16.01.2016

Ipsos Çalışanları Antalya’da Toplandı



Türkiye’nin en geniş araştırmacı kadrosuna sahip araştırma şirketi Ipsos Türkiye,
15 – 17 Ocak tarihlerinde tüm çalışanlarıyla Antalya’da toplandı. 3 gün süren organizasyonda 2016 planları paylaşıldı.

Ipsos Türkiye, diğer Ipsos şirketleri arasında Avrupa ve Ortadoğu Bölgesinde büyümeyi sürdüren ülkelerin başında geliyor. 2016 yılında da şirket yeni ürün ve hizmetleriyle de büyümeye devam edecek.

Ipsos CEO’su Sidar Gedik : “Seçimlerle gerginleşen, bölgedeki savaşlar ile istikrarsızlık yaşatan, yerel ve global ekonominin etkisi ile finansal sarsıntılara yol açan bir 2015’i, bizim için bir değişim yılını daha başarıyla tamamladık. Böylelikle Ipsos’un Türkiye’deki sektör liderliğini güçlendirmiş olduk. 2016 yılı bizler için bastığımız zemini daha da sağlamlaştırarak sıçrama yapacağımız bir yıl olacak.”

Ipsos Group Dünya Başkanı Didier Truchot, Ipsos Group Global Yardımcı CEO’su Laurence Stoclet, Ipsos Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika CEO’su Shane Farrell da toplantıya katılan global konuklar arasında yer aldı.


Ipsos Hakkında:
Ipsos, dünyanın lider araştırma şirketlerinden Ipsos Grubunun bir parçası olarak reklam, müşteri ve çalışan memnuniyeti, pazarlama, medya, kamuoyu araştırmaları ve geleceği tahmin, modelleme ve danışmanlık uzmanlıkları sunan global bir pazar araştırma şirketidir. 500’e yakın çalışanı ile Türkiye’nin en büyük araştırma şirketidir.

Kendisini tutkulu araştırmacıların ve araştırmanın evi olarak tanımlayan Ipsos, TÜİK’den sonra ülkemizin en fazla araştırmacıya sahip olan kuruluşudur. Deneyimli araştırmacıları ile müşterilerinin işlerini geliştirmeleri için, ilk yaratıcı aşamadan,  marka / hizmet / ürün gelişme evrelerine kadar olan tüm süreçte ileri araştırma araçlarıyla, yüksek kalitede çözüm üretir. Ipsos, hızlı tüketim, perakende, dayanıklı tüketim, sağlık, teknoloji, finans, otomotiv, medya, turizm ve daha pek çok alanda müşterileri ile çözüm ortağı olarak çalışır. 

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda