18.04.2014

Eti Mörş Çalışma Şartları




Gıda perakendeciliğin de oldukça önemsenen ve sektörün lider tedarikçilerinden olan Eti de çalışmak kimi zaman yorucu,kimi zaman ise çok eğlenceli olabiliyor.Farklı meslek gruplarına ev sahipliği yapan firma eleman alırken açıkcası son derece titiz davranıyor.

Şayet Eti de mörş olarak işe başlamayı düşünüyorsanız,işe başladıktan sonra sizi bekleyen şeyler aşağı da belirttiğimiz maddeler olacaktır.

Mörş'ün görevi üstleri tarafınca belirlenen rut dahilinde olan mağazaları dolaşıp,ürünlerin reyonlardaki varlığını ve satışının daimi olmasını sağlamaktır.Kimi zaman Eti'ye ait ürünlerin istifi ve reyonların doldurulması sizden istenilebilir.Rutunuz da yer alan mağazalardaki reyon şefi veya mağaza yöneticileri ile aranızın iyi olması durumun da,her şey sizin için çok daha iyi olacak.Bu anektodu unutmayın.

Gelelim mörşlerin çalışma saati ve maaşlarına.Eti de mörşler 8,30 saat çalışmaktadırlar.Hafta birgün izin ki,bu genel de pazar günleri olur.Maaşınıza ek yol parası ve yemek parası verilir.Maaş ise asgari ücrettir.Yol parası ve yemek parası ile elinize geçen brüt rakam 1000-1100 TL civarındadır.

18 yorum :

  1. Merhabalar
    Adım gamze yapıcı 23 yasindayim. Önlisans öğrencisiyim ve şuan da umranıye dudullu da ikamet edip barajyolu mevkisinde a 101 firmasında Magaza mudur yardımcılığı yapmaktayım. İşim de kısa surede tecrube kazanmıs rutin yogun ve tempolu çalısmaktayım. lakin sizin çalışma şartlarınızın bana daha cazip gelmesinden ötürü sizlerle görüşmek isterim.

    YanıtlaSil
  2. Bende bu işte çalışmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? İstanbul kurtköyde oturuyorum

    YanıtlaSil
  3. Daha önce market deneyimim var bende mörş olarak çalısmak istiyorum izmir bornovada yesilovada oturuyorum yardimci olursaniz sewinirim

    YanıtlaSil
  4. Iyi gönder happy center mağazasında 3yıl deyin şefliği yaptım mör

    YanıtlaSil
  5. Eskisehir yasiyorum 5 yillik market tecrubem var

    YanıtlaSil
  6. Yalçın önerge yaş 18 lise mezunuyum gaziosmanpaşa/İstanbulda oturuyorum benim de daha önce markete reyon görevlisi olarak çalışmışlığım var mörş olmak istiyom yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşlar farklı illerdeki bayilikleri ancak o ilde çalışan Mörşlerden öğrenebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  8. Eti merch elamanı olarak çalışmak istiyorum iş tecrübem vardır

    YanıtlaSil
  9. Hangi şehirde yaşıyorsunuz?

    YanıtlaSil
  10. Merhaba ben mörş elemanı olarak çalışmak istiyorum İstanbul Beykoz

    YanıtlaSil
  11. Eti'mörş olarak çalışmak istiyorum İstanbul Bakırköy'de ikamet ediyorum

    YanıtlaSil
  12. Eti Mörş elemanı olarak çalışmak istiyorum.eski eti elemanıyım.sehir değişikliği yaptım.tekrar çalışmak istiyorum.kocaeli de ikamet ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşlar,yakınınızda olan bir Migros mağazasına gelen Mörşlerden bilgi alabilirsiniz.Her şehirde başvuru eri faklı oluyor.

      Sil
  13. Iyi günler. Ben rammar süpermarkette çalışıyorum. Rammar ne yazık ki tüm mağazalarını Happy Centre sattı. Happy centerin iş şartları bana pek uymuyor. Uzun süredir mağazaya gelen mörşçüler ile konuşuyorum iş imkanları gayet iyi. Gayet memnunlar. Happy Centr ile çalışmayacağım. Size iş başvuru yapmam için nereye form doldurmam gerekiyor ya da nereye gidip görüşmem gerekiyor. Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz?
    ISTANBUL SULTANGAZI de oturuyorum.
    Reyonlarla aram gayet iyidir.
    Ayrıca insanlarla iyi anlaşabiliyorum.
    Bu konuda da kendime güveniyorum.
    Geri dönüş saglarsaniz çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  14. Merhaba 4 yıllık market Deneyimim var yeni ayrıldım Bende mos olarak çalışmak istiyorum

    YanıtlaSil
  15. Merhabalar 24 yaşındayım 7 senelik market tecrübem var İstanbul Bağcılar da ikamet ediyorum iş arıyorum yardım ci olursanız çok sevinirm

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda