20.11.2017

Ucz Market Çalışma Şartları/Maaşları



Ucz Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi faaliyetlerine 10 mağaza ile Mayıs 2012’ de başlamıştır. Mağazalarda temel gıda ve tüketim ürünleri uygun fiyatlarla tüketicinin hizmetine sunulmaktadır. Ucz, sektöründe uzun yıllardan bu yana çalışmış profesyonel kadrosu, satış ve pazarlamada farklı ve doğru üslubu ile tüketicisine en yakın noktada mağazalarını açmaktadır.

En yüksek derecede müşteri ve tedarikçi memnuniyetini hedefleyen Ucz, güleryüzlü ve dürüst çalışanları, markalı ve kaliteli ürünlerden oluşan portföyüyle sizlere en yakın noktada, en uygun fiyatlarla hizmet vermekte, perakende sektöründe geliştirdiği farklı iş modelini başarıyla ortaya koymaktadır.
UCZ MARKET ÇALIŞMA ŞARTLARI

Ucz Market'de günlük çalışma saati yasaların belirlediği şekilde 7,5 saattir.Çay ve yemek molanız bu saatlere dahil değildir.Molalarınız ile beraber mağazalarda geçireceğiniz,toplam süre 8,5 saati bulur.Haftada bir gün izin ve yılınızı doldurmanız durumunda,14+2 gün şeklinde yıllık izin kullanma hakkınız bulunmaktadır.

Personel her hafta değişen vardiyalar ile çalışır.Vardiyalar sabahçı ve akşamcı şeklinde olur.Vardiya düzenini ve haftalık izin düzeninden birim şefiniz sorumludur.

UCZ MARKET PERSONEL MAAŞLARI

Ucz markette her çalışan Asgari ücret almaktadır.Sadece mağaza sorumlusu ve sorumlu yardımcısı dışında,tüm çalışanların maaşı eşittir.

Tabi sadece maaş ile sınırlı değil ödemeler.Firma personel yemeğini  karşılıyor ve Prim sistemi ile satışa göre ödül veriyor.Her ay mağazalara hedef cirolar verilir bu hedef ciroların aşılması durumunda,her personel maaşına ek olarak prim almaya hak kazanır.

Kısaca özetlemek gerekirse Maaş + Yemek + Prim şeklinde bir tablo çıkmaktadır karşımıza.Mağaza yöneticilerinin çalışma saati ve maaşları personelden farklıdır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda