9.03.2015

Adese 2015 Hedeflerini Paylaştı


İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, 2014 yılı faaliyetlerini değerlendirerek 2015 hedeflerini şirket yöneticileriyle paylaştı. Toplantıda, 2014 yılının en başarılı yöneticileri de düzenlenen törenle ödüllendirildi. Adese’nin her yıl düzenlediği değerlendirme toplantısı Konya Dedeman Otel’de düzenlendi.

Türkiye ekonomisinde yaşanan gelişmelerin değerlendirilmesiyle başlayan toplantı, perakende sektöründeki değişimin, Adese’nin 2014 yılı çalışmalarının ve 2015 hedeflerinin paylaşılmasıyla devam etti. Değerlendirme toplantısı; İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Adese Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Atila, Adese Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Akay, İttifak Holding İcra Kurulu Üyeleri, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, Genel Müdür Yardımcıları, Mağaza Yöneticileri, Birim Müdürleri, Müdür Yardımcıları ve Uzmanların katılımıyla düzenlendi.

 Adese’nin hizmet prensiplerini ve farklılaşma alanlarını şirket yöneticileriyle paylaşan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Adese Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Atila; “Adese, 2015 yılında farklılaşma alanlarına daha fazla önem verecek. Bu noktada müşterilerimizin hem aklına hem de kalbine dokunacak yeni stratejiler geliştirerek büyümemize devam edeceğiz.” dedi. 

Perakende sektörünün 2014 yılında önem vermeye başladığı verimlilik çalışmalarına Adese’nin 2012 yılından bu yana başarıyla devam ettiğini ifade eden Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben: “Verimlilik ve sürdürülebilirliği strateji olarak benimsediğimiz 2012 yılından bugüne kadar hep elde ettiğimiz sonuçların üzerine koyarak ilerledik. Sektörün en önemli başarı kriterlerinden biri olan ve sektörde birebir olarak adlandırılan aynı mağazalar istatistiğinde 2014’te son iki yılın üzerinde bir performans gerçekleştirdik. Verimlilik odaklı operasyonlarımızı 2014’te de kararlılıkla sürdürerek enerji giderlerimizde yüzde 35’e varan oranda tasarruf sağladık. Tasarruftan elde ettiğimiz bu geliri Adese’nin büyümesinde ve operasyonel süreçlerinin iyileştirilmesinde kullanıyoruz. Organik büyümenin yanı sıra ölçeği büyütmeyi ve inorganik büyüme fırsatlarını da değerlendirmeyi arzu ediyoruz. Bu çerçevede 2015 yılında Adese’yi metrekare bazında %20’nin üzerinde büyütmeyi planlıyoruz.” dedi.

 2014’ün en başarılı çalışanları ödüllendirildi 

 Toplantı sonunda gerçekleştirilen Ödül Töreni ile 2014 yılının başarılı çalışanlarına 5 ayrı dalda 6 özel ödül verildi. Törende; “2014 Yılı En Başarılı Adesem Mağazası” kategorisinde Hicaz Adesem Mağaza Yöneticisi Fatih SÖKMEN, “2014 Yılı En Başarılı Adese Mağazası” kategorisinde Süleymaniye Adese Mağaza Yöneticisi Murat SAKARYA ödüle layık görüldü. “2014 Yılında En Yüksek Performans Gösteren Satınalma Kategorisi Yöneticisi” olarak Ramazan Taş ve Muhammed İkbal Demirci, “2014 Yılı Yüksek Katma Değer Sağlayan Çalışan” kategorisinde ise Depo-Lojistik personeli Rıza Arıcı ödül almaya hak kazanan diğer isimler oldu. Törende ödül kazanan yöneticilere plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda