney ve Kuzey Afrika Orta Doğu ülkeleri, Avrupa, Asya ve Afrika'daki 60 ülkeye aktif ihracat faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

*Şirketin resmi Web sayfasından alıntıdır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda