28.03.2015

Beğendik Kipa'yı Satın Aldı



Yakın geçmişte Alman Real'i satın alması ile perakende sektörün de,pazar payını arttıran Kayserili Beğendik aldığımız duyuma göre,Kipa ile yakından ilgileniyor.Kipa'nın 2014 yılındaki mali tablosunu incelediğimiz de,bu sonucun pekte sürpriz olmadığını anlayabiliriz.

Hürriyet Gazetesi’nin Hacı Beğendik’le gerçekleştirdiği röportajda ortaya çıkan Kipa'nın Ankara, Nevşehir ağırlıklı olmak üzere İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan 10 mağazasını Beğendik'e devredilmesi haberine Tesco Kipa’dan doğrulama geldi. Konuyla ilgili Tesco Kipa, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir açıklama gönderdi. Açıklama görüşmelerin yapıldığını doğruladı.

20 yorum :

  1. Allah analı babalı büyütsün

    YanıtlaSil
  2. Vallahi helal olsun beğendiğe adamlar yabancı sermayaleri teker teker almaya başladı.

    YanıtlaSil
  3. bu haberi okuyan borsacı dostlar var ise,izlenecek yol haritası nedir acaba?

    YanıtlaSil
  4. Haberi okuyali 1 ay oldu hala satın alacak.

    YanıtlaSil
  5. Kipa'nın mağazalarının metrekaresini,personel ve ürün çeşitliliğini baz alırsak bu,satınalma işlemlerinin hemen bir anda olmasını beklemek hata olur.Zira Beğendik grubu Real'i satınaldığı sürece benzer,yavaş ve itidallı bir şekil de bu işlemi sonlandıracaktır.

    Haber hiç bir resmi gazete de yayımlanmadığı için,doğal olarak siz de asılsız olduğu yönün de intibalar oluşabiliyor.Lakin bu haberi okuyan kişilere,özellikle borsayı takip edenlere şunu rahatlık ile söyleyebilirim ki,Kipa Satıldı.İlerleyen zaman da,herhangi bir gelişme olursa sitemiz de paylaşabiliriz.Şu an için elimiz de başka bir duyum veya gelişme olduğuna dair bir bilgi yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki siz bu duyumu nereden aldınız.Kaynak sağlammı ? Beğendikde çalışan bir personeldenmi yoksa çok üstte olan birindenmi

      Sil
    2. Kaynak hakkın da size sadece şu bilgiyi verebilirim "bilgi Firma da çalışan bir yöneticiden"...Zira herhangi bir personelden gelen bir duyumu haber yapmak etik olmayacağı,ve ciddiyetten uzak olacağı için böyle bir davranış içinde bulunmaya tevessül etmemiz doğru olmaz.

      Sil
  6. Yok öyle birşey inanmayın bu haberlere.

    YanıtlaSil
  7. Muhsin Kalender19 Nisan 2015 21:48

    Uzun yillardir kipa da calisiyorum, su aralar personel arasin da ciddi bir endise var. Magaza da is yok,ciro da dusme var. Satilip satilmadigi yonun de bir sey diyemem ama durumun iyiye gitmedigi kesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi Kipa da çalışıyorsunuz?

      Sil
    2. Muhsin Kalender24 Nisan 2015 09:00

      Armada. gelip bakabilirsiniz koskocaman magaza resmen sinek avliyor. personel desen dunya umrun da degil. magaza Allah'a emanet gidiyor.

      Sil
  8. Satildigi kesinde kime satildigini Allah bilir.

    YanıtlaSil
  9. Yıllardır kıpadayım suaralar evet işler yok denecek kadar düştü,sebrbi belli personele hiçbir şekilde avıklama yapmadıkları için personelde işi önemsemiyor artık,zaten sevkiyatlardanda anlasılacagı uzere urun gelmıyor tum magazalar da urunler sadece önyuz,neyse ya ihbar ve kıdemi alır işime bakarm.ha buarada hacı osman begendıl ınkar etsede begendık aldıda kıpayı nezamsn acıklar bılınmez.
    hakkımızda hayırlısı kapanmadı yonunde

    YanıtlaSil
  10. Kimse kusura bakmasında kipanın şartları diğer marketlere göre çok iyi.Kapanınca nolacak alacan hazır para oda hemen bitecek gidip başka markette çalışacan.Diğer marketler çokmu iyi sanki çoğunda servis vb yok.Sendika yok.Kipanın kıymetini bilmiyen müşterilerde çalışanlarda anlıyacak.

    YanıtlaSil
  11. Ramazan bayramından önce Kipa da,Beğendik de durumu bildiren açıklamalar yapar diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  12. noldu admin haber tirt cikti artik yorumda yazmiyon

    YanıtlaSil
  13. Takipte kalın,ilerleyen günler de bu konu hakkın da yeni bir makale yayımlayacağız.

    YanıtlaSil
  14. Bugün açıklama yapıldı 11 mağaza konusunda ama net bi bilgi yok sadece gorusmelerin devam ettiği söylendi .

    YanıtlaSil
  15. Ankara ve nevsehir magazalari kesin olarak satildi bence...

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda