14.08.2016

Migros Çalışma Şartları Maaşları 2016



Migros perakende sektörün de her zaman öncü olmuştur.2000'li yılların ortasın da bir kaç sefer el değiştirip,bünyesin de bulunan bir kaç firmayı devretse de yakın zaman da büyük illere açtığı mağazalar ile,perakendenin en büyük oyuncusu olduğunu bir kez daha gösterdi.

Migros aynı zaman da bir çok perakende çalışanının da tercih ettiği/edeceği bir firmadır.Her ne kadar sürekli bir personel sirkülasyonu olsa da,firma personel alımlarına son derece dikkat etmektedir.Peki bu büyük firma da,personel ne alır nasıl çalışır? yazımızın devamın da istediğiniz cevabı bulabileceksiniz.
ÇALIŞMA SAATLERİ

Günde 8,5 saat çalışırsınızbu süreye yemek ve çay molanız dahildir.Çalışma şekli iki vardiya halin de işler.giriş çıkış saatleri 10:00 - 18.30  - 13:30 - 22:00 şeklin de olsa da,Avm dışın da olan mağazalar için değişebilmektedir.Hafta da bir gün izin ve yılınızı doldurmanız durumun da yıllık izin haklarınız vardır.

MİGROS PERSONEL MAAŞLARI

Geçmiş yıllar da personel 3 ay da bir maaşının 3/1'ini maaşına ek ödeme şeklin de alırdı,lakin 2016'nın başın da bu ücret 3 ayda bir verilmesi yerine 12 aya eşit şekil de bölünerek verilmeye başladı.Aşağı da vereceğimiz rakamlar 6. ayını doldurmuş bir personelin aldığı rakamlardır.Kasiyer ve Orta reyonların ücreti ilk 6. aya kadar düşüklük gösterebiliyor.

MAAŞLAR 

Her ayın 4'ünde 185 lira ulaşım ücreti 140 lira personel bonosu yatar (alışveriş ücreti).Ayın 11'inde 600-650 civarı , 26'sında ise 850-900 lira kadar bir ücret yatar hesabınıza.

Tezgahtar yani Kasap,şarküteri ve manavlar da durum biraz daha farklıdır.Zira bu reyon da çalışanların uzmanlık sınavları vardır ve belirli tartihler de bu sınavlara girerek ve başarılı olarak maaş ve statülerini yükseltebilmektedirler.

Not:Yöneticilerin maaşları farklıdır.

MİGROS 2017 ÇALIŞMA ŞARTLARI/MAAŞLARI İÇİN TIKLAYIN

158 yorum :

  1. Sayin admin Migros bagimsiz bir firmaya calisan memnuniyeti anketi yaptirmismi?calisanlarin durumu içler acisi çoğu mecburen calismaktadir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarı ile yaptırmadı.Lakin çalışanlarının memnun olmadığı aşikar.Devlet perakende ile ilgili bir yasa çıkartmadığı sürece,bu memnuniyetsizlik hayli gidecektir.

      Sil
  2. merhabalar, ben migrosta sezonluk eleman olarak çalışmaya başladım ayrıca bu yıl Ankara'da üniversite kazandım. Ankara'da başka bir migrosta çalışmam mümkün mü?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sezonluk çalışanlar için bu imkanı sağlamıyorlar bildiğim kadarı ile...

      Sil
  3. şirketteki yöneticilerine sorsan daha doğru olmaz mı :)

    YanıtlaSil
  4. Admin selamlar. Benim durum biraz sıkıntılı. Ben bodrumda tek m mağazasında kasiyerim. Daha oncesinde de 2 sezon migrosta calistim o zamanlarda ya 1 hafta boyunca her gun 10 saat seklinde staj tamamlanir ya da 3 gun ac kapa seklinde yapilip o 1 hafta 3 gune düşürülür ac kapa ile. Ben ikisini de ayri ayri sezonlarda yaptim o konuda sikinti yok. Ta ki bu 3. Sezonda. Buradaki magaza muduru beni tam 8 gun boyunca ac kapa yaotirdi ve bu hic bir sekilde maasima vs yansitilmadi. Hakkımda yendi. Benim ogrenmek istediğim ben bir sekilde dava, tazminat vs alabilir biyim. O konuda hakkimi nasil savunabilirim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şahidiniz varsa dava açabilirsiniz.Fazla çalışmalar da en önemli delil,aynı dönem dr çalıştığınız iş arkadaşlarınızdır.

      Sil
  5. Merhabalar arkadaslar oncelikle sektoru tanimalisiniz kusura bakmayin ama migros vasifsiz insanlara sagladigi imkanlarla diger perakende oyuncularina gore cok cok iyi bir yerdedir . Ben 8 yildir bu sistemin icindeyim Part time tezgahtarliktan beri calisiyorum 4 yillik fakulteyi bitirdikten sonra yani 6 . Yilimda yonetici olarak basladim ve su anda mjet magazasinda mudurluk yapmaktayim . Elbette herkes kolay para ister ama emeksiz yemek olmaz surekli mola yok hep fazla calisiyoruz diye bisi yok Bazi gunler bunlar olur ve de cogu yerdede bunun karsiligi verilir alamazsan sendikaniz mevcuttur ve hakkinizi da savunur . Yeni nesilimizin sorunu lise okuyalim cebimize 2000 tl maas olsun ama yormayalim bunyeyi. Maalesef ole bi dunya yok sanayide insanlar 1000 tlye caisio hala selamlar .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizi tebrik ederim. Bende part time için başvurucam hukuk okuyorum ileride yükselme açısından fırsat olur mu ?

      Sil
    2. Patron yalakasi.haklarin tamanini ancak 2 3 yol sonra aliyosun sömürü yuvasi.

      Sil
    3. Sen hangi sanayide gördün 1000 liraya çalışanı çok iyi biliyorsan çağır sanayide birkaç adam bakalım gelecek mi senin migrosuna ayrıca sen 3 ayda bir 2 3 bin lira prim aliyorsunda lise mezunu adam 2 bin lira isteyince mi çok oluyor.

      Sil
    4. Işıktır git lan biz ailece sanayiciyiyiz mühendis maaşından fazla alıyoruz en kötü sanayici 4000 lira alır götlük yapma senin tüzün kuru.zaten yalakalikla mudur olursunuz bircogunuz

      Sil
  6. Hukuk oluyorum part time için başvurdum. Üç dil puanım var yds den ayrıca. 3 ayda Çin de kaldım. İleride yükselme açısından fırsat olur mu

    YanıtlaSil
  7. Elbette olur kardesim okurken baslar ve devam edersen kendi bolumunde devam etmek istemez isende migros bunyesinde de birimler icinde kendine yer bulman muhtemel

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayram da çalışmanız durumun da bir günlük net yevmiye daha yansıması gerekiyor maaşınıza.

      Sil
  9. çok çok acil yardım lazım abiler ablalar şimdi üniversite okuyorum para biriktirmek amacı ile 13temmuz 2016da migros ta işe başladım. 31 ağustos günü sebebsizce sözleşmem olmasına rağmen işten çıkardılar ( 3aylık bir sözleşme imzalamıştım ) gerekçe olarak sözleşmen bitti dediler ama yalandı açıkca yalandı neyse . şimdi bugün ayın 5i dün normalde 4ünde yol parası yatardı ama yatmadı 11i maaş günü ve benim ilk 10günlük çalışma paramı vermemişlerdi sorularım şunlar ;

    1-) içerde 10günlük param var + 26sından sonra 5 günlük çalışma yani 15gün yarım asgari ücret bunun tutarı ödenir mi yoksa PARAM MİGROSTA KALIR MI
    2-) bugün eski müdür mesaj attı uygun vakitte gel istifa yaz diye ben dedim istifa yazmam o da prosedür bu dedi sen yazmazsan biz yazarız dedi . bu nedir ya böyle bir şey olabilir mi
    ne yapabilirim ?

    benim için en önemlisi paramın içerde kalmaması .

    teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gidin ve istifanızı verin paranızı sorunsuz alırsınız.Migrosta paranız kalmaz.

      Sil
  10. @Perakende Kulis ama hocam neden istifa veriyorum bana onu anlat neden yani anlamıyorum bu nasıl prosedür migrosunun bunu yapmasındaki mantık ne . paran kalmaz demişsin ama hocam dün yol parası yatmadı yani ayın 4ünde yatmadı .

    hocam eğer migros calısanı felansan hiç yazma taraflı yazıyorsan lütfen hocam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taraflı değilim kardeşim,hatta senin tarafındayım dersem buna kesinlikle inan.Marketlerin ne düzensizce çalıştırıldıklarını gayet iyi bilirim.Lakin senin durumun da pek yapabileceğin bir şey yok.İki aylık deneme süren dolmadığı için seni işten çıkarma hakkına sahiptir iş veren.Sıkma canını ve başka işlere bak.

      Sil
  11. Merhaba iyi aksamlar.ben mıigrosta sezonluk kasiyer olarak çalışmaktayım. Daha önceki yıllardada 2014 yılında Tansasta sezonluk tezgahtar olarak ve 2015 sezonundada sezonluk kasiyer olarak calıstm. Bu 3. sezonum yani . Şimdi ben kadroya kalmak istiyorum okulumu dondurdum ama kalirsam Tansas girişli olduğum için ne farkeder? Birde kadroya kalinca neler gerekli oluyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarı ile şu an da tüm personel alımlarını Migros üzerinden yapıyorlar,Tansaş personelinin yan hakları Migros'a oranla biraz daha kısıtlı.Full Time başlamanız durumun 3. aydan sonra bütün haklarınızı almaya başlarsınız.

      Sil
  12. Bu Bayram icin arife ve bayramda çalışcagim günler 8.5 saatin üzerine 1.5 saat daha fazla mesai olarak çalışan Fazla mesailerin ücreti de yatar değil mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arife ve bayram günlerin de çalışmanız durumun da,günlük ücretinize ekstra birer adet daha eklenir.

      Sil
  13. Migros şöyle birşey yapsa çıkışlar açıldı tazminatınızı alıp çıkabilirsiniz dese eminim ki çok insan iş bırakır çünkü yöneticiler çok bencil herşey kendileri prim alabilmek için. Ve ayriyeten manav personelleri vasıfsız personel kadar maaş almaktadır yani sadece kasap ve şarküteri personeli ekstra para almaktadır.

    YanıtlaSil
  14. Merhaba,

    6 ay dolmadan istifayı verip,direkt işi bırakabilirmiyim ? İş kanuna göre bildiğim kadarıyla 6 ay sonrası ihbar süresine giriyor.

    YanıtlaSil
  15. Çalıştığımız mağaza kış mevsimi için kapanırsa biz daha Kadroya geçmedigimiz için direk çıkışımızi yaparlar yoksa başka ihtiyaç olan mağazalara gönderebiliyorlar mi bizi bu konuda bir bilgin var mı hic

    YanıtlaSil
  16. Bimmi daha iyi migrosmu admin her türlü çalışma prensipleriyle, avantajlarıyla, kariyer bakımından

    YanıtlaSil
  17. 1 ekim geldi Migros bulunduğum bölgede ki tüm sezonluk persenollerin çıkışını verdi migros Kadroya kalıcaklar vardı sözde calisanlar bu mantıkla nasıl Kadroya girecek acaba çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
  18. merhaba. mağaza yöneticisi pozisyonunda işe başlamam durumunda 6 aylık staj dönemi sırasında normal maaş ödemesi yapılıyor mudur acaba?

    YanıtlaSil
  19. Migros yonetıcı sınavlarına nasıl basvurabilıriz ?

    YanıtlaSil
  20. Yoneticilik sınavlarının zamanları ne zaman acaba

    YanıtlaSil
  21. merhaba migros carrefour mağazaları başörtü problemi vardi..carrefour da artik böyle bir problem yokmuş migros başörtülü personel aliyormu acaba suan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşe alınabilirsiniz,lakin mağaza için de başörtüsü ile çalıştırılmayabilirsiniz.

      Sil
  22. Admin Selamlar Ben Daha Yeni migrosa gircem kasap olsrak kalfalik belgem ve 4 senelik iş tecrubem war lakin ben migrosa girdim an ne olcak ilk gun bikiyorsun zordur terazi numaralari falan migrosun tezgahi ayri benim dukkandaki farkli

    YanıtlaSil
  23. Kimseye migrosu tavsiye etmiyorum girin görün.

    YanıtlaSil
  24. Benim hiç tercubem yok manv bolumune forrum doldurdum manav bolumu zormu kaç saat çalişmak var maaşlar ne kadar acaba ikamet adrelerine yakın yerleremi veriyorlar kolay gelsin

    YanıtlaSil
  25. MİGROS GENEL müdürlüğüne iş başvurusu için 3-4 defa gittim.ama ne hikmetse olumsuz dendi neye göre olumsuz o bilinmez!! insan kaynaklarında stajyer diye birilerini çalıştırıyolar önce onlar değerlendiriyor sonra gidip anlatıyorlar insan kaynakları müdürüne...ben böyle tahmin ediyorum..daha önce carrefourda çalıştım market ortamını da iyi biliyorum..çok istiyordum MİGROSTA çalışmayı ama olumsuzmuş..sigaram bile yok bütün çoğu personeli sigara dumanı altında hangi mağazanın önünde görsem.ilanlarda sigara kullanmayan der ama sigara içen personel alırlar..bir daha önünden dahi geçmiycem..doğru dürüst insan kaynakları yok orda...neye göre eleman seçiyorlar belli değil!iş görüşmesine gidecek olan varsa insan kaynakları müdürüyle görüşmüyorsunuz onların yardımcıları mı yoksa stajyer mi bir türlü anlamadığım genç insanlarla konuşuyrosunuz..artık onların değerlendirmesine kalmış...bir daha da çağırsalar da asla gitmiycem.o kadar istediğim halde şartları da gayet iyiydi olumsuz dendi bana.sinir olmak işten değil..diğer a101 veya bim de çalışanların yorumlarına baktımda çoğu haklı.maalesef orda fena sömürüyorlar insanı.migros yada carrefourda hele büyük mağazadaysan ya kasadasın ya reyonda..sadece işini yaparsın..bu yüzden büyük market tercihim..bana da diyorlar yok bime gir a101 e gir ama biliyorum başıma gelecekleri az çok...gene eski işyerim carrefora başvurdum özellikle GURME olan mağazalarına.oraya gelen müşteri biraz daha kalitelidir diye tahmin ediyorum..bütün iş arayanlara başarılar...Şunu unutmayın KAPİTALİST dünyadayız..öyle masa başında oturup 3000 lira maaşlı işi herkes ister ama öyle işlerde sınırlı..3-4 yabancı dil dahi bilsen girmen çok çok zor!!!!!

    YanıtlaSil
  26. migrosu'un levent teki ik merkezine gidip iş başvurus yaptım.
    görüşme olumlu geçti ama neticede hiç bir haber çıkmadı..
    migros'u anadolu halding aldıktan sonra işe alımlar tamamen torpile dayalı olmuş aynı efes pilsen fanbrikasına girmek gibi
    yazık her gğnde işkur sitesinde onlarca ilanı var eleman arıyoruz diye.. işe almayacaksan görüşme sonunda uygun görülmediniz ve nedenini söyle insanlar ona göre hareket etsin yurt dışında işe alınmadığınızda gerekçeli neden söylenir.. türkiye kısa yol biz sizi arayacağız...

    YanıtlaSil
  27. Türkiyede büyük kurumsal firmalarda çıalşabilmek için yüksek mevki makam sahibi çok güçlü torpl yoksa işe giremezsiniz. anadolu holdingde işe alım bu şekilde.. türkiye de çalışma koşulları eşit ve liyakat sahibi insanlara imkkan vermeyen durum var.. adamın yoksa işsiz yada asgari ücret altından soyal haklardan mahrum çalışırsın.. 12 saat haftada 6 gün mesai ile 14 15 saati bulur.. hep derim türkiyede en iyi farbirakada çalışıcağına almanyda en kötü fabrikada çalış... en kötü 1500 eu maaş alırsın deneyim çalışma yılın arttıkçada maaşın katlanır.. almanyadan emekli tanıdık var 3000 eu maaş alıyor.. türkiyed eemekli 1100 tl alıyor en düşük evin kirası 1500 tl migros a girmek isteyen arkadaşlar torpliniz yoksa çok zor...

    YanıtlaSil
  28. yahu migrosta kasiyer yada reyon elemanı olarak çalışmak için torpil mi gerekiyor..hadi yönetici olarak tamam anlarım da torpil lazım ama reyon elemanı ve kasiyerliğe torpil gerekmez..ama neye göre seçiyorlar onu da anlamış hiç değilim..valla kendileri bilir..buldukları elemanlar hep çıkarda çalışmayı çok istedikleri halde olumsuz dediklerine kalırlar İnşallah!!!!!!! kariyer nette yenibirş comda bir sürü ilanları duruyor..hergün de yeni açılacak mağazaya eleman ilanı koyuyorlar ama sonuç SIFIR! NEYE GÖRE seçim yapılıyor merak ediyorum..migrosta çalışan varsa bi söyleyebilir mi..görüşmeye gittiğinde ne zaman sonra cevap geldi neyden dolayı seçildi..hani eksiğimiz neyse anlarız bir nebze!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla doğru söylüyosun kardeşim, ben 3 - 4 kez başvuru yaptım çağırmadılar en sonda tanıdıkla konuştum o işe soktu beni.
      bu devirde tanıdıgın yoksa hiç bişey yapamıyorsun.
      arkadaşım girmeye çalışıyor kaç kere başvurdu o da çağırmıyorlar

      Sil
  29. 15 Haziranda migrosa girdim,
    26 sında maaş yatmadı
    4 ünde yol parası aldım
    11 inde yattı para
    sonra maaş düzenli olarak yatmaya başladı
    benim şuan içimde param var yani ilk ay maaş almadım
    9 ekım de işten çıktım 2 hafta önce bildirdim dilekçemi yazdım
    11 inde maaşım yattı
    bugun 29 ekim ve hala içerde ki param yatmadı ne zaman yatcak bu para

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cevap verebilir misiniz

      Sil
    2. Kasım ayın da alırsınız maaşınızı.Merak etmeyin ve sabırla bekleyin.

      Sil
    3. hala yatmadı bir ayı geçti be işten çıkalı

      Sil
  30. birçok kişi migros torpille alıyor demiş. ben daha yeni mağaza yöneticisi olarak seçildim ve şu an staj dönemindeyim. kariyer netten ilana başvurdum ve 2 gün içerisinde geri dönüş yaptılar 3 tane mülakat geçirdikten sonra ankaraya eğitime gönderdiler. 1 hafta ankarada eğitim gördüm tabi bu süre zarfı içerisinde yol, yemek, otel masrafları her şeyi karşılıyorlar. şu an ilk staj mağazamdayım. bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum ve işe girdiğim için çok mutluyum. neyden dolayı seçildi konusuna da gelirsek bence 2. mülakattaki tartışma ve bireysel mülakat çok önemli. girecek olan veya başvuran bütün arkadaşlara başarılar. ben de daha yeniyim fakat sorusu olan varsa sorabilir bildiğim kadarıyla cevaplarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mülakatlarda ne gibi sorular soruldu tam olarak aydınlatabilirseniz sevinirim.

      Sil
    2. Birebir mulakatta aileni soruyorlar ne is yapiyor nerede yasiyorlar falan ne katarsin neden migros baska is dusunuyormusun takim calismasi ornekle hayattaki en buyuk basarin nedir. Bunlardi bireysel mulakattaki sorular

      Sil
    3. bana hiçte migrosa ne katarsın diye soru sorulmadı valla..sadece hangi semtleri tercih edersin dediler o kadar...3 kere gittim hiçbişeyde olmadı çok istediğim halde..kendileri bilir..

      Sil
    4. ne kadar maas aliyosun

      Sil
  31. kardeşim ben ataşehirdeki genel müdürlüğe gittim market bölümünden aşağıya iniyorsun b3 insan kaynakları denilen bölüme..ama orda insan kaynakları stajyeriylemi konuşuyorsun insan kaynakları müdürüyle mi konuşuyorsun belli değil...bu kadar mağaza var bir sürü eleman girip çıkıyor.. insan der bu adam buraya 3-4 kere geldi işe ihtiyacı var market ortamını da biliyor biz değerlendirelim alalım onu..ha beğenmezseniz çıkartırsınız lafım olmaz.. hala olumsuz dediler onun hıncındayım maalesef..öyle sinirlerim bozuldu ki. artık başvurmuyorum da.kendileri bilir banane..eski çalıştığım carrefoura başvurdum inşallah ordan gelirde hemen işe başlarım.. herkese başarılar iş arayışında...bide söylemeden edemiycem.. Türkiyede işsizlik yok ya işi ve şartları beğenmeme var yada insan kaynaklarında oturan beceriksiz kişiler var...buna inanıyorum..yoksa bu ülkede işsizlik yok...

    YanıtlaSil
  32. Capitol migrosta çalışmaya başlayacağım kasiyer olarak ilk deneyimim yorumlarinizi bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kardeşim hayırlı olsun ..sanırım ataşehirdeki müdürlüğe gittin görüşmeye ..kaç gün içinde cevap geldi sana birde aradıkları kriter neymiş.bi cevaplarsan memnun olurum..3 kere gittim ben olumsuz dediler..ki market ortamını bildiğim halde...neye göre olumsuz dediler hala anlamış değilim

      Sil
  33. Capitol magazasina kasiyer olarak görüşmeye çağırdılar ilk deneyim olucak mülakatta neler soruyorlar lütfen nasıl davranmalıyız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rahat olun.Yorumları okursanız fikir sahibi olabilirsiniz.Tavsiyem,güler yüzlü ve samimi cevaplar verin.Asla yalan söylemeyin.

      Sil
    2. arkadaşım mülakat dediğin şey sadece forum doldurtuyorlar sonrada forumu beraber gözden geçiriyorsunuz soruyor işte daha ne önce nerde çalıtın filan ..yani öyle heyecan yapacak bir durum yok..anlamadığım capitol migrosa mı yoksa genel müdürlüğe mi çağırdılar ataşehirdeki.orda sana söylüyorlar hangi semtlerde çalışmak istersin diye..bu arada insan kaynakları müdürüyle görüşmüyorsun sadece stajyermi yoksa asistanlarımı olduğunu anlamadığım genç insanlar var. bir tane erkek diğerleri hep bayan.sonra 10 gün içinde ararız diyorlar..inşallah olurda başlarsın kardeşim...öyle heyecan yapacak bir durum yok.5 dakika bile sürmüyor yani görüşme..

      Sil
  34. Hiç gitmeyin migrosa ben 1 yıl dayandım mecburen köle arıyorlar eleman değil.

    YanıtlaSil
  35. migrosada, en son 100 yakın kişi işten çıkarıldı..
    doco firması 8000 kişi çıkardı thy migros otomobil firmalırı şuan işçi çıkarıyor..
    torpilin yoksa kuruömsal firmaya giremezsin buraı almanya değil.. arkadışın biriş ben torpilsiz girdim diyor pek inandırıcı gelmedi 4 dil iki üniversite mezunu yüksek lisans felan yaptın, yurt dışında eğitim aldınsa belki okulların hatrına emeğinin çok altında bir bölüme almışlardır.. tanıdığın olmadan tofaş renault vestel efes pilsen arçelik fabrikalarına girmezsiniz.. türkiyede liyakat bilgi emek yalan sadece dayı geçerli dayı..

    YanıtlaSil
  36. anlamadığım olay hadi yöneticilik için torpil gerekiyor da kasiyerlik reyon elemanı için ne torpili lazım...ne yani tüm migroslarda çalışan reyon elemanı yada kasiyerler hep torpilli mi..o zaman ne diye çağırıyorlar genel müdürlüğe iş görüşmesine.yada ilanları neden duruyor kariyer sitelerinde!

    YanıtlaSil
  37. migrosa görüşmeye gidip sonradan işe alınan biri bi anlatsın işe alım sürecini ne kadar zamanda telefon edildi neye göre kriter seçimi yapılmı merak içerisindeyim..hayır bu kadr gittim almadılar beni..kriterleri neymiş acep???????????

    YanıtlaSil
  38. Eleman.net ten başvuru yaptım ilk gün görüştüm 10 gü sonra ararız dediler 3.gün ise alındım diye arandm ama şartları hakkında bilgim yok bugün eğitim gördüm 8.45 den 4.30 a kadar iyi geçti eğitimi tek sıkıntı sakal traşı

    YanıtlaSil
  39. 11 haziran dan beri migrostayim 3.kez sözleşme uzattilar kadroya geçebilir miyim

    YanıtlaSil
  40. Arkadaşlar Migros Kayseri Mağazalarından birinde çalışmak istiyorum. Ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz. Yaşım 37.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternet üzerinden başvuru yapabilir veya herhangi bir mağazasından yine başvuru yapabilirsiniz.

      Sil
  41. 7 aylık migros personeliyim hala kadroya geçirmediler, üstüne üstlük artık migros sadece sözleşmeli personel alacakmış yani yol hariç yan hakların hiçbirini vermiyor.

    YanıtlaSil
  42. merhaba arkadaşlar . kesinlikle çalışılacak bir yer değil çünkü insana saygıs yok migros un. dalga geçer gibi iş yapıyorlar.neyse anlatayımda dinleyin.
    migrosa geçen hafta pazartesi başvurdum,neyse görüşmeye çağrıldım
    (perşembe günü) İK dan türkan hanımla görüşüyordum , daha bir iki soru sorduki, formun aşağısında eski işyerimden ayrıldığım tarihleri
    gördü:355 gün çalışma günüm vardı, bana neden çıktığımı filan sordu
    anlattım inanmadı. eski işyerimdeki neredeyse tüm arkadaşlarımı
    referans gösterdim, gene inanmadı, neyse benden sigortalı işten çıkış belgesi istedi (SGK dan) bugun veya yarın getir dedi diğer işlemlerine devam edelim dedi. neyse sgk ya gittim belgeyi almak için
    zaten 3 saat sıra bekleyince akşam oldu ertesi gün götürürüm dedim.
    ertesi gün gittim yanlış belgeyi getirmişim hareket dökümünü getirmişim (bu arada türkan hanım yokmuş zaten görev yerinde)ordan
    bir hanfendi(İK dan) yanlış belgeyi getirmişşin de sigortalı işten çıkış belgeni getirmelisin dedi onu getir işlemlerine devam edelim dedi. neyse metroya bindim sıhhıyede indim belgeyi aldım koşa koşa
    tekrar metroya bin akköprüye git sen . İK ya vardım hanfendi buyrun getirdim belgeyi dedim neyse aldı belge bi arkadaşının yanına gitti geldi -ya işte türkan hanım olmadığı için işlemlerinize devam edemiyoruz falan fişman. biz sizi pazartesi arayacağız dediler . bu gün aradılar tam 3 kere açmadım çünkü açsaydım baya bi söverdim biliyorum.
    benim sormak istediğim soru şunlardır:
    madem türkan hanım yok beni ne diye uğraştırıyonuz dalgamı geçiyosunuz.
    pazartesi arayacağız diyip neden perşembe arıyosunuz.
    altı üstü manav personeli alacaksınız PÖH değil
    çapraz sorguya çekildim yemin ediyorum bu nedir ya uğraştığımda yanında cabası.
    polis özel harekete başvursaydım daha az uğraşırdım yemin ediyorum.
    evet bugün aramışlar ama diyeceksiniz niye açıyımki onların insana
    saygısı yok insana saygısı olmayan bir yerde çalışılırmı hiç?
    harcadığım yol paraları ve zamanımı tazmin etselerdi iyi olurdu ama:)
    sonuçta herkes onlar gibi espresso içip sıcacık plazalarda oturarak(pardaon çalışarak diyecektim) para kazanmıyor.
    not: daha önce beğendikteym. beğendik nasılmı diye sorarasanız beğendiğinde İK sı çok güzel gerisi ise berbat. ne paranı zamanında verirler ne mesai var, müdürlerinin egolarından başka birşeyleri yok
    hepsi cahil, çalışanları desen İK nın yumuşak yüzlülüğünden kaynaklanıyor derim yada eleman bulamadıklarından:) amaann neyse ya canım sıkıldı işşizim zaten.

    YanıtlaSil
  43. arkadaşlar bu sene mezuna kaldım ygsye calısıyorum.belirli günler calısmak ıstıyorum migros mantıklı geldi. giyim ve anketörlükten vazgeçtim.pazartesi salı carsamba persembe günleri fulll calısıp dıger 3 gün boş durmam lazım.kasiyerlik degilde depo reyon duzeni işleri yapabilirim.iş basvurusu için direk magazaya gitsem olurmu.kabul etme olasılıkları nedir.migros olmazsa baska önerileriniz varsa cevaplarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  44. Açik öğretim lise devam etmekteyim lise menzunu olmak zorunlumu

    YanıtlaSil
  45. Açık lisede okuyanı alıyor mu

    YanıtlaSil
  46. neye göre eleman seçildiği hiç belli değil..bir daha da asla MİGROSA başvuru yapmıycam..olumsuz dediler ama sebep ne belli değil..3 kere gitmişim olumsuzmuş..ulan 3 kere tabii giderim acil işe ihtiyacım var bir an önce çalışmaya başlamak arzum...bir daha da başvuru yapmıycam..eski çalıştığım carrefoura başvurdum.inşallah o olumsuz dedikleri elemanlara muhtaç kalır migros ik kaynakları...yazılanlara bakılırsa giren çıkıyor ya 1 haftada ya 1 ay yada 1 yıl...zaten KOÇ şirketinde olaydı bunları yaşamazdım belki satıldı migrosta bozuldu hepten!!

    YanıtlaSil
  47. Sezonluk persenol alımları ne zaman oluyor genellikle geçen sezon haziranda işe başlamıştım ama Bu sezon erken başvurmak bistiyorum

    YanıtlaSil
  48. 7 aylık migros personeliyim hala kadroya alınmadım sürekli bir bahaneleri var .BU FİRMADAN UZAK DURUN.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kadroya alınıp alınmadığını nerden anlayabiliyorsun ?

      Sil
  49. Bn 2011 yılında migrosta 1 ay çalışdm lise zamsnında şimdi tekrar alırlar mı

    YanıtlaSil
  50. ARKADAŞLAR ŞUBEDEN ŞUBEYE DEĞİŞİR İYİ KÖTÜ OLMASI SİZ İNSANLARLA İYİ ANLAŞIP TEMBELLİK YAPMAZSANIZ HER ŞEY İYİ GİDER.

    YanıtlaSil
  51. migrosdan önce NASA ya basvurun daha az yorulursunuz.
    adamı uğrastırıyorlarda uğrastırıyorlar almıyacaksanız almıyorum diyin kardeşim milletin niye zamanını çalıyorsunuzki. sanki türk hava yollarına pilot alacaklar altı ustü sarküterist lan, sanki 15000 tl maasşla CEO olacam verdikleri ücret asgari ücret. ettikleri laf 30000 dolarlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen kardeşim...beceriksiz insan kaynakları var

      Sil
  52. üniversite okuyorum ve okurken çalışmak istiyorum haftada üç gün okulum var diğer günler çalışabilirim migros bu şekilde part time kabul ediyor mu daha öncede üstelik market deneyimi var

    YanıtlaSil
  53. Ankara migrosa insan kaynaklari uzman yardımcısı iş ilanına başvurdum . Pozisyon hakkinda bilgi verebilecek olan var mı maaş , yan hakları çalışma ortamı vs

    YanıtlaSil
  54. kesinlikle çalışılacak bir kurum değil. uzak durun hatta gerekirse önünden bile geçmeyin. benim ömrümden 2 sene gitti benden söylemesi.

    YanıtlaSil
  55. 1.5 yildir migrosta kasiyer olarak calisiyorum. Yenibiris.comdan basvurmustum ve hemen aradilar beni gorusme icin hatta sehir disina ailemin yanina gidecegim icin 15 gun kadar bekletmistim onlari gorusme yapildiktan hemen sonra 1 hafta egitim gordum ve staja basladim. Sorunum su lise mezunu degilim ise alinirken de bunu soylemistim ve suanda egitim belgem eksik oldugu icin egitim departmani belge istiyo. Acik ogretim ogrenci belgemi verirsem ne olur ogrenmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  56. Akli olan mugrostan uzak dursun önce 6 aylık sezonluk alıyor oda nasıl oluyorsa sezonluk mağaza olmamasına rağmen altı ayı çalıyorlar snr girdi çıktı yapıyor maaş tirt asgari üçte bile değil yol içinde boyle kurumsal lık olmaz ama anadolu etap satıldıktan snr yoksa daha önceleri iyimisti

    YanıtlaSil
  57. İyi akşamlar migrosa yarın kasiyer başvurusu yapıcam başörtülü çalışmak yasakmı öğrenebilirmiyim....

    YanıtlaSil
  58. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  59. saygıdeğer arkadaşlar yaklaşık olarak 1 ay önce kariyer nette yayınlanan eskişehir ankara yönetici adaylığından aranan varmı aranızda varsa genel merkezi arayıp isyankar style takılacam bari bi arayın hal hatır sorun diye :) saygılar

    YanıtlaSil
  60. Migrosta sözleşmeli
    Personelim ve bonom yatmıyor ağustodtan beri burdayım ben bono alamıyorum neden olabilir?

    YanıtlaSil
  61. Sözleşmeli personelim ağustostan beri ancak bana bono vermiyorlar neden bilen var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim arkadaşımda sizin durumunuzda idi ve insan kaynaklarının verdiği cevap 6 ay stajyer modunda olduğunuzdan dolayı bono hakkınızı alamazsınız örneğin part time iseniz full time olamazsınız kısaca ilk 6 ay anne sütü şart :)

      Sil
  62. Merhaba, ben Gıda Mühendisiyim ve 5 aylık iş tecrübem var fakat kariyerime yöneticilik alanında devam etmek istiyorum. Bunun için Migros magazasına cv bırakıp magaza müdürü ile bir görüşme yapacagım. Sizce nasıl bir sektör ve işe alınma sürecim mümkün olabilir mi?

    YanıtlaSil
  63. merak etıgım bı soru var başvurdugumuz zaman işe alırlarmı yoksa bız sızı arayacaz dıyıp aramazlarmı saç uzunluğuna birşey dıorlarmı

    YanıtlaSil
  64. Merhabalar ben migros unlu mamullerinde firma yekilisi olarak çalıştım bir yıl kadar simdi bir başka muadil i bir merkette yine unlu mamuller de sef olarak çalışıyorum lise mezunu değilim açıktan lise okuyorum 35 yasindayim simdilerde migrosa girmeyi düsunuyorum sarkuteri veya kasap ne yapmalıyım şansım ne dir maaş konusunda bi fikriniz varmi ayrıca buradaki calışmış olduğum migros subesini istiyorum israrla lutfen yardımmm

    YanıtlaSil
  65. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  66. Allah nasip ederse salı günü 6 senenin ardından tekrar migrosta işe başlayacağım. ilk 6 ay sözleşmeli çalışacağım, umarım iyi bi tercih olur. perakende sektörünü şartları gereği beğenmeyen arkadaşlar. 5 sene turizm sektöründe oteller de çalıştım. günde 12 saat, izinsiz ve yazın asgari ücret kışın 1000 tl maaşla çalıştım. bence meslek odaklı bi işiniz yoksa bulabileceğiniz en iyi iş marketler olur.

    YanıtlaSil
  67. Allah nasip ederse salı günü 6 yıl aranın ardından migrosta çalışmaya başlayacağım tekrar. sektörü ve özellikle migrosu kötüleyen arkadaşlar; 5 sene turizm sektöründe otellerde çalıştım. 12 saat izinsiz olarak, yazın asgari ücrete kışın otel açık kalırsa 1000 tl maaşa talim ediyorsunuz. ha niye çalıştın derseniz gececiydim rahattım. ama meslek odaklı bi işiniz yoksa çalışılabilecek en iyi kurum bence migros..

    YanıtlaSil
  68. migros kurumsal bir şirket ama işçilerine karşı davranışları farklı maalesef. Bazı şubelerinde çalışan personel 4857 sayılı iş kanununa aykırı şekilde aç-kapa yani 07-22 saatleri arası 15 saat çalıştırmaktadır. Bunun yanısıra git gel yol süresi koyarsanız 17 saat iş için vakit harcıyorsunuz evin yolunu unutuyorsunuz neredeyse. İş kanununa göre en fazla mesaili olarak 12 saat çalıştırılabilir.Gel gorunki insanlar işsizlikten dolayı sesini bile çıkaramamaktadır.

    YanıtlaSil
  69. Arkadaşlar yukarıda yanlıs bir alana yorum yazdim migrosu seviyorum ♡♡♡

    YanıtlaSil
  70. Arkadaslar Merhaba 2017 itibariyle migrosun kasiyer maaşları genel olarak şartları nelerdir bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim

    YanıtlaSil
  71. Arkadaslar ben 7 yillik migros calisaniyim sezonluk arak basladim her departmana girdim ve yonetici oldum. Peki 7 yil burda olduguma degdi mi tabi ki hayir. Bize sirketin bakis acisi inanin insanlim disi. Memnun olan kisilerin kim oldugunu nasil calistigini da biliyorum. Gecemiz gunduzumuz yok sosyallim bayram seyran yok karsiligi da yok. Neden boyle bir yerde calisiyorum peki. Tabi ki tazminatimi onlara birakmamak icin. Yakinda evlenip parami alacagim. Hakkimi da helal etmeden gidecegim. Iki universite bitirdim sertifikalarim dolu yabanci dilim var ve bana haftanin iki gunu 8 17 calismak bile uygun gorulmuyor. Egitim seviyesi sifir. Lise mezunu ve isi bilmeyen insanlar bana mudurluk yapiyor. Ben neden okudum da geldim ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maasiniz nedir ve kac saat calisiyorsunuz

      Sil
  72. yönetici adayi olarak baslayanlar ne kadar maas aliyor

    YanıtlaSil
  73. yönetici adayı maaşı nedir ve kaç saat çalışır

    YanıtlaSil
  74. Merhabalar, sevgili admin 2017 personel ve müdür maaşlarıni paylaşırsaniz sevinirim merak eden çok kişi var.tesekür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      2017 maaşları bu ayın sonuna doğru belli olur.İnşallah ay sonu paylaşırız.

      Sil
  75. Iyi günler ben kipada kasab olarak calisiriyom 8 9 aydır şimdi kipalari migros aldı biz nolucaz işten cikarilicaz mi yoksa devammi edicez

    YanıtlaSil
  76. Merhabalar ben kipada 8 9 aydır kasaplik yapıyorum ama ortacı elemanların aldgi parayı alıyorum kasab olarak gozukmedigim için migrosta kipayi aldı şimdi bizi istenmi cikaracaklar yoksa devammi edilen

    YanıtlaSil
  77. Merhaba migros da kaplı eleman calstırılcak mı

    YanıtlaSil
  78. Sevgili admin sana zahmet 2017 güncel maaşlarini yayınlarmisiniz?

    YanıtlaSil
  79. 10 gün önce görüşmeye gittim. İlk önce 6 ay sözleşmeli olarak alıyorlarmış. Duruma göre beğenirlerse kadroya alıyorlar, diğer türlü 6 ay sonra isterlerse işten çıkarabiliyorlar. Tabi bu süre içinde kadroya geçene kadar mağaza primi, gıda çeki ve yol parası gibi yan hakların hiçbirisini vermiyorlar.. Neden böyle bir yola başvurduklarını sorduğumda asgari ücretteki artıştan sonra toplu olarak işçi çıkarmayı düşündüklerini, sonra da karar değiştirip böyle bir yola başvurduklarını söylediler.. Benim kafama pek yatmadı. Hakları çok daha iyi yerler var.

    YanıtlaSil
  80. Merabalar ben kipa da kasap reyonunda çalişıyorum bir yıllık migros kasabının aylık maaşı ne kadar ?

    YanıtlaSil
  81. merhaba arkadaşlar ben üniversite mezunuyum migrosa iş başvurusunda bulundum.form doldurdum bir gün sonra ik ile görüşmem oldu görüşmeden 10 gün sonra görüşmeniz olumlu geçtigini ve kadro ihtiyaçları doğrultusunda iletişime geçeceklerini söylediler aranızda tecrubelı olanlar varsa tahmını ne zaman a nasıl dönüş yaparlar ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. internetten mi başvurdun yoksa migrosa gidip mi başvurdun?

      Sil
  82. merhaba arkadaşlar migrosa iş basvurusunda bulundum form doldurdum ertesi gün aradılar bi kaç gün sonra sonra da iş görüşmesine gittim kişilik envanteri doldurdum ve görüşme yaptık.görüşmemin olumlu sonucladığına ve ıhtıyaç olduğunda çağrılmak için e postalarımı ve telefonumdakı mesajları takıp etmem gerektiğine dair mesaj aldım sizce işe alınmam bundan sonrakı süreç de nasıl ilerler ne kadar beklerim vs aranızda tecrubelı olup yardımcı olmak isteyen olursa çok sevinirim teşekkürler

    YanıtlaSil
  83. Slm arkadaşlar antalya alanya migros sezonluk eleman alimi ne zaman olacak bide sezonluk personelin maaşı ne kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genellikle sezonluk alımlar Nisan aylarında başlıyor

      Sil
  84. mrb arkadaşlar ben migrosa yeni girdim bana bilgi verirmisiniz şartları hakıında???????*

    YanıtlaSil
  85. yarın ataşehire görüşmeye gideceğim bakalım nelerle karsılasacağım.

    YanıtlaSil
  86. Bugun gorusmeye gittim ilk basta form doldurdum sonrasinda muhtemelen ik da staj yapan bir kiz odaya aldi biraz genel sohbetten sonra hangi bolumde calismak isteyecegimi sordu bende sartlari ogrenmek istedigimi belirttim. Iskur is basi egitim projesiile ise alimlarin oldugunu ilk 3 iskurda staj yapiyor gibi calisacagimizi bu surecte iskurun 1300 tl net maas odemesi + 100 lirada migrosun odeme yapacagini bunun yaninda yol+yemek+sigorta olmayacagini sadece iskurun gss yatiracagini belirtti. 3 aydan sonra 3 ayliksozlesme imzalayacagimizi yol parasi olmadigini soyledi. 2. 3 aylik donemde sigortaniz odeniyor. 6 aylik donemin sonunda performanslarindan memnun kaldiklari kisileri kadroya aliyorlarmis. Yani 6 ay boyunca 1400 lira kutu maada calisacaksaniz kadroya girincr maas ne olur bilemem.isin ilginc tarafi gorusmeden cikarken 25 tl lik hediye ceki verdiler.

    YanıtlaSil
  87. Migros size iyi gelecek yarın iş başı bir kaç adım atarım 7 ayda bakarım olmadı biter 1500+155+90+230+110 topla hemen hemen elinize bu geçer 50 eksik 50 fazla bayramlar hariç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 6 ayfan sonra belki bu dedikleriniz olabilir ama ilk 6 ay 1400 tl kuru maasa calismak bana pek iyi bir teklif gibi gelmedi.

      Sil
  88. 10 gün önce migros ciktim.2 yıldır calisiyordum.tekrar girmek migros girmek için ne kadar beklemeliyim.tekrar. Çalışabilir diye yazildi cikisima bilen varmı

    YanıtlaSil
  89. Dedikleriniz aynısını ataşehir de bende duydum ama benim başvuru yaptığım marketin müdürü böyle bişeyin olmadığını maaşın en az 1600 civarı olduğunu ve yol+yemek+sigortanın yapıldığını söyledi eğer ataşehirin söylediği gibi olsa çalıştıracak adam bulamayız dedi bakalım pazartesi florya da kurs var başladığım da göreceğim kim doğru söylüyor

    YanıtlaSil
  90. selamlar. ben turizimde alakart aşçisiyim kasapligim var . başvuruda bulundum maaşim kadroya alinirsam ne kadar olur bütün gelirler bu 3 ayda bir verilen pirim falan varmiş . degermi aşçiligi birakip migrosta kasap olmaya

    YanıtlaSil
  91. Insan kaynaklari gieusmeye cagirdiii girustum bi degerlendirmemiz olacak dedilerr size donecegiz 4.5 gune kadar sizce donerlermi

    YanıtlaSil
  92. Son bir sorum olacak ben açık ögretim lisedeyim henuz mezun degilim fakat daha once 2 mm bi migros subesinde işletici firma yetkilisi olarak calistim o magaza mudurlerim bana referan s oldular bi ekisi olurmuu lisenin bitmis olmamasi bi sorunn oluşturur mu 😔

    YanıtlaSil
  93. Ilginiz için cok teşekkur ederim iştee bu migross farkı

    YanıtlaSil
  94. Arkadaşlar ben migrosta isletici firma olarak calistim ve cokk zor gelmisti sonra yerel bir markete gectim aradaki daglar kadar kalite farkini gordum veee asla bikmayin asla kizmayin ne yapiyorlarsa bizim icin yapiyorlar aslinda sonuna kadar migrossss diyorummm:♡♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi referans olmaları önemli.Lisa sorun olmaz.Muhtemelen işe alınırsınız.

      Sil
  95. 2017 güncel maaş bilgileri yayınlayacak mısınız

    YanıtlaSil
  96. admin ben 2 gün önce migros ta form doldurdum ama hala geri dönüş yapmadılar .. bu normal mi acaba ? olumsuz olduğunu düşünmeye başladım

    YanıtlaSil
  97. Kursa baslayan arkafastan ses seda yok mu ? bana teklifle geldiler ben bu sartlari reddettim.

    YanıtlaSil
  98. @Perakende Kulis:çok teşekkür ediyoruum iyiki varsınız bu bile bana moral olduu çokkk istiyorum girmeyyi eğer alınırsam bilgi veririm 👏

    YanıtlaSil
  99. Merhabalar Migros depoda işe başlsyacağım kısmetse şu an belge hazırlıyorum..çalışma şartları nelerdir bilgisi olan yazarsa sevinirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turgut bey depo hakkın da hiç bilgimiz yok.Lakin merak eden çok okurumuz var.Başladıktan sonra bizimle şartları paylaşırsanız seviniriz.

      Sil
  100. Kısmetse pazartesi günü evrakları vereceğim ne zaman iş başı yapacağım konusunda bilgim yok.Başladıktan sonra tekrar yazacağım.Herkese hayırlı işler

    YanıtlaSil
  101. Merhaba ben de sizin gibi migrosa basvuru yaptim 3 gun sonra gorusmeye cagirdilar. Gorusmeden 2 gun sonra olumlu olduğunu soylediler ve belgeleri istediler onlari da götürdüm aradan 1.5 hafta gecti bugun yine gittim bana bisey imzalattilar ise giris formu gibi birsey. Sartlarini ise su sekilde soylediler: ilk 3 ay iskur oldugu için sadece gss yatacakms 1404 tl maas ve iskurun verdigi 100 tl olacakmis 3 aydan sonra kadroya gececekmisim ama maas hep asgari ucret kalacak dediler bana ve sosyal haklardan yararlanacakmisim 185 tl yol ve alisveris çeki olacakmis ne yani hep asgari ucret mi verecekler ????

    YanıtlaSil
  102. Bende basvuru yaptm bugün

    YanıtlaSil
  103. Arkadaslar yeni girecek olanlar bir arada olalim konusalim taklaya gelmiyelim ilk 3 ay sadece gss yatacakmis ve surekli asgari ucret vereceklermis????

    YanıtlaSil
  104. admin tam 1 hafta önce migrosa form bıraktım ama hala geri dönmediler .. umudumu kestim sayılır .. sence hala ararlarmı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman zaman geç dönüş yapabiliyorlar.Lakin genel de 2 haftayı geçmiyor bu süre.

      Sil
  105. Yarın 11 de ataşehir de iş görüşmem var yazılanları okuduktan sonra ik ya yarım cok pis atarlancam :)

    YanıtlaSil
  106. Yeni asgari ücret tutarına göre maaş ücretlerinde düzenleme yapıldı mı Bilginiz var mı

    YanıtlaSil
  107. Konuya güncel maaş ve şartlar eklenmiştir.Yazının en altın da yer alan,bağlantıya tıklarsanız,gereken bilgileri görebilirsiniz.

    YanıtlaSil
Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda