30.01.2015

Gümüş Market Çalışma Şartları



Gümüş market merkezi ve bütün satış mağazaları Mersin ilimiz de bulunan,yeril bir perakende zinciridir.Yaklaşık 30 mağazası ile sektör de varlığını sürdürmeye ettirmeye çalışan firmanın ucuzluk konusun da hayli iddialı söylemleri bulunmaktadır.

Çalışma şartlarına gelecek olursak,diğer yerel marketler gibi bu firmanın da günlük mesai saati 8 saatin üzerindedir.İşletme de personel için belirlenen günlük çalışma süresi 10 saattir.Firma da mesai adı altın da bir uygulama olmadığı için ney yazık ki,fazla çalışmanız söz konusu olduğun da herhangi bir ücret beklememeniz gerekmektedir.

Diğer bir çok firma da olduğu gibi bu firmada da,hafta bir gün izniniz ve yılınızı doldurmanız durumun da yıllık izin hakkına sahip olursunuz.Firma kendi için de prim sistemi uygulamaktadır.Hem mağazaya hem de tezgah gruplarına hedefler verilmektedir.Ve bu hedeflerin aşılması durumun da belirlenen prim miktarları personele dağıtılmaktadır.

Ücret konusuna gelecek olursak,orta reyon ve kasiyer vb. şekil de çalışanlar asgari ücretin bir miktar üstün de maaş almaktadır.Kasap,manav ve şarküteri olarak istihdam edilen personelin maaşı firma da çalıştığı yıl ve tecrübeye göre değişebiliyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda