9.08.2017

Uyum Market Çalışma Şartları/Maaşları 2017



İstanbul merkezli bir firma olan Uyum Market,Makro Market grubunun bünyesinde barındırılmaktadır.

UYUM MARKET ÇALIŞMA ŞARTLARI

Uyum Market de günlük çalışma süresi 8.5 saat olarak belirlenmiştir.Bu saatlere çay ve yemek molalarınız dahildir.Hafta da 1 gün haftalık izin ve yılınızı doldurmanız durumun da 14+2 gün şeklin de yıllık izin kullanmaya hak kazanırsınız.

Firma da personel her hafta sabahçı-akşamcı olarak değişen vardiyalar ile çalışmaktadır.Vardiya düzeni birim şefleri tarafından sağlanmaktadır.
Uyum Market de zaman zaman,fazla çalışmanız söz konusu olabilir.Bu fazla çalışmalar denkleştirme yapılarak personele verilir.Resmi ve dini bayramlar da çalışmanız dışın da mesai ödemesi almanız söz konusu değildir.

UYUM MARKET MAAŞLARI

Firma da,Temizlikçi-Reyon Personeli-Kasiyer vb. pozisyonlar da çalışan personel Asgari ücret ile istihdam edilmektedir.Kasiyer olarak çalışanlar Maaşlarına ek olarak kasa tazminatı almaktadır.Bu tazminat asgari ücretin %5'i kadar olabilmektedir.Firma da ayrıca satış bazlı Prim sistemi uygulanmaktadır.

Kasap-Manav ve Şarküteri olarak çalışanların maaşı,çalışmış olduğu yıla ve tecrübelerine göre değişmektedir.Tezgahtar olarak çalışanların maaşı Asgari ücretten %50 daha fazla olabilmektedir.

Not: Yöneticilerin maaşları farklıdır.

2 yorum :

  1. Uyum market ve migros ta başörtülü eleman alınıyormu acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu anda Migros,her mağazasında olmasa da bir çok mağazasında,tesettürlü bayanlar çalıştırıyor.

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda