21.04.2015

Park Vera Mercedes-Benz Çekilişi


Yakın zaman da Ankaralıların hizmetine giren Avm de gün geçmiyor ki,yeni bir kampanya müşterilere duyurulsun.Bunlardan en sonuncusu ve güncel olanı da Mercedes-Benz çekilişi/kampanyası.İlerleyen dönemler de,Park Vera Mercedes-Benz Çekiliş sonuçlarını da yine sitemizi takip ederek öğrenebilirsiniz.

 Kampanya detayları aşağıda belirtilmiştir. 

 Bu kampanya ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 25.03.2015 tarihli ve 40453693-255.01.02/850-2087 sayılı izni ile 01.04.2015(10.00)-15.09.2015(22.00) tarihleri arasında gerçekleşecektir. Kampanya tarihleri arasında Park Vera Alışveriş Merkezi içindeki mağazalardan (Park Vera Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan eczaneden yapılan kozmetik dışı alışverişler, otopark, döviz bürosundan yapılan döviz işlemleri, bankalardan alınan satış fişleri, tütün, tütün mamulleri, şans/talih oyunları, numaralı optik alışverişleri, alkollü içecekler, fatura ödemeleri, cep telefonu TL yüklemeleri, hediye çekleri, kredi kartı puanları, market kartı puanları ve tüm hediye tutarlar kampanyaya dahil değildir.) aynı gün içinde toplamda 75 TL ve katları tutarında (her 75 TL’ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yaparak kampanya standına gelip fiş/faturalarını ibraz ederek kartlarına işleten Park Vera Alışveriş Merkezi Plus Card sahiplerine, üzerinde çekilişe katılım no, ad, soyad, adres, telefon ve kampanya bilgilerinin bulunduğu bilgisayar çıktısı verilerek kampanyaya dahil edileceklerdir. 

Katılımcılar fiş/faturalarını ibraz etmek sureti ile bilgisayar çıktılarını kampanya süresince alabileceklerdir. Üyelik bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan Park Vera Alışveriş Merkezi Plus Card sahiplerine çekiliş hakkı verilmeyecektir. Çekilişte 1 kişi 109.620,00 TL değerinde Mercedes-Benz CLA 200 2015 model otomobil ikramiyesi kazanacaklardır. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir. Çekiliş 19.09.2015 tarihinde, saat 14.00’da Park Vera Alışveriş Merkezi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:284 Macun Mahallesi İstanbul Yolu Yenimahalle Ankara adresinde 2. kat ortak alanda noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 23.09.2015 tarihli Birgün Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. sorumlu tutulamaz. Asil talihli, ikramiye teslimi için en geç 08.10.2015 tarihine kadar; yedek talihli ise, ikramiye teslimi için en geç 23.10.2015 tarihine kadar ikramiye kazandığı bilgisayar çıktısı, kimliği ve alışverişine dair fiş/fatura ile Yeni Markera Çekiliş Org. Ve Promos. Hiz. Tic. Ltd. Şti.’ye başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği, ikramiye kazandığı bilgisayar çıktısı ve alışveriş fiş/faturası ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. Bu çekilişe ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. çalışanları, Park Vera Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan mağaza sahipleri, mağaza çalışanları, Park Vera Alışveriş Merkezi ile hizmet sözleşmesi olanlar, tüzel kişiler, Yeni Markera Çekiliş Org. Ve Promos. Hiz. Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. 

Fiş ya da faturalarda tütün, tütün mamulleri ve alkollü içeceklere ait miktar toplam tutardan düşülecektir. Kampanya tarihleri arasında alışverişlerini iptal eden tüketicilerin çekiliş hakları iptal edilecektir. Park Vera Alışveriş Merkezi Plus Card sahibinin ismi ile fatura üzerindeki isim aynı olmalıdır. Farklı isimlerdeki faturalar ile işlem yapılamaz. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında 0212 266 54 04 nolu Markera Kampanya Danışma Hattından ulaşabilirsiniz. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda