30.05.2016

Bebekler Dijital Ürünlerle Daha Mutlu



Günlük yaşantımıza her geçen gün daha fazla giren dijital ürünler, bebek-çocuk sektöründe de etkinliğini ve pazar payını giderek artırıyor. Bebeklerin hayata gözlerini ilk açtığı andan itibaren yaşamlarını kolaylaştıran, ısı kontrollü biberonlardan, dijital süt pompalarına; anne kucağını aratmayan beşikten, anlık tepki veren oyuncaklara kadar çok sayıda ürün, bebek-çocuk mağazalarının vitrinlerini süslüyor.

Başkent’te yaklaşık 50 yıldır sektörde yer alan Toker Bebe’nin Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Toker, çok sayıda sektöre göre her yıl 3-5 kat büyüme gösterdiklerini kaydetti.
Bu gelişim ile mağazaların alan olarak da büyüdüğünü anlatan Toker, ürün bolluğundan artık 50-60 bin metrekare mağazaların bile yeterli gelmediğini belirtti.

Toker, yetişkinlerin dijital ürünleri cep telefonu, bilgisayar gibi sınırlı alanlarda kullandıklarını ama bebe çocuk sektöründe dijitalleşmenin adeta baş döndürücü hızda geliştiğini belirterek, günümüz çocuklarının hayata gözlerini açar açmaz kendilerini dijital dünyada bulduklarını söyledi.

Fatih Toker, nüfus artışındaki hızın da sektörün cazibesini artırdığı gibi, rekabet nedeniyle yeniliklere de kapıların açılmasını sağladığını ifade ederek, bebeklerin mutluluklarına mutluluk katan dijital ürünlerden bazılarını şu şekilde dile getirdi.
“Elektrikli buhar sterilizatörü; bebeklerde enfeksiyona neden olan bakterileri öldürmek için yetersiz kalan geleneksel yöntemlerin aksine biberon ve aksesuarlarını buhar ile sterilize eder.
Isıtıcılı biberon; bebeğinizin mamasını eşit ısıda her yeri aynı sıcaklıkta olacak şekilde ıstır. Hızlı ısıtma sağlayarak, buz çözme yapar böylece zamandan tasarruf edilir.

Görüntülü telsizler; bir odadan diğerine ses ve görüntüyü ileten bu telsizler ile evin herhangi bir yerindeyken bebeğinize göz kulak olabilirsiniz. İyi görüntü verilmesi için telsizlerin yakın muhafaza edilmesi gerekmektedir.
Eğitici tuvaletler; geleneksel lazımlıkların aksine gerçek bir tuvalete benziyor. Böylece çocuklar eğitici şarkı ve teşvik edici cümleler ile yetişkin tuvaletini kullanmaya özendiriliyorlar.

Thermal mama ve biberon koruyucu çanta;  önceden ısıtılmış ya da soğutulmuş mama ve sütleri 3 saate kadar muhafaza etmekte. Özellikle çalışan anneler için maksimum fayda sağlamakta.
Titreşimli ana kucağı; bebeklere annelerinin kucağında oldukları hissini vererek bebek ağladığında ya da huzursuz olduğunda ninni eşliğinde sallanarak bebeklerin sakinleşmesini sağlıyor. ”

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda