6.04.2015

Mesleğiniz Nedir Anketimiz?




Merhaba,Perakende Kulis okuyucuları...

Nasılsınız,inşallah hepiniz iyisinizdir.İnşallah hepiniz çalıştığınız firma da huzurlu ve mutlu bir şekil de iş hayatınıza devam ediyorsunuz.Bu sayfayı ilk açtığımız günden itibaren yüzlerce kişi ile,istişare edip istihdam edildiği firmanın,çalışma koşullarını sizler için öğrenip bunu yazıya döktük.Kısmen bir nebze faydalı olabilmişsek ne mutlu.



Bu sayfayı açmak nereden aklına geldi diye sorarsanız,geçen yıl 2. ay da çalıştığım firmadan ayrılıp,yine aynı sektörde farklı bir firma da işe başlamanın eşiğine gelmişken,firma hakkın da internette bir araştırma yapmak istedim.Pekte doğru bilgilere ulaşıp okuduğum söylenemez.İşte o gün belki de o lahza böyle bir sayfa açma/oluşturma fikri aklım da yer edindi.

Her ne kadar mesleğim Kasap olsa emin olun,geçmiş zamanlar sahip olduğum internet kullanma alt yapım ve internet siteleri inşa etme bilgim ile,bu siteyi bugün ki haline getirmek hiçte zor olmadı.Bugün Perakende Kulis'in okuyucu sayısı günlün olarak 1.000 rakamını geçmektedir.

Size bu bilgileri verdikten sonra,zaman zaman açtığımız anketlere katılımınızı rica edeceğim.Günlük bin üzeri bir ziyaretçimiz olmasına karşın,anketlere katılım oranımız çok az.Oy kullanmanız neredeyse 1 saniyenizi almaktadır,bunu göz önünde bulundurun lütfen. :)

Sizin de bir kaç kelam etmek gibi bir düşünceniz olursa,yorumlarınızı da eksik etmeyin efendim.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda